Under tiden i storstaden

Kul att Milla kom hem från Gbg, dagen jag åker... Vila upp dig medans jag är borta så hoppar jag på dig när du kommer hem!

en spottloska från ungdomen

Fint som satan. Fick också prata i telefon med min fina broder idag också, lilla finisen.

Don't feel like picking up my phone

Landet. Så himla varmt och soligt så det inte är sant.

Sticker till landet

Finfin bild som ni får njuta av medans jag är borta. Kommer ju säkert blogga därifrån... eller?

släng ner nyckeln min fina

Umgicks med min brud Frida idag, häng i solen och glass i Gamla stan.

2 steg från paradise

Var hos min vän Julia igår och vaktade hennes småsyskon, vi grillade entrecote och satt ute under tak när spöregnet kom. Vi hade det trevligt med filtar och värmeljus, och såklart god mat.

Pistol

Behöver bara visa denna video och låt som är Oskars nya låt - Pistol. Som inte har kommit ut än, men han spelade denna på P&L, och jag hittade inte något klipp därifrån på den här låten så ni får nöja er med det här.

Oskar

Fel del av gården

Spenderade gårdagen med de små pojkarna; Johan och Max. Först kom Johan och vi åt pizza together,pratade och tittade på film. Senare anlände den andre och vi hade trevligt vi 3.

Idag drog vi in till stan för boysen skulle shoppa lite. Det blev skor och skjortor för bägge.

Dom där jag kommer från

Väntar på sega johan..........

Nej tack ingen mer rumba

Hittade fina bilder på mig och J från i... söndags?

Ps. jag måste säga att det är skönt att vakna upp och kunna få riktig frukost. Bara för jag var duktig igår och handlade. Cred till mig.

Undanflykter och självanklagan

Sitter här i min ensamhet och såg precis på sista Le sex et la ville-avsnittet. Jag började faktiskt gråta, tro det eller ej, och det var inte för att det var sista avsnittet, för jag har sett säsongerna flera gånger om, men det bara blev så.


Måste bara säga att jag har en fruktansvärd längtan efter min brorsa som är i Brighton på språkresa. Eller hela min familj faktiskt, bara för att inflika liksom.


Den Fulaste Flickan I Världen

Jossa skickade en fin bild.

och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

Jag trodde jag inte skulle säga det här, någonsin, men jag har faktiskt fallit för Håkan. Sitter och nynnar på Shelley och står och dansar till Tro och Tvivel.

Ville bara få det noterat.

och vi går ut och brinner upp i natten

Igårkväll så var det lite festligheter hos Johan så då var de flesta från vårt P&L-crew där med fler. Blev lite besviken på mig själv att jag inte tog typ några andra kort än detta suddiga foto på Rebecca och Jossa. Aja, next time.

Idag så ska jag ha en vara-för-mig-själv-dag, jag tänker göra en hamburgare, sätta på en film och somna under filmen om jag vill. Så det så. Trodde att det skulle bli finare väder idag men moder jord var på min sida och tyckte jag skulle få ligga inne i soffan om jag ville.

Det var nästan alltid svart i tankarna på Långedragspaviljongen

Jag ligger hemma i min ensamhet och har så sjukt (sjukt, sjukt, SJUKT) ont i magen, I'm not kidding. Det här är inget jag överdramatiserar, ni kan fråga Milla. Hon såg mig när jag fick det onda. Jaja, min enda kompis som hjälper är Värmedynan. Värmedynan håller om mig och håller min lilla mage varm.

Bridesmaids

Fy satan vad rolig den var. GÅ OCH SE DEN. Jag och Julle garvade genom hela filmen.

"om du lämnar mig kommer jag älska dig" - det är inte sant.


I don't wanna be here holding on

Sitter här och fjantar mig framför photobooth. Skrattar också åt att jag är så töntigt cool.

Ikväll ska jag och Julia ha picknick i min trädgård sen ska vi in till stan och gå på bio. Roooooligt! Jag ska alltså leka kock ikväll och laga mat.

Little shaken babies

Hon är äntligen hemma, bajsungen själv. Kom hit nu.

Fest i hela huset

Fina vänner en fin kväll som slutade med regn och åska.

En tanke till Norge

Att det finns så mycket sjuka människor i världen som bara vill göra folk illa.

Watch her run

Ja snabbt saker kan ändras. Vi ska inte på den festen vi tänkte åka på först, vi ska inte heller till Johan utan nu ska vi till en kompis vid namn Camilla på en liten fest, är vad jag tror att det är i alla fall. Sen ska Matilda sova hos mig, mys.

Coulda woulda shoulda

Har det skönt här hemma och umgås med mina vänner - Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Diskuterar lite om livet you know.

Ska hoppa in i duschen om ett tag och senare ikväll ska jag dra mig till Johan för att umgås med lite folk. Egentligen skulle vi på fest tonight, men vi kände att det låg alltför långt bort så "bye bye!".

No comment.


Lydia

Herregud, galna kvinna. Lekt med L hela dageeeen, kul har vi haft(!!!) Försöker lägga upp ett fint klipp på oss. När det är uppe så ska jag dela med mig av detta vackra youtube-klipp.

Grå himmel

Ska leka med sjuka Lydia idag. Köpa lite fika och sen dra till mig. Skönt att det är dåligt väder för jag orkar inte vara ute idag.

Lillebror

Idag åker min brorsa till England, till Brighton på språkresa. Samma ställe som jag åkte. Saknar honom redan, lilla plutten.
nu ska jag iväg till vårdcentralen, woop...

Stockholmo

Hemma igeeeeeeeen.

New York New York

OMG. BÄSTA GREJEN EVER.
Jag fick precis en tidig 18års-present -> en resa till New York med min mamma och mina mostrar. Vi ska shoppa (och shoppa, shoppa, shoppa,shoppa..), äta god mat och gå på the Met. Mamma fyller 50 snart så hon fick detta också som present (hon ska dessutom ha värsta garden party hemma, så hon får allt mycket firande). Alltså jag är så chockad fortfarande. HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD.

Shock to my system

Brb - Värmland

Here comes the smoulder

Gårdagskvällen spenderades med mina töntar - Milla och Johan. Vi tittade på Trassel, vad jag älskar den filmen, och såklart pratade. Vi somnade vid halv 4-tiden, jag gick upp vid kvart i 11 (medan de låg kvar och sov) för att städa eftersom jag ska dra mig till landstället idag. Jag är lite sur att det är fint väder idag eftersom jag måste sitta i en svettig buss i 3 och en halvtimme och önska att jag låg och solade på en brygga.

I hate boys

Är hemma och har städat lite, diskat lite, tvättat lite. Det som återstår är att packa lite. Bra att jag åker imorgon eftersom jag inte har någon mat kvar hemma typ. Ska återgå till SATC nuuu, tjarråh!

So screw the rest

Milla bjöd mig på middag hemma hos henne tonight, nu sitter jag däremot hemma och tittar på Sex and the City. Själv... Kul. Aja, på söndag drar jag mig till Värmland och landstället, skööönt.

Love is a laserquest

Finfin kväll med mina tjejer.

Fotografiska

Igår var jag och Julie på Fotografiska Muséet, det var najs. Roligast att se var ju den "osynlige mannen"-bilderna. Vi hittade också ett café där de hade gudomligt goda sallader och dessutom hemmagjord tzatziki som man fick med nybakat bröd. MUMS. Ska definitivt gå dit igen. Vi gick på promenad i stan till sent på kvällen och sa hej till Wille som jobbade.

Allt var runt

3 bilder från i måndagskväll som jag spenderade med min kära Matilda

Riv en vacker dröm

Det är SOL. Ska lägga mig och läsa i hammocken, seriöst det har blivit min absoluta favoritsyssla på sistone. Väntar bara på att min iPod ska ladda lite mer så jag kan få music.

Ikväll ska mina fina tjejer komma till mig för tacos, har ju träffat både Julia och Matilda nu i veckan, men Milla och Frida var det länge sen nu! Längtarrrrrr!

Så mycket bättre för oss

vi drar ut på stan och gör stan LITE snyggare.

Den lilla rosen saknade färg

Har ÄNTLIGEN fixat bilderna från Värmland och dessutom lagt upp dem på facebook för er som nu vill se. Nu däremot ska jag ut och klippa gräset, duktigbrud.se?

There is something wrong with Esther

FYFAN säger jag bara. Usch vad läskig den var.

through the trees

Leker med Matilda. Vi har tittat på 2 skräckfilmer - Jennifer's Body och Orphan. Vi har också gjort mat, gött. Ha en bra kväll people.

ps. jag mår bättre nu!

Rolling in the deep

Idag ska jag leka med min fina Matilda. Hoppas bara hon står ut med min ÄCKLIGA hosta och snoriga näsa.

Jag vaknade x antal gånger inatt och imorse av att jag hostade så mycket så jag behövde springa till toaletten för vatten och ja... spotta. Inte blev det roligare att en av gångerna jag gick upp så hade mitt ben somnat och jag höll på att ramla ner för trappan, låter kul när jag skriver det men jag trodde jag skulle slå ihjäl mig.

UPPIGGANDE INLÄGG VA?

Detta är natthumor

Milla och Jessi. Detta gjorde min kväll.

You've been around for quite some time

Behöver ju lägga upp en fin bild på min fina vän Astrid också. Hjärtat, du är bäst.

Kvällen var ung och Sanna fyllde 18

Igår, som sagt, var jag på lite birthdayparty. Sanna fyllde, också som sagt, 18 år! Det fanns några från min kära klass, men mer som var Sanna små friends. Jag och Julia begav oss vid midnatt ungefär, vi båda är ju sjuka fortfarande. Hoppas du festade loss hela natten, Sannow, pusssss

RAAAAAAAWR.


Seriöst. Jag pallar inte vara sjuk. Jag tror inte heller jag blir frisk av att göra saker, så efter jag träffade min fina barndomsvän i stan tidigare idag så kom jag hem vid 2tiden och somnade som en stock i soffan tills nu typ. Eller det är ju inte helt sant, jag hyrde The King's Speech på tv:n och somnade. Att vara sjuk på sommarlovet SUGER.

ps. jag gör lite nytta och laddar in bilderna från mobilen, alltid något.

Such a wonderful life

Tjarråh!

Girls and fast carrrrs

Gör mig redo för lite kalas såhär på lördagskvällen. Trodde jag skulle få träffa min long, lost friend Milla ikväll, men hon är lite sjuker och pallar nog inte med fest. Jag ska ta det lite chill ikväll, kanske inte komma hem vid 4 på morgonen liksom, jag har fortfarande min ÄCKLIGA hosta som vägrar försvinna. Känns som jag ska hosta upp inälvorna vilken sekund som helst.

Shakey

IDAG FYLLER SANNA 18 ÅR. GRATTIS FINIS.

Skönt att drömma sig bort i hammocken


Egoina. Så himla bra.

Egoina är en humorbloggare jag har följt väldigt länge. För några månader sen så gjorde hon en videoblogg där hon skulle visa hur hon fixade sitt hår. Jag har velat dela denna förut men jag har inte orkat titta igenom hennes arkiv, men nu så lade hon upp den igen, så nu får ni också se detta roliga klipp. Titta på hela så seriöst som du kan, så blir allt så mycket roligare.

GÅ IN HÄR

Det var rea

I måndags var Julia och jag på stan och reafyndade. Det blev några stela fina bilder på J.

What are words, if you really don't mean them

Det jag gjort hittills idag;
- tagit fästingvaccin
- ätit frukost
- hunnit somna om
- fått världens jäkla hostattacker
- hunnit bli trött på min konstiga p&l-sjuka

Don't make me bring you back to the start

5 fina bilder som Camilla Hamdi tog med hennes engångskamera.

You learn how to fly, even if you don't try

Dansandes i natten till Rebecca&Fiona på P&L.

Har hittills bara varit inomhus idag, även fast det är så fint väder. Men jag har faktiskt städat mitt rum och äntligen bytt mina svettiga lakan, jag kommer njuta av att sova där ikväll. Brodern frågade precis om han ska gå ner till centrum och köpa mat till oss, han är ju för go ibland alltså. Nu ska jag lägga mig i hammocken och läsa en bok och förhoppningsvis få en tupplur.

Today I don't feel like doing anything. I just wanna lay in my bed.

Röjig sista dagen bild från Peace&Love. Tagen av Agnes.

Tar
exakt samma rubrik som Olivia hade på sitt senaste blogginlägg eftersom jag kände samma känsla som hon gör, förutom att hon ska jobba... OCH INTE JAG. Jag ska banne mig sova, äta, titta på film och vara med mig själv.

Boy

2 bilder från midsommar.
Först Milla, sen Julia. Alla åker bort från fina huvudstaden, men till helgen är de förhoppningsvis tillbaka igen.

Bild från Midsommar 2011 med mina tjejer

minus Frida

Zombien Hanna

HAHAHA.
UPDATE - veronica var nästa vecka. failarn.

Update

Bild från P&L.

Jag laddade precis in de bilder och filmer jag har från Peace&Love 2011. Det blev en del och fler finns att hämta hos alla andra, najs. Tittade iaf genom bilderna och några av filmerna och tro det eller ej så vill jag nog faktiskt tillbaka till vårt trashcamp med alla mysiga människor.

Har i alla fall sovit ganska länge nu och jag planerar och sova MYCKET mer. Duschen och att gå på en riktigt toalett har ALDRIG varit så uppskattat som nu. puss på er.

hemma.

herremingud vilken rolig vecka. Men jag säger som frida - "lär dig uppskatta vardagen; åk på festival"

RSS 2.0