Buzzin'

Dåligt bloggat på senaste måste jag erkänna. Aja, what to do? Just nu ligger jag bredvid kissen min och chattar med vänner. Att det redan är onsdagkväll är ju helt sjukt, väldigt vad veckan har gått fort! Imorgon tror jag att jag ska dra med brodern på Oskar Linnros på Grönan, han hade inga vänner som ville hänka med honom, plutten.

ps. med tanke det tidigare inlägget så måste jag bara säga igen att jag taggar inför;

- 5 oktober
- 21 oktober
- 29 maj
- 8 juni

Stora datum(!!!)

272 dagar kvar.

VI HAR NU BOKAT STUDENTSKIVA.

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. FEKKE FEKKE SPÅRA SPÅRA(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Längtar efter något som kan rädda mig

Sitter och söker massa jobb. Jag ska bannemig ha ett jobb snart(!!!)

Undrar vem som njuter mest?

Kissen är tillbaka <3

Var jag mig i världen vänder

Gårdagen i några få bilder. Åt middag med mina brudar och sen joinade grabbarna oss. Mycket trevligt!

Afraid to be left alone

Första skolveckan är avklarad. Men nu sitter jag här hemma med föräldrarna och vännerna är busy, inte ens brodern är hemma som man kan gnabbas med. Äsch då, får festa lite imorrn istället.

The Fight of the Ugly pictures

Denna la Frida upp på Facebook. INTE FIN. Jag sa att hon skulle få igen.
Då la jag upp den här. Frida was not happy.
HÄMNDEN ÄR LJUV.

The After Party


4 instagrambilder från Olivias iPhone från karatekid-night. Klicka på bilderna om ni vill ha dem GIGANTISKA.

Wicked Games

Tisdagen. Då var det skola, men en kort dag. Sen drog jag, Julia och Milla till stan för att hämta ut J's framkallade bilder från P&L, de var... vackra. Efter det satte vi oss på Wayne's inne i Akademibokhandeln vid Hötorget och fikade, jag och Julia åt även våra allra första macarones! Julias vän Elin anslöt sig till oss senare också.

När D2 blev D3

Första skoldagen, början på sista året i gymnasiet, spenderades med att; säga hej till klassen, göra välkomstdans till ettorna, säga hej till ettorna, vara fadder till 2 ettor och visa dem runt, möta min teorigrupp, åka till stan för att köpa block med Matilda, Milla, Frida och Josefine, äta på Subway med Josefine och Milla.

Sista sommarlovsdagen

I söndags så spenderade jag, Milla, Julia och Agnes sista sommarlovskvällen i Rålis och hade picknick och skulle se filmen "2 steg från Håkan". Men mina höga förväntningar gick inte i uppfyllelse utan vi hörde ingenting av filmen. Får se den igen någon gång.

For You My Friend

Jag kände att jag har massa bilder som jag INTE lagt upp. Kommer nog flera bild-inlägg, här är från förra fredagen då vi var på middag hos grannarna.

Karateeeeeee HIYAH

Fortsatte min, Olivias, Julias och Sannas tradition med filmkväll. Förra gången var det Bieber-night, nu var det Karate Kid-night. Puss på dem.

This is the face of a girl som började sista året på gymnasiet idag


Jag hade saknat min klass, minst sagt.

Då kör vi igen då, för sista gången

Nu börjar jag sista året i gymnasiet. Let's KÖTTA.

Mer bilder från igårParty like you are 50

Serveringspersonalen.

Ont i fötterna och lite rikare av att servera på kalaset. Ännu bättre att göra det med mina vänner och broder. Dessutom har det tagits x antal bilder. Alltså många.

Fest, kalas & partyyy

Om 3 timmar kör vi 50årfest här hemma då! Mina medhjälpare kommer om 2 timmar, woop!

ps. älskar att jag ser halvt drogad ut på bilden, haha

Sommarbio; Black Swan

Igår var jag, Julia och Rebecca på Sommarbio i Rålis och såg Black Swan. Mycket folk och regn innan bion, men det försvann. Men vi känner att det var bra för då vet vi vad vi ska ha med oss till söndagkväll då de visar "2 steg från Håkan" som jag väldigt gärna vill se! På vägen till tuben så hoppade Olivia på oss och vi fick säga hej till våra älskade Sanna och Linn också.

Live those days

Igår kände jag för att baka så jag och min broder satte igång och gjorde kladdkakemuffins.

Jag till min brorsa - "Kan du baka?"
Brorsan - "Jaaaaa det kan jag, Hanna, aaaah.."
Jag - "Okej om du säger det så, du kan vispa äggen och sockret poröst så smälter jag smöret"
Brorsan - "Va, vad sa du?"
Jag - "Vispa äggen och sockret poröst"
Brorsan - "Löst???"
Jag - "P-O-R-Ö-S-T"
Brorsan - "Ahaaaa....!"
Tystnad.
Brorsan - "Vad är det?"

House of Balloons

Sitter och gör spotifylistor till mammas garden party som är imorgon. Jag ska vara värdinna/servitris dessutom ska Matilda, Milla och Johan hjälpa till, fina vänner. Frida och Julia kanske kommer förbi och säger hej sen också. Men såklart så kommer mycket släkt och vänner och äter god mat & tårta.

Vi är på tur

Fick precis Studenskive-katalog-grej i brevlådan, addresserat till mig. Det gick upp för mig på riktigt då, att det är jag och mina kompisar som är på tur, nästa gång det är studenter på gatorna är det vi.

Du är allt bra

Ser ut som jag har en jättehjärna.

Sthlms Kulturfestival

Var på Sthlms Kulturfestival igår med min fina Frida, vi såg på firandet av att Dansens hus fyllde 20 år. Vi såg lite Cullberg, lite Benke, lite Koivunen, lite Virpi Pahkinen.

Hammocken

chill.

Loca people

Vaknade nu, jag svär att jag trodde att klockan var typ 9 för jag var så trött. Sen när jag tänkte att jo, jag borde nog gå upp och inte sova bort dagen så såg jag att klockan var lite mer än 9... Aja, tur att jag inte hade planerat något just idag.

Bilder tagna från Julias mobil

SNYGGA, haha.

Misfits

Efter att ha läst Lydias blogg om hennes nya drog - Misfits så tittade jag på första avsnittet och ÄLSKADE DET. Har sett hela första säsongen nu. Bästa serien seriöst. Sen att Nathan-karaktären är så himla skön gör allt 1000ggr bättre! SE DENNA SERIE NUUU.

Min friday

Ska snart åka till min fina Frida, vi ska mysa, gör pannkakor och baka kladdkaka. Har saknat henne, men jag ser däremot inte fram emot att se hur brun hon blivit i Italien.

You are my cinema

Igårkväll/natt så åkte jag, Milla, Julia, Johan och Max på fest som låg långt ute på vischan, hos Ludwig på färingsö närmare sagt. Sista bussen därifrån gick kvart i 12 som alla på festen missade så alla stannade kvar tills första bussen på morgonen skulle gå, vilket var klockan tjugo över 5. Mycket dansande, mycket folk och mina trevliga vänner. Som ni ser på bilderna så somnade vi under småtimmarna i Ludwigs soffa tills bussen gick. Vi kom hem till Johan på morgonen och somnade vid halv 7 imorse.

Ps. Jag kan säga att det blev VÄLDIGT mycket dansande till Skrillex och Flux Pavilion så därför är mår inte min nacke så bra idag av allt flängande med huvudet och håret. Nackstödet är på, det vill säga.

I'm on a boat

Eftermiddagen igår var jag, julia, milla och johan på en liten tur med johans båt. Det måste göras om, det var så väldans mysigt.

We will fade into darkness

2 bilder från gårdagen då jag, julia, milla, rebecca och agnes drog oss till kristinebergsklipporna för att träffa lite folk. Slutade med att jag, julia och agnes somnade väldigt sent i julias 120-säng, det var trångt det.

BouncE summercamp

Så nu var Bounce summercamp över. En vecka av dansande, var en riktig chock för kroppen (har inte precis tränat mycket under sommaren) men efter en vecka så känner jag nu inte av någon slags träningsvärk eller ont. Förutom lite blåmärken här och där.

Sommaren 2011

Gjorde en film.

Man måste dö några gånger innan man kan leva


Hobosneakers, åt helvete med Dr Martens

Lördag till söndag spenderade jag och Julia på hennes landställe, det bjöds på sol, regn, bad, god mat och gott sällskap.

TGI FRIDAY'S

Bildbomb från förra fredagen då jag, Milla, Julia och Frida spenderade kvällen på TGI Friday's.

Alla vill se dig dala nu som Hanna

Brodern har kommit HEM! Efter 3 veckor på språkresa, han är mycket välkommen. Han köpte även en finfinfin tröja till mig! puss på honom.

BouncE Summercamp

Stella, Jeannine, Matilda & jag på Bounce summercamp förra året.

Idag bär det av mot Balettakademien och Bounce summercamp med Milla och Jessi. Nu på morgonen blir det jazz med Jennie Widegren och senare i eftermiddag hiphop med Daniel Koivunen. Förstår ni vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon?

BOKAT

HAR PRECIS BOKAT SKRILLEX. OMG. SEN ATT FLUX PAVILION SKA VARA "FÖRBAND" GÖR JU SAKEN BARA ÄNNUUUUUU MER AWESOME.

Spåra den 21 november med alla mina galna vänner.

2 månader

Idag är det exakt 2 månader tills jag och min milla fyller 18 och min broder fyller 16. Festa hela hösten, woop woop. Jag har också varit fett duktig nu mitt på dagen med att rafsa ihop äckliga, ruttna äpplen i trädgården och sedan klippt gräset. 225kr intjänat, thank you.

Ikväll blir det middag med babuschkorna på TGI Friday's - bara äta god mat och fina människor. Synd att Matildan inte kan för hon ska repa eftersom hon ska dansa i SOMMARKRYSSET imorrn kl 20. Men hon kanske kommer senare till efterrätten.

Huvudstaden

Stockholm!
Lagar lite food.

25grader i vattnet på kvällskvisten

Inte helt fel.

Indie Rock n' Roll

Firar lite mammas snart 50åriga födelsedag med föräldrar, gudföräldrar, morbror och morföräldrar.

Har det inte så jobbigt

Solstolen och jag <3

så bortsprungna katter ropar tillbaks

Blev väckt tidigt, åkte till tippen, åkte till mormor, åt fläsk och mos, åkte till Coop, åkte till ett fik med föräldrarna och morfar, åkte tillbaka till stugan, somnade i solstolen.

RSS 2.0