The Coolest Girl

Drog till skolan, packade ner alla danskläder i skåpet och sen var dagen slut! Värt? Sen drog jag, Milla och Julia till stan och åt Subway, därefter mötte vi upp vår kära Matilda och gick runt i staden. Köpte ett linne för 50kr på Gina, där var det länge sedan man köpte något, alltså ... förutom idag då. Blev också förälskad i ett par skor, dregel. Nu ska jag chilla lite hemma, skönt att vara ensam, sen maybe drar jag till gymmet. WHO KNOWS?
pöss

Wind of Change

Efter att ha löst min och Julias lilla "knut" så bestämdes det att hon nog ska sova här denna kväll. Vi har ju inget viktigt kvar i skolan så det är praktiskt taget sommarlov och det betyder - vänner över varenda dag. Eller ja, egentligen betyder det "ledighet över sommaren", men nu ska vi inte vara petiga.

Supersonic man out of youuuu

Creepy bild!?

Iaf har jag umgåtts med min Milla efter school. Hon hade kul och facerapeade mig något galet, skrev till alla i facebook-chatten och även på skype. Den lilla busungen.

MatildaA

är en poopcurve

Mångtusende godnatt

Så här blev det, jag bjuder på en cool bild som är tagen med min kära Mac. HÖGKVALITÉ? JARRÅH.
Känner inte att det här är min dag idag. (haha, såklart det inte är, det är ju Mors dag). Ni fattar vad jag menar, att allt bara är typ... piss? Ska sova strax, måste orka hålla god min hela, sista (jäkla) måndagen. Den är ju såklart längsta dagen i veckan också, ska ni veta.


PS. det enda som piggar upp just nu är att jag längtar som satan (i gatan) tills jag och Milla åker till Zanna, jag påminner mig om detta genom att lyssna på Zannas glädje-spellista.

and I just need a better day

Sen förra inlägget så har jag;

- klippt gräset
- fixat med tvätt
- tjänat cash
- klippt sönder två tröjor
- fått en till garderob
- börjat rensa i min gardeee för att flytta över och hänga in
- hunnit bli arg och ledsen
- lyssnat på alla biebers låtar 2ggr
- hunnit längta till kristi himmelsfärd

BOKAT

Nu har jag bokat mina och millas tågbiljetter till Vimmerby för vår käraste bästaste vän tar studenten den 17e juni! Allt flyter pååååeee, just nu sitter jag och väntar på att gräset i trädgården ska torka så jag kan klippa det med en sax, eller gräsklipparen... jag har inte bestämt mig än!

Love is like a mirror.

You can fix it but you can still see the cracks in the mother fucking reflections.

If I could press rewind

Alltså jag måste ha någon slags allergi eftersom när jag är utomhus blir min näsa som... som... ja, jag kommer inte på något fyndigt att säga, men jag blir himla täppt i näsan i alla fall. Borde gå och kolla upp det, eftersom jag legat i sängen sen Milla och Julia stack för jag är så himla seg i huvudet och min näsa gör så jag inte kan andas. Känns som jag lika gärna kunde ligga med världens vinter-förkylning. Dessutom så gör den mig väldans deppig.
Tagen från en tid jag vill tillbaka till.

Operation Festival

Bilder från igår när jag, julia, milla, frida, max och johan drog till "operation festival" i Rålis. Det var typ chill, inte mycket drag precis! Senare så drog jag, milla och julle hem till mig och sov där, mys. Kan det inte bara bli sommarlov?

HUR TRÖTT JAG FAKTISKT ÄR.

Jag tänkte "vila" lite vid 19-tiden typ i en halvtimme, men jag sov tills halv 12. Jag är fortfarande trött så ska sova "på riktigt" strax. Men det låter väl er förstå HUR trött jag är. Jag behöver sommarlov. NU.

Cheer Darling.

En tjej i M3 hade filmat en bit av Cheers Darling i tisdagskväll. Asgrym. 2.20 börjar Ramalama-delen, awesome. Titta på hela och föreställ er att faktiskt se hela, MEN DET KAN NI INTE.

Bing Bong, Ding Dong

VET NI VAD!? Jag är nu klar med sista läxan och därmed klar med allt i årskurs TVÅ. Vi skulle skriva ett svarsbrev till en insändare från en "tant" vid namn Margit som pratar om att ungdomar, engelskan m.m. försämrar språket. Jag skrev en massa men jag avslutade med en fin liten otrevlig "knorr" till Margit.


"Jag tycker helt enkelt att istället för att alla andra ska ändra sitt tal och språk så får du vänja dig vid att lära dig förstå andra dialekter och uttryck, på det sättet  kommer du få ett större vokabulär. Dessutom får dig att sluta gå runt och bli irriterad över saker som är oviktiga och så låter du inte heller som en sur gammal tant som är rädd för förändring."


Skola

Sitter i skolan. Jag och Julia sitter och irriterar folk i facebook-chatten. MOHAHA.

och slutar alltid likadant

Finafinafina Daniel. Länga till P&L.

Ramalama BANG BANG

Bilder från gårdagen när vi hade skoldag som vanligt och sedan begav sig jag och mina 3 till Sickla där vi vandrade runt i köpcentrumet lite tills vi skulle till Dieselverkstaden för att se "Cheers Darling" som är 2 tjejers, i 3an, sista dansproduktion i gymnasiet. Med dem så var mina 4 klasskamrater - Stella, Robin, Jeannine och Sara. DE VAR ASGRYMMA. Fick inte bild från föreställningen men sista bilden så ser ni iaf Stella med Thillan. Sminkade till tusen och snygga som bara den. Stolta över dem allihopa. PUSS

Känner ni ruset?

I måndags efter invalslektionen så stannade jag, Julia och Matilda kvar i danssalen och lekte runt. Vi röjde loss till Big Brother-låten med Maria Kims diagonalfras, men twistade till det.

Can't live without Segertåget

fett.

Du är party, jag är fest

Julia leker med mig, hon ska sova här så vi kan fixa inför sommaren och historia-kompletteringen! KUL.

Påminn mig att berätta för dig

Det sjukaste har precis hänt mig, jag är i CHOCKTILLSTÅND.

posar med min tillfälliga prov-mobil sådär på söndagskvällen


He about to lose me

Målarrrrrr boden today, så jag har gul färg över hela mig. Najs va? Singel brud liksom, någon som vill ha?

Blackberry Torch

Säger förlåt till min fina vän Julle som är största blackberry-lovern ever. För just nu sitter jag med en sprillans ny blackberry torch i min hand. Den är väldans fin och har många coola funktioner - touch och tangentbord, love. Men Julia du ska inte deppa ihop totalt för jag har den bara till låns. Min pappa fick den av företaget och han ville inte riktigt släppa taget om sin iPhone så jag kunde ta den, men den är som sagt företagets mobil så jag kan bara ha den ett tag. Om den är så najs som jag tror så kommer jag helt klart önska mig den i nästa födelsedagspresent!

Spotify

Jag har rensat mina spotify-listor i brist på annat att göra. Tycker ni ska enjoya er med dem och subscriba.
Här
och här.

Dem är fina.

Bak-television

BAK-TV DIREKT FRÅN KÖKET

Kokos à la kladd

Bilder från fredagskvällen med min filur till vän! Baka en kaka som var supposed to be kladdkaka men vi hade inte kakao eller ströbröd så vi ersatte det med oboy och kokos, blev fasiken gott! Rekommendation! Namnet på skapelsen är rubriken på detta inlägg! Jag har varit produktiv denna lördag, i alla fall hittills - klippt gräset, gjort kuhi och idrottskompletterings-uppgiften. Yes, i am good.

Happy Birthday

GRATTIS LINNEY PÅ 18ÅRSDAGEN. PUSSSSSSS

I'm on the edge

Efter att ha läst ett inlägg på Julias vän Sofias blogg om hennes kära pojkvän så kände jag en sak. Jag vill också vara kär såhär på våren/försommaren! Det är då man undrar varför det känns som alla andra har det mycket lättare med kärlek än vad man själv har? Fast nu när jag tänker efter så har jag ju mina vänner, så jag ska sluta klaga!



build me up or cut me down to size

Ursäkta mig för överflödet av photobooth bilder på mig själv som har blivit sista utvägen nu på senaste tiden pga brist på bättre bilder. Jag var i skolan idag på svenskan, kuhi:n och historian sen så fick jag såndär härlig huvudvärk som jag får av lågtrycket i luften så jag gick hem, jag somnade vid halv 3 och sov tills nu. Det var skönt. puss

Himlen är så oskyldigt grå

Jag är stolt över mig själv. Gjort engelska bokrapporten och skickat till urkund. Sovit en stund. Städat mitt rum. Bäddat nya lakan. Rensat ur min necessär. Nu bär det av mot duschen för ni ser ju hur fresh mitt hår är! PUSSI

Behövde bara nämna det

Jag och Julia blev klara med historia-arbetet igår och jag fick MVG på min danshistoria-uppsats. Allt bara löser sig. Planerar att få allt schoolwork klart innan nästa tisdag. Ska man vara översatsig - göra engelskan idag och ta 24-timmars svenska-uppgiften imorrn och sen köra kulturhistorian i helgen? Ja, jag tror det.


Milla är sämst. :)


UPDATE - jag har nu gjort engelskan. NAJS.

Silly Love Songs

Till Karlis och Ahlis (Shakey och Olle) ... (haha jag gillar att jag skrev mer smeknamn i paranteserna) : VEM ÄLSKAR INTE THE WARBLERS?! :)

Nu drar jag mig till min säng för natten, nämligen Julias. HISTORIAPLUGG HERE I COME.

Forever Young

Efter 2 timmars sömn så sköljde känslan över mig. Matte-ångesten är borta och är nu lycka. Ska bege mig till Julia för att göra vårat historia-arbete vid 5-tiden, jag ska sova där så vi ska få klart skiten. Fattar ni att efter denna vecka så har jag bara små, små läxor kvar.

- gamla engelska book-reporten som man ska skriva om
- svenska uppgiften som man har endast 24timmar på sig att skriva
- kuhi-redovisningen som man ska berätta om lite tavlor bara

BYE BYE MATEMATIK

KOM HEM OCH VAR SÅHÄR GLAD ATT MATTE B NATIONELLA VAR ÖVER. MATEMATIK, HEJDÅ.
SEN KÄNDE JAG MIG FETT MED BÄST.
MEN NU BLEV JAG TRÖTT EFTER ATT HA HAFT 4TIMMARS PROV OCH VAKNAT TIDIGT IMORSE SÅ NU SKA JAG KIKA PÅ OPRAH OCH NOG SOMNA TILL DET. HEIDO.

Perfect for me

Fina bilder från denna måndag.

Om jag skrattar på rätt ställe

Bilder från helgen.

Untrust us

En bild från Gran Canaria. Ingen matte-ångest då inte. Nu har jag gett upp och nu får det gå som det går.
PS. varifrån kommer alla nya läsare!? PUSS

Om sanningen ska fram

Har gjort Del 1 från nationella proven 2005, jag fick ETT fel på den första delen. Haha jag vet, absurt, like that's gonna happen tomorrow. Nu tar jag en liten middagsbreak och samlar kraft för andra delen där jag vet att jag kommer suga.

Allt jag skriver blir samma skit.

Hej, har precis vaknat efter min välförtjänta tupplur. Nu blir det att ta tag i matten igen. Kul. Men imorgon vid denna tid är det över.

Stay in school

Jag vill sova. Jag är så himla trött. Ville bara inleda med de där meningarna eftersom... jag känner så. HEHE.
Vi har jazzlektion just nu, men eftersom 3orna har produktionsrep så har vi inte danssal utan betygssamtal. Alltså 15 skoldagar kvar och såklart gör vi knappast något vettigt på lektionerna nu. Pallante.

Dagarna innan nationella.

Såhär ser väl alla ut i min mattegrupp ut just de här dagarna innan nationella i matte b. (Ja. jag går matte B inte någon... matte Ö).
Efter pojkarna och Julia begett sig hemåt så satte vi oss och pluggade i 2 och en halvtimme tills vi dog av hunger då vi gick ner och köpte lasagne. Sen såg vi på Tarzan efter det fortsatte vi i 1 timme till. Nu dör jag av siffror och kan inte ens se rakt. PEACE OUT TILL MATTEN FÖR IDAG.

Natten blir sval

Vi hade så fasansfullt roligt igår, vi fem fina konstiga vänner. Satt och skrek till när vi såg glimtar av Robin och såklart när vi fick poäng av länderna runtom i världen. Men 3a kom vi, och det är förfasiken bra, förutom att det var ITALIEN som puttade ner oss. Den låten rentav SÖG. (Gjorde Azerbaijan också menmen...)
Sen drog vi oss upp till mitt rum och lekte med Photobooth och herre, vad vi skrattade tills vi hade ont i magarna. Jag gillar er.

I'm not gonna teach him how to dance with you

Jag och min broder har varit väldigt duktig och städat huset, nu kommer Mills snart och vi käkar pizza innan de andra kommer.

Här får ni en liten härlig melodi


Tired

Är gaaanska trött. Ska ta en tupplur och senare kommer Milla, Julia, Max och Johan till moi och vi ska ha Eurovision-night.

Bieber Look-a-like

Cool brud som ser ut som Justin Bieber och sjunger väldigt awesome. Här är hennes reaktion mot alla som tror att hon är JB.

TAGGA EUROVISION

Jag och brodern sitter och taggar upp för Saade, eller egentligen inte Saade utan för min och min klass kära kamrat Robin! Nu kirrar vi finalplats, people!

Thursday's children

Mer bilder från the usual pancakday. NU TAGGAR VI EUROVISION. GOGOGO ROBIN

Sommarplågor 2011


Sena nätter, tomma glas

BILDBOMB från igår. Sa ju att jag hade mycket bilder. Det här är bara hälften.

Lunchrast.

Sitter med M och är väldigt mätt och belåten efter 8(!!!) pannkakor. Men är det pancakeday så är det. Nu snart är det balett - fast bara betygssnack så det är lugnt, efter det historia SEN är dagen SLUUUTTTT.

Tjabba Tjena Hallå!

Kom precis hem efter Fridas lilla uppvisning, bre. Jag har då umgåtts med Millsen och Maxen, senare också Josie. Som vanligt så har jag tagit en massa bilder och filmer under dagen, yes den här sommare kommer vara DOKUMENTERAD. Men nu ska jag dra mig till sängen och titta lite på KuHi:n innan jag somnar. Imorgon är det då KuHi-prov, men först, på morgonen, är det SVENSKA TAL. WOOP. Fred ut (som Lina säger).

En sekund blir tusen år

Kan man ha en bättre lektion alltså? I supervärmen? I bikini? Näe, tvek på den alltså.
Jag kom som sagt hem och gjorde exakt vad jag skrev i förra inlägget - åt glass, tupplur och SKRIVIT KLART MITT TAL. Jag är stolt över mig själv. Imorgon får jag plugga till KuHi-provet som är torsdag, tur att det inte är så mycket som man behöver kunna! Tomorrow ska jag också på kära Fridas uppvisning i gymnastik, najs!
PUSS. LYCKA.

Bet they never felt the way we felt

Hola amigos. Har tittat på ett grey's avsnitt och ätit lite glass, nu ska jag ta en tupplur och sen skriva klart det där himla talet. IT WILL BE DONE I TELL YOU.
Ps. vi hade ju en grymt najsig dag idag, klassråd och improlektion utomhus med glass.

Det. är. så. varmt. PHEW.

Jag fick G+ på (KuHi) G-provet!!!! WOOOOOOHHHHH

Kära svenskatal.

Du ligger inte så nära mitt hjärta just nu.

BLOGGEN FUNGERAR.

HEJ ALLA BLOGGLÄSARE. Nu funkar äntligen bloggen igen. Jag fick lite panik när det var helt vitt i hela bloggen igår... Men nu så! Jag har bestämt mig att jag ska försöka mig på att skriva klart svenskatalet idag som jag ska hålla på torsdag. Let's GO

Jorden värmde våra fötter där vi sprang

Milla ringde och drog med mig ut cykeltur och picknick på en gräsplätt. Vi drack cola och åt kakor. Det var himla varmt med mina tights kan jag säga och vi har nog fått lite färg. Imorgon börjar ännu en vecka med kuhi-prov, engelska-debatt och svenska-tal.
Ps. jag har fortfarande inte hittat mina bästa brillor. Blir. Galen.

WHY GOD WHYYYYY!?

Det är fint väder. Jag gick upp ur sängen imorse och tänkte "vilken fin, härlig dag, jag ska sitta ute på trappen och äta min frukost!" Vad händer? Jo, mina solglasögon, mina NYA, är borta. Putsväck. Crybaby är mitt nya namn.

Sitter i sängen och väntar på thai FOOOD


Café 60 at night

Mycket velande fram och tillbaka igår vad jag och J skulle hitta på, det snackades om att leva loppan och hitta en fest, dra på en cykelsemester för kvällen, bara ta en riktigt lång promenad, möta upp Johan och Max, chilla på några klippor eller rentav bara skita i allt och stanna hemma.


Det slutade med att vi dissade pojkarna och drog till rådmansgatan för att se om vi fick plats på café 60 (där det var mycket folk) vid 22.30-tiden. Men Julia såg ett hörnbord som var som gjort för oss och vi makade oss in där. Där satt vi och pratade som bara jag kan göra med mina allra bästa vänner - om allt mellan jordens kärna och någonstans därute vid rymdens slut. Skickade ett litet sms till vår fina milla om att vi saknade henne och sen drog vi vid 00.30 hemåt till mig där vi somnade direkt.

WOOP

Följ min blogg med bloglovin

If I lay here, If I just lay here, would you lie with me?


Dagen då det alltid serveras pannkakor

Finfina bilder från denna torsdag. Jag har precis suttit i några timmar och gjort en satsig mindmap till idrottsprovet imorrn, men jag vet inte alls om jag kommer ihåg något, det återstår att se.

Today I don't feel like doing anything

Igår.
Idag.

Hej allaaa lovers. Jag ville bara höra av mig lite såhär vid 5-tiden på en torsdag bara för att ge er informationen om att jag är så himla trött, så jag ska nog ta en powernap. Som ni ser så är hela vår klass väldigt utmattade just nu så vi går runt och klagar, bryter ihop och somnar konstant these days. Så ta igen sovtimmar, NU.

Oh baby jag tror jag är kär

Var med Milla i Vby efter skolan. Jag blev kär där. I denna tröja. SKÖNASTE EVER, kommer nog leva i denna från och med nu.

All Us All

Fikade efter skolan med mina fina babuschkor. Jag är så glad att jag gjorde klart danshistorian halv 2 inatt, yay. Julia sitter fortfarande och skriver för fullt här bredvid mig. Imorgon ska danshistorian vara klar och på fredag är det idrottsprov, alltså en vecka i taget kör jag fram tills sommarlovet.

Danshistoria

Sitter i Julias säng och pluggar bredvid en trött J. Vi är duktiga.

Jag glömmer aldrig dina hemligheter

Lite halvt-weird bild på oss min kära. Men du är fin ändå. 

Om en kvart slutar den här tjejens dansklasser och hon ska smsa mig sen drar jag till henne för att plugga stenhårt - danshistoria och historia. Vi börjar sent imorgon så det passar ju ganska perfa? Jag är supertaggad, faktiskt, för att plugga...

Det är nu, nu som det tar slut.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp

Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.

Är så trött på sånt här. Nu skiter jag i detta och går vidare. FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA, you know what I'm saying?

Sista dagen i april

Bilder från sista timmarna av april 2011. Enjoy!

RSS 2.0