Blood, Tears & Gold

Min bror. Adam. En normal brorsa kan jag allt säga. Han slår mig, är asjobbig och ja, typ weird.
Och nej jag orkar inte bli helt cheesy och ba "ååååh jag älskar dig ändå" för det behövs väl inte riktigt. Känner att jag varit blödig så det räcker. Men aja, du får en liten hyllning här, och det är också för att reta dig lite. HEHE.

It's true

Jag blir väldigt glad när vänner skriver, helt utan vidare, snälla och underbara saker till en själv. Jag tror tillochmed att det är det bästa jag vet. Därför tar jag också ibland tiden till att skriva det till dem också. Gyllene regeln ni vet. Folk behöver kärlek, det är ju bara så. Och sen att helt plötsligt få ett sms där det står "du är bäst" eller ett blogginlägg...
..är kärlek tror jag.

Happiness

Jag har blivit föööööörälskad i bandet Hurts. Asså i löv them.
(klicka på bilden för att få upp albumet "Happiness" på spotify)

We heart it

www.weheartit.com

Ulla och Åke

Goddag my people!
Åkte till skolan gick på EngelskaB och HistoriaA sen åkte jag hem. Jättemycket magont och dessutom ... jag vet inte vad. Jag känner mig så nedstämd och jag vet inte varför. Men jag kan säga efter att ha sovit i 2 timmar och sen 2 timmar igen har hjälpt, väldigt mycket tillochmed. Magontet är borta om jag känner efter nu iaf! Nedstämdheten får jag fixa själv asså, eller aa... rättare sagt Oskar Linnros is working on it.

Förresten så var jag så himla stressad imorse för jag kunde inte hitta mina nycklar!!! Ni vet stressen som kommer då, ellerhur? Men sen smsa jag Julia och frågade om jag kunde ha glömt dem i hennes väska i fredags, och ja, det hade jag. WHAT A THIEF MAMAJUMP IS? ♥
Här ser ni att hon försöker ta min sista chokladbit dessutom. INTE OKEJ JULIA. ♥

STROBELIGHTS

JAG MÅSTE BARA GÖRA REKLAM FÖR DANSGRUPPEN STROBELIGHTS. YES DE ÄR GRYMMA.
FETA BRA! TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN!

The Masquerade

Fika på Café 60 med mina girls Millzz och Julieee! Satt och prata i evigheteeeer! Fina vänner man har alltså!
Sen nu när jag kom hem så skrev jag min JazzB-läxa, duktig tjej??
ps. jag har fått det onda i magen på exakt samma ställe som Stella fick igår... ÅH NEJ!? så därför tänker jag chilla nu och hitta något varmt och lägga på lilla magggeen. ds.

Remember me

Godmorgon på er! Julia och Hanna här. Vi sitter och tittar på skräckfilmen "REC", EUW säger jag bara. Igår iaf så var Stella också här och det var tänkt att hon skulle sova här också men hon började må jättedåligt, stackarn, så hennes föräldrar kom och hämtade henne vid 3 tiden inatt. Vi hörs och vi får se vad vi hittar på idag!
PÖSS PÅ ER
ps. Remember me är jääääättte sorglig! Jag var inte beredd på att gråta. ds.

Dancing on my own

I min väntan på Julia och Stella så sitter jag tittar på Scrubs och leker med mobilen!
Och nej, inge mer frustration.
Puss babys

HYLLNING TILL DEN BÄSTE


FRUSTRATION GÅNGER 10, VARNING KLAGOINLÄGG

- VA I...!? Har hört att Step Up 3D INTE ska visas på SFs biografer..... helvete säger jag bara??
- Varför kan ingen svara på mina sms? Har alla människor DÖTT?
- Jag vill klippa håret nu, det har blivit så riiiiissssiiiiigt!
- Jag har ont i hela kroppen, jag behöver massage. nu.
- Är beroende av att blogga juuuust nu för ingen som helst anledning. KAN DET SLUTA?
- Är också beroende som många andra av att Facebooka... bajs it.
- VARFÖR funkar det inte och fixa mina videos som jag vill lägga upp på bloggen!?

Tack. Lite frustration borta. Lite.

Håll i mig och släpp aldrig taget

Godmorgon! Eller ja, god eftermiddag!
Jag har sovit 12 timmar inatt, väl förtjänt kan jag säga! Först vaknade jag vid åtta och jag trodde att jag först inte kunde somna om och jag tänkte, jag kan inte ens njuta av att sova, men vips så sov jag igen. Najs. Vad händer idag, hänger nog med några fina vänner tror jag allt! Men jag måste bara slänga in en bild på min fashionabla vän Zanna, så snygg hon är.
tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

VM number 1


thank god it's friday

Här kommer lite bilder från fredagen i skolan -

fiiiinfint, vänner!

Veronica Maggio @ Gröna Lund

Hej foooolks, hinner inte skriva såååå much ska fixa mig och kanske välja om jag ska ha kläder eller inte. Haha, jag är så rolig. I alla fall så ska jag möta upp värdens bästa "barndomssystrar" som jag skulle vilja kalla mina vänner Sofia och Astrid! Vi ska äta middag på något ställe och sen dra till Grönan och se Maggio spela, stöter säkert på folk man känner där, LET'S GO PEOPLE, DU MÅSTE STOPPA MIG!
ps. jag gjorde årets snyggaste frivarv idag på brännbollen, yes. ds.

Gangsta Luv

Hej... igen. Asså jag har så galet tråkigt just nu så jag sitter och dansar i stolen, sjunger för mig själv och tittar på bilder. Och i min lilla rensning så hitta jag en bild från i fredags på mig och Julle, good times ♥ VARNING INTE SNYGG HANNACHEY.

Creepy

Godkväll folks.


En vanlig torsdag i skolan med svenskaB, kulturhistoria, historia, PANNKAKSLUNCH, balett och till slut historia igen. Asså just nu känner jag inte att jag har världsmycket att berätta, men jag kan ju säga att jag pratade med min balettlärare Johanna och sa att jag kanske borde ta det lite lugnt med piruetter på dansklassen idag pga slaget i huvudet igår. Hon frågade om jag mått illa efteråt och det hade jag ju gjort och då sa hon att det kanske var en väldigt lätt hjärnskakning... hjälp? Men aja, bara och vila så! Imorgon är det ingen teori, can i get a wihooo!?
Fredagar in my heart. Imorgon är det dessutom Veronica Maggio på Grönan, see you there people.
saknar

Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom

Skadad tjej. En nagel skar i handen och en fot i huvudet blev en bula, roligt, inte min dag idag. Jaja, nu har vi iaf gått en vecka exakt i skolan, jag är trööötttt, måste gå och lägga mig tidigare annars kommer jag dö innan jul av uttröttning (om det är ett ord). Hare bra, för det vet jag inte om jag kan erbjuda er!
ps. tycker sommaren är ett minne blott just nu ds.

Coola Swinghead

Jag gillar min Facebooklogg just nu, för alla skriver att jag är cool. Mår lite bra då. Egoboost, check.

Are you gonna be my girl

Ett år har vi känt varandra, tjejen! Många fler, tack! BLI FRISK

Allvarligt talat

Herremingud, vad jag är trött i kroppen och i huvudet! Jag somnade i soffan, och nyss vaknade jag och jag är fortfarande trött. Ja, jag får klaga...

ps. jag ser ett jätteroligt moln utanför mitt fönster JUST NU. ds.
ps2. sååå inte intressant, lägg er people. ds2.
Hitta en "vacker" bild på mig och brorsan i somras. Även om jag vill ha skola så vill jag kunna ha sovmorgon. Nya schemat har gett mig 8.30 VARJE DAG. DÖD.

try sleeping with a broken heart

Apa, vilken lång dag och varm just nu. Ska äta och sen sova. NAPTIME!

Säg bara till när var hur


Hurra... igår

Tre bilder från gårdagen då släkt var här för att fira och firas!

Just gonna stand there and watch me burn

Mamma har fått en iPad i födelsedagspresent, fett kult det är med iPad säger jag bara! Sitter och lyssnar på spotify med den, awesome ljud också!
Rekommenderaaaas!

Dum av dig

Andra delen av den förra hiphop-duon Snook, Daniel Adams-Ray, även min musikkärlek Oskar Linnros kompis. Släppte en singel i juni i år, lite Oskar-ish och inte lika populär som Linnros heller, men jag tkr den är bra! Go Daniel A-R!
ps. älskar fortfarande oskar mer. ds.
ps. klicka på Daniels namn så hittar ni låten ds.

Pa pa l' americano

Grattis till min mamma som fyller 49 år idag! HURRA HURRA HURRA HURRA!
ps. börjar bli förkyld ds.

Well, you could try sleeping in my bed

Gårkvällen var jääääääkligt lång! Kändes som allt i världen gjordes? Jag orkar verkligen inte dra allting så här kommer lite bilder, som kan berätta lite, väldigt lite.

Det kommer hända om det inte hänt

Ja, här kom ett tiotal bilder från gårdagen. Bäst som sagt var den.
/Hanna Linnros

D2

Ni är verkligen underbarast. Andra året nurå. Make it one to remember.

Min Bästa Dag Utan Tvekan

Just nu kan jag inte beskriva min lycka och ingen kan förstöra den. Ni får tycka att jag skryter, men det skiter jag i, jag får berätta om min bästa dag ever. Oskar Linnros. Mosebacke. 18e augusti 2010.
Oskar Linnros pratade med mig. Oskar Linnros tittade mig rätt i ögonen (alltså inte från scen utan framför mig). Oskar Linnros signerade min sko. Oskar Linnros sa "Sorry, jag har lovat att signera den här tjejens sko". Oskar Linnros luktade på min sko (euw). Oskar Linnros skrattade med mig. Oskar Linnros har MIN penna. OSKAR FUCKING LINNROS DU ÄR MITT UNDER.

ps. fler bilder kommer från konserten kommer ds.

Little Hannow

Hahahahahahah sitter och asgarvar med min brorsa för vi hittade min "berättelsebok" som jag skrev i när jag gick i ettan. Det finns tre historier och det är mycket stavfel och dessutom så hade jag problem med att skilja "b" från "d". Jag ska skriva berättelserna. Varning! Varje historia innehåller död på något sätt, varför vet jag inte. hahahahahhha.

Berättelse 1 - "råjuret som dlev kär"
"Det var en gång ett råjur en bag så gik råjurett så såg Han en råjurshona och dlev honan kär i råjurskilen och råjurskilen ochså kär bå frågabe dåba två men be vågabe inte sega så dom pusadäs bå vågabe bom sega att dom var kära sän så dom hoppabe be i vatnett men bom bruknabe och sen så bog bom slut."
Berättelse 2 - "sagan om två sma hudar"
"Det var en gång två små hudar som hade en mamma men dom hade haft en pappa men han hade dött för han var med i en bilolycka då blev det så tyst för det var han som pratade alttid men det blev det så utan pappa vi är hundar ni förstår nog för vi bor på en bondgår ni fattar nog för våran matte blev jättlässen för hon hade haft honom i 20 år men nu moste jag sluta att bereta häjdå slut."
Berättelse 3 - "sagan om två små kaniner"
"Det var en gång två små kaniner och doms mamma och pappa hade döt för dom var med i en bilolycka fast det blev ganska tyst utan dem men nu moste jag sluta att bereta häjdå SLUT."

Man Must Dance


Så var den här. Sista sommarlovsdagen
. När den för många är värsta ångest-attack-dagen så är det här en dag för mig som jag skulle kunna skippa. Jag som vissa andra från min skola vill faktiskt dit, och saknar det like crazy. Men nu vill jag faktiskt förklara för er som tänker "ooooooooooofta hon vill ha skola, läxor och prov!? fett stupid brud", så är det skolans lokaler, lärarna och alla elever som jag saknar. INTE läxor och prov.
Nu ska jag börja andra året på gymnasiet och jag kan inte beskriva hur snabbt första gick. Visst, alla säger att tvåan är det jobbigaste, och det kanske det är, vad vet jag, men jag får väl bara göra mitt bästa. Det kommer vara konstigt när inte alla treor, som gick ut i våras, inte är där utan några andra små pyren som kallas numera ettor. Dessutom så kan jag inte vänja mig vid tanken att vara D2.
Hoppas året går långsamt. D2. Steg.

Right now I command you to dance

Finafinafina Bea och jag sågs idag! Vi kunde though inte ses så länge, men vi pratade så länge vi kunde och så tittade vi lite på "Hemliga prinsar" på svt2. Fett roligt program, måste börja titta!
Iaf sen när B hade gått så titta jag lite på tv och sen somna jag och det förstår jag att jag gjorde för jag har inte fått en ledig stund sen... typ aslänge sen. Imorgon har jag iaf en "chillar"-dag så jag kan vila upp min inför skolan! Måste nog åka in till vällingby eller stan för att köpa ny väska, men annars inget mer. Skönt säger jag bara.
ps. Idag började de nya ettorna, jag säger bara - be prepared för 2orna och 3orna. ds.

Kalle Baah

Min dag har bestått av Friday and Mamajump, vitan och pizza hut.

stop telephonin' me

Jag ska träffa de här två busungarna idag - mamajump och friday. Tjejen till vänster är faktiskt jag för de som inte vet, när jag var brunett i vintras.
PÖSS

I still run this thing like a dancehall queen

Gårdagens schema var helt enkelt att leka med Millson hära! Som ni såg på bilderna längre ner i bloggen så lekte vi med hennes dator, men vi gjorde massa annat också! Vi åkte till vällingby och lunchade på coffee corner, sen köpte jag kollegieblock och en kalender till skolan, sen drog vi hem till henne, sen cyklade vi till brommaplan och åt på donken där, sen cyklade hem till henne igen och drack te på verandan och sen somnade vi.
Vi har det allt trevligt min käraste barndomsvän.
ps. skolan börjar om några dagar. ds

The Last Bounce... för oss fem

Ja, folks det här var slutet på BouncE summercamp '10. Sorgligt. Jag ber till Gud att det blir nästa år också.
Senare på kvällen knackade Julia på min dörr och visade upp en full godispåse och så sov hon här sen.

Hannas lilla roliga mapp


såhär snygg är min kompis Milla -

ehm.. nä hon är ju ganska ful egentligen -

ja... som ni ser får jag skönhetskomplex av den här flickan.

ps. bilder sista dagen på BouncE SC kommer senare


Gårdagen

BouncE gårdagen. Idag, fredag, är det sista dagen, synd tycker jag. Jag hoppas för allt i världen att de har det nästa år fast de sagt att de ska sluta. Om de har det så lovar jag att gå båda veckorna. Igår hade vi iaf Jazz med Jennie och Hiphop med Joe, känner mig helt slut i benen känner jag. Men idag har jag tänkt att köra järnet! Sista dagen liksom!
ps. köpte ett SkallePia-halsband igår, en Bouncekeps, sen på Yardsale:n så köpte jag ett par av Jennies gamla byxor (supersköna), en tisha och ett par dansskor som har varit någons i BouncE men jag vet inte vems tyvärr, jaja. Det roliga är att skorna är typ 2 storlekar för stora för mig egentligen, men om man drar åt dem så sitter de! Fetbra.

Sound of the dancing flame

BouncE SC dag två! Fett kul idag (det är ju faktiskt det varje dag hehe..), vi hade Jazz med Ambra och sen Jazz (IGEN) med Benke. Grymt, svettigt, jobbigt och allt däremellan! God, you wish you were here!
ps. har fått jazz som inval i skolan, WUPIDIDOOO! tänk att vi börjar tvåan snart. gosh.

Studsa dag två.

Hej hopp! BouncE SC dag två dåra! Hade väl inte vääärldens träningsvärk innan, typ normalt i rumpan, rygggen och magen, men det ska man alltid ha. Men jag looovar att jag kommer få galet ont idag för idag har vi kört hårt!
Först Jazz med Jennie och sen Hiphop med Alvaro. Jazzen gick men det var svårt, måste verkligen ta med knäskydd till den klassen nästa gång.. hehe. typ 2 piruetter och sen DONK! ner på golvet. Hiphopen var så himla skön och roligt snabb, dessutom älskade jag att han körde koreografin till Jajaja - Veronica Maggio. FETT BRA PEOPLE.

Jag vill faktiskt säga tack till Julia som sa efter hiphopen till mig "Hanna du var galet bra!! Det märks att det här är DIN stil", jag måste säga att det gjorde mig väldigt lycklig och jag kan säga att jag gick lite mer stolt hem.

Händerna rinner, huvudet går bobobobombom

Fina bilder på Stella, Matilda och Julia. Jeannine kom efter jag tagit bilderna så blev ingen bild på henne!
Men iaf, det var "kändisar" som spelade in någon konstig sak på ackis samtidigt som vi var där, en av dem var Jacob Öqvist från VAKNA! med the Voice.

Jacob är den med rosa linnet, hahaha!

Idag hade jag jazzklass med Benke och sen hiphop med Joe, asså jag måste säga att de båda snubbarna är SNYGGA. och galet sköna också!



idag gäller det

BouncE summercamp. Idag. Let's do this.



tough love

Igår så satt Julia och jag barnvakt åt hennes bebisar (småsyskon). Eller ja, det var väl mer hon som satt barnvakt, jag underhöll Julia! Ronja och Ludvig är galet söta, må jag säga. I love småbarn.

Whataya want from me?

Gillar ni nya designen förresten?
pöss

BouncE SC

Imorgon börjar all dans igen. Oh Yeah! Matilda, Julia, Stella och Jeannine är de jag vet ska gå, men det kanske är fler, who knows? Yes. nyttighets- och träningsveckan has begun.
ps. jag gillar att pappa kom upp med glass till mig precis när jag skrev det.

min ängel Lina


Lina ska gå med mig på Oskar Linnros på Mosebacke 18e augusti... WUHU

Horisonten är någon annans konstruktion

ey alla. Jag är hemma i kära huvudstaden Stockholm nu! nirre huh? Har spenderat natten hos Julie och vi har firrat vår Philadelphia film! För alla som har mig på facebook kan se den där med ljud annars kan alla andra se den här fast ljudet fungerade inte på Youtuben, i don't know why. Men om ni vill lida utan så ENJOY!
eeehmm.. nu hitta jag inte den på tuben.. sååå ni får checka facebook! BYE

BY THE WAY jag vill gå på Oskar Linnros konsert den 18e augusti på Mosebacke, men har inte någon att gå med. buhu.

förr eller senare, bre. jag menar det vi mördar, wordup.


West Coast

Har kommit hem från Asta and Fia's place.
Bilder kommer inom kort.

and Milla goes to GREKLAND

MÅSTE ÖNSKA MILLA EN TREVLIG RESA!! HA DET SÅ UBERBRA FINA DU! KOMMER SAKNA DIG OCH DET GÖR JAG REDAN NU. DANSA MED GREKERNA ÅT MIG. KONTAKTA MIG ÄR DU SNÄLL NÄR DU KOMMER FRAM!!
PUSS
PS. vi fyller år om 34 dagar. sjukt.

Idag är ingen vanlig dag för att....


så typiskt mig

att bli sjuk NU under sommarlovet. Hostar asmycket och halsen är alldeles svullen. Halsfluss ngn?

RSS 2.0