Maybe this time

Köpte nya skor idag, nu kanske mina fötter kan få leva i värme? De är inte snyggaste i världen, men jag orkar inte bry mig, seriöst. Nu kör jag på värme och att ha kvar mina 10 tår efter denna polarvinter!

Time Machine

På facebook finns det nu en grupp för vår wunderbara klass! Fett kuuul, känner att vi börjar typ smälta ihop som en klass ännu mer, även om vi är väldigt sammansmälta som det är, men jaja! Men sen att se lite fina bilder från ett tag sen som folk lade upp, och antagligen bara början, väckte min tanke " HUR HAR TIDEN GÅTT SÅ SNABBT?! ". Om mindre än tre veckor så har vi gått HALVA tiden på STEG, whattaaaa?
en del av fina klassen!

Get Myself Together

Ligger ner i sängen och väntar på SHF! (svenska hollywoodfruar, people).
Trevligt att bihålorna fortfarande mobbar mig, kul, riiiiktigt kul. Dessutom längtar jag till sommaren. Asså SUMMER 11' kommer bli awesome. Peace and Love är bokat sen förra veckan, måste bara få med mig lite fler chompisar. MILLA COME ON?

ps. bilden är från i somras. buhu. jag vill ha min byxdress. ds.

Backin' up

fin låååååt

Första


Rockstar 101

Igår var det inte bara Oskardag utan det var Pappadag! Min fina far fyllde 48 hela år! Jag grattade ju såklart honom men han får ett extra grattis nu i efterhand här på bloggen!

Oskar @ Berns

Fina fina oskar med fina tjejer! Måste poängtera att det var så JÄVLA (ja, mamma, det var så kallt så jag får svära) kallt. Måste införskaffas nya vinterskor för snart går det säkert isbjörnar på gatorna som alla utlänningarna tror.

Awesomesauce

lyssna på hela, du hör alla låtar men om du inte gör det så är det;
-Office Theme Song
-Linus and Lucy
-Turkish March
-Mario Brothers Theme
-In the Hall of the Mountain King
-Bad Romance
-Viva La Vida
-Like a Virgin
-Crazy Train
-Harder, Better, Faster, Stronger
-James Bond Theme
-Pirates of the Caribbean Theme
-The Final Countdown
(kopierat från Youtube)

Var är oskar, var är oskar?

PÅ BERNS PEOPLE. tagga Linnros.

California King Bed

Jag bjuder på en såndär charmig photoboothbild igen. Bara för jag har blivit en tvättäkta Mac-nörd.

Min dag då, eftersom det här är min fina blogge, jag har haft lektioner och sist hade vi "lektion" med masker. Jag har aldrig skrattat så mycket i mitt liv, hittills dåra. Sara i min klass fick fram den bästa rösten till sin mask. Jag dog.

Sen har jag också ommöblerat i mitt rum, sååå galet bra och fint.

LANVIN hjärta H&M

Gissa vad mamma kom hem med idag?... Jo tre stycken "pieces" från Lanvin ♥ H&M - kollektionen.
En kappa, en väska (lite blurrig bild, jag vet) och ett par skor.
Kappan och väskan tänker jag sno, skorna är för små, damn it.
love people

PUSH ME and then just touch me

känner mig bajs. behöver en glamsquad som fixar mig typ.

Can't touch it

Legat hemma idag och haft ont i bihålorna, najs. Kan inte någon skicka ett uppmuntrade sms?

Cherry Bomb


Dance, Dance, Dance

Finaste, grymmaste, bästa klassen. Snart har vi gått halva tiden på STEG tillsammans, tänk va snabbt det har gått. Vi var awesome på terminsredovisningarna. tack och hej och bilderna är tagna av Sanna!

Your eyes, Your eyes

Tidigt julpyssel, wuh. Jag och Johanna har gjort chokladkola, fett gott. Jag är dessutom galet trött, men det skulle vara en skam att sova nu.

Stockholm, Stockholm, stad i världen

Zanna was back in town igår och tills idagmorse. Vi gjorde stan och hade fun doing it. Jag känner att det blev lite mycket english i detta inlägg men det passar väl in eftersom vi var på språkresa ihop för snart 1 och ett halvt år sen.
puss

We R Who We R


Cheers (Drink to that)

För en gångs skull så är Andow lite snelhest mot mig, thanks boy, gjorde mig glad iaf!

ÄNDRING - nää han va inte så snäll. så skit i detta inlägg.



Like a G6


Hemma, astrött, efter 3 terminsredovisningar i skolan + 3 vanliga teorilektioner. Finaste bajsklassen D2 <3

The Deathly Hallows

Bilder från Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1! WUH, den var bra people. SEEE DEN

Dum av mig?

Bara för att inte låta er gå utan en photobooth-bild. Here it comes! TAGGA FÖR DANSREDOVISNINGAR TOMORROW!

Save him, Save him

Bättre sent än aldrig med bilderna från min mobil, har äntligen lyckats fixa ett program som jag kan överföra filmer och bilder. Så nu är allt putsväck på mobilen!
Först och främst min vackra MACBOOK. Dream come true.
'Sen så kom disneykvällen med Mills och Julls + millas coola chilliga katt Love i sista bilden.
Sist men inte minst, den enda bilden från lördagen med Andow, Jorpi och Millz. Fett coola smeknamn, jag vet.
PÖSS. Imorgon kör vi terminsredovisning och sen fortsätter det på torsdag, VAD GÖR VI!? NU KÖR VI!!!

Wade in the water

ladiduuueee... Ligger i sängen och är dundertrött! Lång skoldag och mycket rep inför terminsredovisningarna på onsdag och torsdag. Har. Ont. I. Fötterna. Har nu sålt julblommor för 1750kr tror jag det var, fett duktigt hanna? Såg också att de som skrivit in sig i min klass hade sålt bra också!

bjuder på en bild från halloweenmiddagen under lovet, jag vill ha jullov.



Dig IT!?

Hey guys!
länge sen jag skrev elllääääh? näe. Men jag tänkte uppdatera er om vad som hänt i fredags och lördags, eftersom det nu officiellt är söndag.


Fredag - Gick i skolan och fick ont i ansiktet (bihålsinflammation on the way, yes) men ipren hjälpte till. Sen körde jag, Millz och Julle disneykväll - menas att vi tittade på gamla barndomsklassiker ex Lejonkungen. Riktigt mysigt, sen så sov vi alla hos Millaaaa.


Lördag - Vaknade hos Milla och vi drog oss upp för att äta frukost och vinka byebye till Julia som skulle ta tidig buss. Sen chillade jag och millson och jag satte på min mobil för att se tre sms från johan. Han och Andow ville ses så det gjorde vi i stan för att hitta kläder till Johan. Vi åt lunch/middag (lundag?) på något italienskt place, najs. Sen behövde Milla dra sig för att hon skulle träffa sin kära pojke. Jag hängde kvar i stan med grabbarna grus och sen följde jag med dem till Ekerö. Lekte runt där en stund och sen drog jag hemåt.


PS. Jag kan säga att det definitivt inte var min dag idag eftersom när jag var i stan så vände jag mig om och krockade in i en annan tjej med ett riktigt KLONK! Vännerna mina sa att det small rejält, och ja, vi skallade helt enkelt varandra. Bitch-blick fick jag så det sjöng om det, NOT MY FAULT!? Sen kom bulan, ont i näsan och tand. Kul, kul.

Cold Case Love

Yo folks. Är lite trött men så är livet, men allt blir ju lite skönare imorrn eftersom det är fredaaaaag, veckan gick segt tycker jag för en gångs skull. Jag sitter fortfarande och lär mig min mac, så nej det kommer nog inte bli något roligare inlägg än det här. pöss på er

Photobooth

TEEEESTBILDER, hehehe fiiinfina bilder

Bella Luna

Vet ni vad jag gör, fina läsare? Jo, jag sitter äntligen vid min nya macbook. Hej jag är verkligen en rookie på macs! Jag fattade typ noll i början när jag startade den.... Men nu förstår jag iaf lite. LITE. Jag försöker nu synka min mobil så jag kan lägga över alla filer. Ni kommer märka när jag har klarat det för då kommer jag lägga in någon fin bild på datorn :) wihooooooo

Dance Theatre


Sitter i datasalen i skolan och jobbar om dansteater med Feffe, våra andra två gruppmedlemmar - Julia och Jemine, är ju INTE HÄR.. era apor. byebye people

Ensam ändå synlig, älskad om än ytligt.

Köpte en tröja som jag suktat efter ett tag nu och två bhar, eller vad man ska kalla dem. En blå och en svart (som inte syns på bilden. De är galet sköna, REKOMMENDERAS girls.

Ett par blodiga skor och en växande skuld

Bild 1 - Julia fick till en bra "Råttow" som hon kallar det och jag behövde fånga the moment.

Bild 3 - Friday har kommit hem från Kenya och hej brun pepparkaka? Ni ser ju skillnaden på svennen och afrikanen.

Bild 4&5 - Jag och Julia åkte in till stan och köpte Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 biobiljetter till oss och 4 till! Det ledde också till lite spontan shopping, ska lägga upp en bild på de 3 saker jag köpte.
ps. BAJS PÅ SNÖ!?

Vitt

Här kommer min och Julias lilla roliga musikvideo, enjoy.

Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

2 bitar av mitt höstlov - övernattning hos Jemine och Daniel Adams-Rays signering med Julia och Rebecca! Najs. Ska ladda upp bilder från min lilla halloweenmiddag.

I Japan finns det pandor

Julle kom senare på kvällen och umgicks, vi spelade in en film. Kommer inom kort på FACEBOOK.

Tystnad Tagning Explosion

Today ska det bli halloween miiiddaaaag och en massa görls kommer hit utklädda och ska umgås med mig med mat och skräck! Nu borde jag börja städa och fixa min egen klädsel.
PS. D.A-R går på repeat här hemma kan jag säga!

Lilla Lady, HEY!

Daniel, I gotta give it to you. Skivan är superbra och det förvånar mig inte. Linnros och Adams-Ray tar luften ur mig, och de klarar sig verkligen på egen hand bättre. Fastän Snooks låtar också var braaaa, annars skulle vi inte ha våra fina förortspojkar som sjunger vackert. Tack för ett super live performance och för autografen!

Svart

Svart-
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt-
Gryningspyroman-
3 låtar från Daniels nya album! Sitter fortfarande och väntar, SPOTTAN KOM IGEN!

Svart, vitt och allt däremellan

ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT. och längtar fortfarande... 3 november är dagens datum och är den dagen som Daniel Adams-Rays debutalbum kommer ut. Jag sitter och väntar på att Spotify ska lägga upp den, COME ON. Men under tiden så taggar jag till lite på att lyssna på Dum av dig och Gubben i lådan.

Albumtrailern finns på www.danieladamsray.com, awesome är den verkligen. GAH JAG VILL HÖRA!

Daniel och Oskar, DanielOskar, Danskar?


Har infört en ny bakgrundsbild på min mobil, den här har jag satt ihop själv med bilder från google. Varsågod och langa in den själva om ni så gärna vill! Förutom att ni får min fina blogglogga, hhehehehe.

Ps. Jag har nu beställt den nya macbooken, mohahah.. så går det när man har födelsedagspengar över.

Bäverfan?

hahahahaha fiiiinfin engelska!

Jag vet en dejlig rosa

Min dator mobbar ju mig och det är nog dags för en ny. Och såklart har jag ögat på en macbook, den nya. Dregel säger jag bara. Den är bara så satans dyr, aaagh. My number one wish i tell you.

My Masterpiece


Who's that chick?

Jag är med fina julia! Vi har köpt exakt på grammet, 1 kg godis. Svulligt, huh?

I don't really care

blodigt.

Like a homemade quesadilla

Jag har nerdy friends.

Me and you and a dog named boo

Är vi inte skönast?
ps. jag vet inte varför det hackar.

You got your high brow

ey, milla här. och lite där också.
Vi lekte med ekeröarna igår, najsiga grabz. Såg på Saw 6 och Fight club. Kortfattat. Och bra.

Det är måndag, bara så ni vet.

RSS 2.0