Turned around and you stole my heart

Ungefär 3 skrivna sidor på uppsatsen och det är nog för kvällen, jag måste ändå snacka ihop mig med min lärare för lite råd om det sista.


MEN för att skriva något lite roligare och byta ämne från skolan så kan jag säga till er alla med öppet sinne för musik att lyssna på cheesy småpojksbandet One Direction! Det är så mörkt och kallt just nu och eftersom jag inte har någon mysig boyfriend att krypa intill så kan man alltid låtsas när man lyssnar på de där typiska kärlekslåtarna som dessa söta grabbar sjunger. Bara ett tips liksom, och ja, jag VET att de är cheesy och kliché, ingen nyhet liksom.

(klicka på bilden för spotify)

You got a feeling that you can't hide

Wazzzaaaaaaaaa... (vackraste hälsningsfrasen måste jag säga)

Sitter just nu i köket och tar lite break från mitt paper-skrivande. Blir så irriterad att jag skrivit ungefär 2 A4 men jag har inte ens börjat. Hur kan detta gått till undrar ni säkert? (Eller inte, men ni vet att jag kommer säga det ändå, deal with it) JO, för jag skrivit en jäkligt lång inledning som jag bara köttade och sen kom "Syfte & Frågeställningar" och "Metod och Material" som gjorde att allt bara flippade ur och det nu är 2 sidor. Uppsatsen ska sammanlagt vara 3-5 sidor, känns som den kommer bli 100 i det här läget.

MEN jag är j*vligt glad över att jag lämnat perrongen - "jag har inte gjort någonting" och sitter på tågot mot mitt mål - "jag är KLAAAAAAAAR" och så lite glädjetårar på det. Kan inte bli bättre.
Hittade en bild från i somras på mig och två av mina favoriter - Johan och Matilda. Ni kan ju liksom undvika att titta på retardmänniskan i mitten. GREAT, BREAK.

You got me flying

Bild från Skrillex

Tjenaaare, 2 inlägg 2 dagar i rad, hoppas det är comeback i bloggvärlden som är på g?
Idag har jag iaf varit i skolan för att fixa ljuset till några av mina klasskamraters dansföreställning, sen så hann jag i princip hem och sen vända för att åka till jobbet. Kom hem och tänkte börja på papret till projektet som ska vara inne på fredag (då jag kommer vara LYCKLIG), men jag var och är helt slut så jag börjar imorrn när jag kommer hem från nationella som är 8.30 imorrn.

Projektveckor


Tjabba alla läsare som nog förmodligen lämnat mig vid det här laget!

Idag börjar våra projektveckor i skolan och vi ska gräva ner oss i våra ämnen, vilket jag egentligen inte har någon lust till alls. Mitt ämne är då om just bloggar, ironi på hög nivå pga jag skriver här, i en blogg. Varför jag varit en så dålig bloggerska på sistone är nog just därför jag har det som projektämne och jag blir lite less på att bara tänka på det.

Vi ska inte ha några lektioner är det tänkt, men invalet/baletten ska vi ha så vid 3 har jag en liten såndär onödig lektion. Tanken är att jag ska till statsbiblioteket imorrn för att hitta en bok om just bloggar som jag vill ha till mitt paper (himla projektarbete-term för er som undrar), men jag undrar om jag inte nog drar redan efter baletten. We'll see.

ps. Har dessutom smittat min lilla lillebror med min härliga mycoplasma/lunginflammation så han är precis i början av det hela, he's in for a treat.

Jag är då äntligen frisk

Har haft en dag där jag vaknade upp med Julia hemma hos mig och jag har även fått sova hela natten utan host-avbrott. Stack till S:ta Clara-kyrka med några från skolan och blev rädd över hur sjukt sektliknande gudstjänsten var. Creepy.
Stack och lunchade med Milla och sen stack jag hem och pluggade religion i några timmar, så duktig är friska Hanna.
Tack för mig, mina fanz.

HEJ ALLA LYCKLIGA OCH SNYGGA MÄNNISKOR

Tjabba.
Ligger i sängen och får små meddelanden av Ms. Rebecca Chibba om att jag inte uppdaterar tillräckligt, vilket kan vara true i och för sig, MEN jag kan berätta att jag inte har något roligt att berätta för att jag gjort just detta i 1 vecka - legat i sängen. Idag har det varit lite ändring i rutinerna för jag har behövt springa upp ur sängen för att slemma av mina lungor, kärlek till den metaforen alltså.
För er som har ett liv och roligt sådant kan förgylla det ännu mer genom att titta på How I Met Your Mother-bloopers, det roligaste på länge. Även fast jag får konstiga jag-typ-dör-av-att-skratta-för-slemmet-sätter-sig-för-lufstrupen-skratt så skrattar jag inombords så jag gråter. watch it on youtubannnnnn.

Vad världen har emot mig

Sen jag skrev mitt senaste inlägg så har jag hunnit festa, umgås med Milla och Julia och... that's it. EFTERSOM jag har blivit så jäklans sjuk. SÅKLART.
Började med lite hosta förra lördagen och har slutat med att jag var på vårdcentralen idag där de trodde jag fått Mycoplasma. Jag har då haft en förjävlig vecka med 39graders feber varenda dag och en hosta som ger mig träningsvärk i magen och ont i revbenen. Har fått receptbelagd hostmedecin men den var så äcklig så jag visste inte vad jag skulle ta mig till riktigt. Dessutom så har jag blivit på något sätt blivit motvilligt anorektiker just för att jag inte har någon som helst mataptit, vilket inte är likt mig alls. Men man vet att något är seriöst fel om man tycker B&J är äckligt...
Imorgon ska familjen och flera i släkten till farmor, jag skulle också med meeeeeen det kan jag ju inte nu ifall jag smittar farmor. Tack till världen. Helgens sällskap är detsamma som veckans sällskap - MIG SJÄLV. Ska ta igen plugg däremot. Har tänkt att imorgon ska jag göra Historia, Projekt-paper och Engelska. Kötta helt enkelt.

Breakeven

Ligger här på sista vardagskvällen på lovet och har sådär mysigt ont i magen som vi tjejer kan ha ibland. Har lunchat idag med finaste Milla som äntligen kommit hem! Imorgon ska vi dra ut och "klubba" (fulaste ordet i världen?) tills sent på natten, kuuuuligt!

RSS 2.0