Blogg.se appen

Jag har nu skaffat tumblr just för att jag hatar blogg.se-appen för den är så himla seg och inte utvecklad som tumblr's är. Jag vill så himla gärna blogga så jag tror att jag kommer vända trenden med att uppdatera segt om jag fixar tumblr. Ni som vill kan ju följa mig där ocksåååå! -> http://hannahagglof.tumblr.com/

Jag kan dock inte säga att jag kanske inte kommer tillbaka hit kanske någon gång i sommar!

Hemmakväll


Hej bruds och dudes!

Jag ligger hemma och myser i min säng just nu medans mina friends är ute och festar järnet. Jag kunde allt följt med men jag har sovit så dåligt på sista tiden pga att jag pratar i telefon till klockan 3 på morgon. Vems fel kan det vara kan man ju undra? Hoppas någon där ute känner sig trääääffad!

Men jag ska banne mig festa nästa helg, man måste ju ta lite paus och samla ihop ny kraft liksom!
PUSSSSSSSS livet leker eller lever liket?

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.

Hejdundrandes kväll igår och oj så lyckad den blev. Jag, Julia och Milla är väl inte precis de tjejerna som står i hörnet och sippar på en drink när vi är ute. Vi dansar med allt och alla och svettas tills vi smälter bort. Var först på DAAM, där vi tog tequila shots och drack "Like a baws" som var så sjuhelsikes god. Dessutom kände jag mig cool.

Sen drog vi till vårt kära kära kära Magenta som levererade såklart. Vi drack öl och dansade tills fötterna blödde. Milla var klok och körde INTE på klackar denna kväll, jag och Julia gjorde en pakt att låta dem vara hemma nästa utgång.

Let's do it again

Fixar mig för att dra ut med mina favoriter Julia & Milla. DAAM och sen får vi se, men vi ska DANSA SOM IN I HELVEDEE

Fest á la Uppsala

Drar till Uppsala för att fina älskade klasskamraten Sara som fyllt 18. Tjarrååeeee

WAH

6 sidor, 6 J*VLA sidor. Papret har tagit upp alldeles för mycket av min värdefulla tid. Nu är den "klar" och jag bryr mig ärligt talat inte längre. Den är som den är. LIVET ÄR TILLBAKA OCH OM EN DRYG TIMME ÄR DET FREDAG. Jag ska inte spendera en jäkla tanke på skolan den här helgen, okej för er? OK. TJARRÅ BRUDS OCH INTE BRUDS.

RSS 2.0