Jag står i mitten nu


Packar
, lyssnar på Beyoncés nya skiva "4" och har precis slängt in en tvätt. Skrattade lite åt min regnponcho som var längre än jag trodde. Men seriöst va fashion jag kommer vara på peace. Eller inte. Sen så är jag irriterad över att jag inte hittar en bh som jag VILL hitta bara för det är min skönaste, ARGH.

Vädersidan "yr.no" säger ju faktiskt att det ska bli fint väder idag och imorrn i Borlänge, jag ser några solar faktiskt! Förstår ni vad skönt det skulle vara om det var fint väder? Då skulle jag inte behöva gå runt i min regnponcho, eller scratch that, vi kallar det regnKLÄNNING.

De bilder jag har

Eftersom Julia och Matilda var de som hade "riktiga" kameror med sig så kände inte jag att det var jättenödvändigt att ta en massa kort hela tiden. De här var väl ungefär de som jag tog. Måste tillägga att, som Matilda sa, att man har riktigt fina vänner om några kan ligga och läsa en bok, en sover och en läser en tidning. Chilla ensamma tillsammans, måste ju vara det härligaste sättet att vila.

Varför jag är så tidigt uppe är för att jag vaknade tidigt helt enkelt. Kunde inte somna om. Jag har ställt väckarklockan på 9 för då ska jag börja packa och tvätta. Var jag ska klämma in en dusch vet jag inte än. Ska nog försöka sova en pytteliten stund nu, tills klockan ringer.

Stockholm



Ja
, jag kom hem för några timmar sen. Hittills har jag hunnit ha panik över en massa Peace&Love-saker och just nu sitter jag och funderar över vad för kläder jag ska packa.

Imorgon ska jag hinna med en massa så jag ska nog sova... NU. Ska träffa Zanna lite snabbt, möta upp P&L-folket och köpa några grejer tillsammans, ha lite rådsmöte, tvätta och FRAMFÖR ALLT; packa. Imorgonkväll sover jag hos Julia med Milla eftersom vi ska så himla tidigt till centralen på tisdagsmorgonen så åker vi together från Islandstorget. De flesta åker till P&L redan imorrn, men vi är ju lite sega och åker som sagt på tisdag. Men don't worry, vi har redan kirrat tältplatser, folks.

ps. Värmland med M, J & C var ju så himlans mys. Hjärta till er.

Värmland

Inget bloggande i värmland hittills, dåligt, jag vet. Men imorrn åker vi hem och på tisdag taggar vi Peace and Love. Har iaf precis haft matlagningsfest med Julia, Milla, Matilda, Adam och Edvard.

Packaråååh

Dags att göra som mina vänner - börja packa.

No strings attached

Tittar på "No strings attached" med Mills. Tänkte bara att ni ville veta.

Sommarlovskänslan


You are the reason I smile

Imorgon drar jag med 3 av mina tjejer till mitt landställe. Midsommar 2011 med er alltså, myyyys.

Dagen idag tillbringas hemma - tv, läsa bok och bara allmänt chilla. Packa står väl också på schemat!

Update. Precis när jag skrev det där så frågade Milla om jag skulle hänka till Vällingby, upp och hoppa, på med kläder!

Student 2011

Några bilder från Zannas student måste ni dock få. Jag älskar denna fina lilla flicka och jag säger en gång till GRATTIS till studenten, Z.
ps. jag älskar min och millas lilla "kärleksblick" över bordet på sista bilden.

3 dagar sen. Betyder bara att det är sommarlov.

Hunnit med mycket sen jag bloggade senast inne i Zannas rum. Men jag orkar faktiskt inte berätta, jag har iaf umgåtts med bara en massa vänner och njutit lite av livet.

Uppdatering

Vi är framme och har precis ätit lite hemmagjord, polsk pizza som Zannas mamma slängde ihop. Nu leker jag och Milla i Zannows rum och fixar oss lite till utspringet och kvällens festligheter.
PUSS

No I won't sleep tonight

TIDSINSTÄLLT. Sitter förhoppningsvis på tåget mot Linköping nu med Milla, sen ska vi byta mot Vimmerby. Idag springer Zanna ut, på bilderna ser ni STUDENT 2011.

The animal inside of youuuu

Jag och min finiz.

Har typ packat klart. Men jag känner mig inte redooo! Känns som jag, mills och Zanna har planerat det här så länge att jag inte vet vad jag ska typ ja, ta med mig helt enkelt. Men vi ska ju som sagt bara vara där över fredagsnatten. Jag hade först skoångest, sen klädångest nu bara lite fräschångest eftersom jag är väldigt äcklig at the moment. Ska hoppa in i duschen och så får allt bara fixa sig som det gör i vanliga fall. 08.21 rullar vårt tåg ut från centralen, 11.49 är vi framme, Zanna, REMEMBER.

She will never get enough

Packar...

Pizza & Cuzzi

Bilder från Pizza and jacuzzi-night hos Frida.

Zuzanna Cwiakala

Nu när jag ändå ligger i sjuksängen så passar jag på att göra ett fint blogginlägg till min vän Zanna som tar studenten imorgon och jag och Milla ska ner till Vimmerby och fira henne helt galet. Älskar dig min fina, snart arbetslösa, vän.

Sinnessjukt förkyld

Japp, jag har fallit för mina kompisars trend. Jag har blivit förkyld som in i satan; snor som bara den, nyser om vartannat och ögonen rinner ut i en pöl på golvet. Måste bli frisk tills imorrn. MÅSTE.

at Jorpi

Jag, Milla och Max överraskade Johan med tårta och present eftersom han fyller 18 hela år på lördag, men då åker han på... karateläger så tråkig som han är.
PUSS

See no more

Jarråh! Jag fick min önskan uppfylld med att sova några timmar till, nu känns det mycket bättre må jag säga.

I alla fall, idag så ska jag först äta frukost och sitta en stund i solen tycker jag och senare drar jag med Julia, Milla och Matilda till vår kära Frida för kulkul med pizza och jacuzzi.

ps. Sanna du är söt.

klockan är lite över 8

och jag är vaken...på sommarlovet.
Jag kan inte somna om och jag har försökt så väldans länge. Fick ont i huvudet just för att jag låg och typ blundade så mycket och ansträngde mig för att sova, så jag tog en ipren och nu hoppas jag att jag kommer tuppa av.
hejdå.

Skypar...

med Max. Han äter flingor.... TÖNT

Olivia Ahlstrand

Bara för att du klagar på att jag inte bloggar så ska detta inlägg tillägnas dig din lille jäkel, eftersom jag inte vet vad jag ska skriva!
Du är fin du och vi måste leka på lovet. DET VAR DET DU FICK, DITT BIEBER-FAN <3

Skypar...

med min sjukling. Hon sitter hemma och snorar, jag däremot ska strax in till staden och njuta av solen!
Julle klagar iaf att jag inte bloggar så bra. OM JAG SKA BLOGGA SKA HON, don't ya think?

Big fat bass

Haha tönt.

Jag är himlans trött måste jag säga, men tagga detta sommarlov, seriöst.

Who's gonna bring you back to life?


Vi har bara ett år kvar

Bilder från avslutningen igår, förutom de två sista bilderna som är från imorse när vi vaknade och sen gick hem. När kvällen kom igår så glömdes just "fototagningen" bort, men det är väl förståeligt. Jag älskar i alla fall denna fina klass.

Kära sommarlov, du är välkommen


Äntligen
är det det the "BIG" LOV. the SOMMARLOV. Jag kom precis hem efter att ha varit och firat in sommarn med kära klassen hos Linn, alltså bäst or what? Jag fick tårar av att bara tänka tanken att vi inte har ett år kvar tillsammans utan det är nu 364 dagar kvar tills jag tar studenten. Det är sjukt.

Just nu sitter jag framför fläkten i mitt rum, men jag ska strax hoppa in i duschen sen ska jag nog möta upp tjejerna ikväll. Vi får helt enkelt se. Jag ska lägga upp lite bilder från igår också, pussss

det är väl allt snällt

pappa kommer helt random hem med den här lilla godsaken. mumz.

Every teardrop is a waterfall

På brännbollen brast det, jag visste väl att det skulle komma. Känns som Coldplay gör musik bara för mig idag -> lyssna.

Ey

Bieberkväll med Julle, Sannow och Olle. Babyyyyyy ooooh

de 3 vännerna och hanna

Dagen bestod av;
- frukost
- lägga sig och läsa en bok med Milla
- åka in till staden
- äta lunch på donken med Milla och Frida
- gå runt i affärer, köpa lite grejer
- möta Emelie plus vän
- gå in på donken igen och köpa glass
- träffa J helt random
- mötte upp Julia
- ligger bredvid Julia och väntar på Olivia och Sanna

FORTSÄTTNING FÖLJER.

Nationaldagen

Spenderade the day of the swedes med Milla, vi "spontanade" hela dagen!
- lunchade en god sallad
- gick i affärer
- gick till Cupcake STHLM och åt en god cupcake
- var påväg till Skansen när vi helt plötsligt fick för oss att hoppa av spårvagnen och springa in på Indiska
- Milla köpte ett par shorts

sen drog vi hemåt, milla drog till sig för att hämta en bok som jag ska låna sen ska hon komma och äta grillat hos moi. Sen hoppas jag att Julia drar förbi här senare för att sova här, vi 3 tillsammans dåra.

ps. HAHA på sista bilden på mig.

wooo-ooo i want some more

Ibland är livet jobbigt, men jag tänker låta saker flyta vidare och om jag bryter ihop, så bryter jag ihop helt enkelt. Milla har äntligen arrivat hem efter hon stannat lite längre på hennes landställe och vi andra åkte tidigare.

vila i frid farfar ♥

Blinding lights

Solen skiner och jag städar mitt rum i denna sommarvärme. mmmmmm... bjuder på en somrig bild.

Satan i gatan

När det väl gäller så är ni så himla bra. Eller nä, ni är alltid så himla bra. Gu va cheesy jag blir nu men det är sant. Lite hård kväll, men ni hjälpte till.

Filuren

Spenderat dagen med min long, lost friend Lydia. Vi har inte varit med varandra på typ ett år kom vi fram till och gud så härligt det var att prata ut med min fuling. Vi måste ses typ jättejättesnart igen.

jag vet inte riktigt hur jag ska vara

jag är lite i chocktillstånd.

I'm gonna sing this song with all of my friends

Fina Vätö med babuschkas. Just nu är jag hemma, asskönt att ha huset för mig själv en stund, om några timmar kommer brorsan hem från sitt läger så vi två kan ha syskon-kul.

Innan jag kom hem så vaknade jag halv ett hos Julle och vi gick upp och gjorde brunch! Smoothies och våfflor i solen i bikinis. Vi stekte i 3 timmar och visst har man fått lite härlig färg.

F*cking perfect

Lite färg har man fått!

Kom precis hem från Vätö med mina Babuschkor + Johan, Max och Max. Vi hade det något grymt mysigt och roligt. Sena kvällar utan sömn, bad, sola, kubb, bollek, vattenkrig, soluppgång etc. Ni förstår hur bra det var, eller nä kanske inte. Tack kära fina mills för att vi fick vara där!

Nu ska jag dra mig hemåt till Julia för att hoppa runt i hennes säng. Det är ju trots allt TYP sommarlov. Bilder från denna långhelg kommer upp! Påminner mig att jag ska ta med ett USB-minne till J för att ta hennes systemkamerabilder.

Bow Chicka Wow Wow

Klockan är snart halv 12. Vid 15-tiden så ska jag befinna mig vid KTH och vänta in mina vänner för vi ska dra till Millas landställe. Mysa tills på fredag. Skönt med mini-lov såhär innan det STORA lovet.

Skype är så kul

Skypar...

mohaha

det här var jag idag när jag rev alla gamla skolpapper när vi rensade skåpen. hihihi.

RSS 2.0