4 av 5 toasts

Så bra. Se den. I love u Tom Hanks.

Dessutom

saknar jag dansen.

Jag har målat så mycket...

...så det känns som jag druckit färgen rakt uppochner.
ps. det blir inge Mosebacke för mig. bajs.

bara sommar

Har varit middag här hos oss, nice med people! Vi "barn" tittade på Apollo 13 sen som gick på tv och alltså, Tom Hanks är verkligen en grym skådespelare. Imorgon går hans film Den gröna milen, se den säger jag bara.
Aja... här kommer lite bilder från när Julia var här.

Planer

Snart är det augusti och den månaden händer mycket!
2-4e aug. - Åka till mina fina barndomsvänner Astrid och Sofia
7e aug. (tror jag det var) - Oskar Linnros på Gröna Lund
9-13e aug. - BouncE summercamp
17e aug. - Oskar Linnros på Mosebacke
18e aug. - Skolstart!
28e aug. - Veronica Maggio på Gröna Lund
Sen händer det säkert mycket mer men som jag inte kommer på just nu!

Julia har lämnat mig

Synd att säga. Men sant. Hon har åkt hem till Stockholm. Men snart ses vi! Vi har planerat att se Oskar LinnrosGrönan och Mosebacke. Dessutom vill jag också gå på Gröna Lund för att vara där för "nöjes skull" alltså åka attraktioner etc. Ett måste innan sommaren är slut! Säg till den som vill gå!


"Sysifos ska till himmelen"

Oskar Linnros. Vilken man. Grymmast. All kärlek till Putte i Parken.
vi väntade på att han skulle gå på och helt plötsligt så stod han längre bort, precis när vi skulle springa bort och fråga om en kram så försvann han backstage.... nästa gång, nästa gång.
OCH JA, VI STOD LÄNGST FRAM.
Jag är nog inte den ende som är galet förälskad i den här mannen.
All respekt till honom.

"VILJA BLI".... oss

"SUMPAN, SER MAN SEDAN DÖR MAN."
"FÖR EN MINUT SEN VAR DU MIN"
FÖR JAG OCH JULIA SKA PÅ PUTTE I PARKEN OCH SE OSKAR LINNROS. MAMAJUMPS SISTA KVÄLL. BAJS. MEN FETT KUL IAF. BYE JAG VET NI ÄR GALET AVUNDSJUKA.


"TACK HEJ, FUCK DIG, JAG HAR FÅTT NOG."

Hey family!


ja, bilden säger väl allt?


Hela jag


om ni inte visste mitt andranamn


aja...

blev ngn slags avcuttad version, inte lika snyggt, men julia kanske kan hjälpa mig när hon kommer....?
fint collage <3

gaaaaah jag blir galen

suttit och försökt fixa bloggen, men som alltid så cpar sig headern.... gah
den här har jag försökt firra men den går iiiinte!!

Ful och galen

Alltså den här bilden är så himla ful på alla sätt, jag satt jättelänge och mixade med bilden men vi ser fortfarande lika fula ut. Men vi är ubersnygga i vanliga fall iaf, tur det. Fula och galna är vi.
TAGGA SÖNDAG då kommer du mitt hjärtas vän! tills torsdag, föfan va kul.

behövde bara

Kände mig lite sentimental efter jag läst i min bok - min bästa väns dotter. Så jag började sakna alla vänner så himla mycket. Julia ska antagligen komma på söndag, men jag saknar Milla, Frida, Felicia, Matilda, Linn, Sanna, Lina, Louise och massor därtill. Men det är en jag saknar så det gör ont i hjärtat och vet inte varför vi inte snackar längre, tror inte hon kommer läsa det här men jag saknar henne och hennes sällskap. L. <3
ps. om folk inte får svar på sms är det för att jag inte har någon täckning här på landet

picnik.com

hitta en sida som man kan redigera bilder på ett enkelt sätt, eftersom jag suger på det i vanliga fall!

min sommarmelodi

fashion on the terrass
värmland

hard work-work

gah vad jag sliter!
ser ni det nyyyyaaa? fet duktig.

age of aquarius

I'm back och det var riktigt bra, fast filmen är såklart hundratusen ggr bättre! Musikalen blev liksom svår att hänga med i, särskilt för de som inte sett filmen .. HOST, min brorsa... här kommer lite pics!
MAKE LOVE NOT WAR!

Hår?

Neeeej, HAIR! Ska se den idag med familjen, det är en utomhusteatergrupp som performar den grymma musikalen! Filmen är super så jag har ju inte världens förhoppningar på skådespelarna idag och på deras sångtalanger, men give them a break. Kommer nog gå bra!

PUSS
tycker att Julia, Milla och alla ska komma till mitt land och chillaxa! nu.
jag saknar sydafrika

Zuzanna Ćwiąkała

All kärlek till den här vännen, en av mina käraste.
Förra året spenderade jag 3 veckor 24/7 med henne och massa andra, en av de bästa resorna i mitt liv.
Saknar henne gör jag också, men i december så ska jag till henne och fira hennes födelsedag. Dessutom komma på hennes student till nästa sommar. Älskar dig, modell.
www.sidecide.blogg.se

Lovekiller by Darin

Blivit kär i låten

the place to be


crazy

Hey!
Yes jag är nu arbetslös, WOHO?!?
Milla, Anders, Johan och Julia har gjort så jag inte sovit ensam hemma under veckan vilket var snällt av dem alla, thankkkksss! Aja, jag kan ju berätta om min gårdag som blev väääldigt weird och oväntad!
Började med att jag åkte till jobbet och sa upp mig, när jag gick därifrån var jag ju VÄLDIGT lättad. Sen ringde jag Milla och kolla upp vad hon gjorde och bestämde träff med henne vid Brommaplan och sen att vi skulle åka till Ekerö för att jag skulle lämna tillbaka Andows tröja som han glömde hos mig. Så det var det vi gjorde, vi mötte andow snabbt och sen gick jag och Mills en promenix, badade, pratade, gick på en restaurang på ekerö och satt och hade allmän vardagslyx! Sen skulle vi dra tillbaka hem till normala världen vid 9-10tiden men när vi skulle åka över nockebybron så var den TRASIG!? VÅR VÄG TILL CIVILISATIONEN? Så vi var fast. Så vi gick av bussen och gick hela vägen från Drottningholm till Ekerö Centrum. På vägen så såg vi en älgtjur, vi blev tutade på av killar etc. Sen kom vi till Anders och så sov vi där, sen skulle jag gå upp kl.07.30 för jag skulle ta bussen tillbaka hem vid 8 så jag lämnade Milla och Anders sovandes och så stack jag.
Bilder från gårdagen
ubergoda vitlöksbröd
gött med pasta bolognese

säga upp sig

hey fölk
Ligger i soffan i mitt hem här i huvudstaden. Ringde förut till mitt jobb och sa att jag ville säga upp mig, de sa att det var helt ok men att jag ändå behövde komma in ikväll för att få lite papper och sådär, usch jag ville ju inte ens behöva göra det, trodde de kunde bara "tack, hejdå". Men tydligen inte. Det jobbiga är att min (snart föredetta) chef Filip är så himla schysst och arbetskamraterna med så det jobbiga är att gå in där och säga det till Filip. Men det är en sak jag måste göra.
För att jag mår verkligen inte bra av det här jobbet, och jag hatar att ringa folk och störa dem mitt på dagen, ja ni som inte förstått än eller inte vet så jobbar jag som telefonförsäljare, och dessutom så vill jag bara inte slösa på sommarlov. Usch vad lat jag låter, i know, but deal with it. Aja får väl bara gå dit och bita i det sura äpplet, och jag hoppas att nästa gång som jag skriver ett blogginlägg så är jag arbetslös och superglad.
Här kommer lite bilder som togs igår på jobbet.


maxmedkärlek till min maxidress

från Gap, USA.
Snart sticker jag till sthlm, buhuuuuuu! Men jag tröstar mig med över att jag får förhoppningsvis träffa Julia och Milla den här veckan!
BY THE WAY
Jag VILL se Eclipse
Jag VILL gå på Gröna Lund
Jag VILL INTE jobba

hey country ooooor bye country?

Hej alla glada.
Idag har jag tjänat ihop pengar, 1000 spänn infact, imponerade, jag vet? Det var verkligen skitgöra, bokstavligt talat. Jag tömde dasset nere i lillstugan. EUW. Min morbror som utmanade mig tog kort på mig samtidigt och skrattade. usch på honom. Han är verkligen en gris, det har jag fått höra av min pappa idag, dagens skämt faktiskt. Såhär var uttalandet -
Min morbror - Alltså på nätterna så svettas jag verkligen som en gris!
Min pappa - Det kan bero på värmen och att du ÄR en gris.
Jag, Mamma och Brorsan - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....
Sjuuuukt kul hehehe. Imorgon drar jag hem till Stockholm igen för att worka, inte kul, dessutom har jag precis fått reda på att min jobbarkompis Anna-Maria har slutat. BAJS. Det är verkligen en tråkigt jobb, men jag behöver pengarna.
JUSTE, igår så konfirmerades min brorsa, GRATTIS till honom och alla hans vänner!

hallåhallå working girl over here

Heey!
Okej, den där hälsningsfrasen gör så att jag låter uberglad, det är jag inte. Min hals är öm och jag är täppt i näsan, undrar om jag har vårsnuva, allergisk eller bara fysiskt utmattad av mitt jobb?
Jag har nu jobbat tre dagar och 12 timmar på mitt jobb som telefonförsäljare åt Sonica TM. Jag måste sälja 10 sälj för att att jag ska börja få lön (jag får betalt för de 10 säljen också, så det är inte förgäves), jag har sålt... wait for it... 8 sälj! Två kvar! Hoppas att jag klarar det idag, sista dagen för min jobbvecka! (ni förstår inte hur skönt det är att säga det)
Imorgon drar jag till lantstället i värmland med bussen från centralen som går på morgonkvisten! 3 timmar tar det ju, måste ladda iPod och mobil till max alltså. Sen i helgen så konfirmeras min brorsa, har inte träffat honom på 3 veckor så ska bli kul och se hur mycket han har vuxit den här gången. FÖR ER INFORMATION så har min brorsa växt vääääldigt mycket de senaste månaderna, så om man inte träffar honom på en vecka så har han blivit 5cm längre på den tiden liksom. AJA, sen jobbar jag inte på måndagen utan jag åker hem med bussen från värmland på tisdag morgon, jobbar tisdag till torsdag sen drar upp till värmland igen.. aah galen stress.
Men nästa vecka börjar iaf Julia att jobba så då har jag någon att ringa och klaga med!
nä nu måste jag äta frukost, jag håller på att spy av hunger.

heeemma sen i torsdags, hehe

ja, jag är hemma och det har jag då varit sen i torsdags morse men jag har veeeerkligen inte orkat blogga! I torsdags så var jag med Milla och Anders för jag behövde ju hålla mig vaken pga jetlagget! trevlanssssss.
Seeen på fredagen drog jag till milla och vi solade, pratade, sen drog vi ner till centrum och köpte snacks och sen drog till mig och titta på Alice i underlandet!
OCH igår, lördag, drog jag till Julia för att hjälpa henne fixa för skräckkvällen vi skulle ha med tjejerna, så vi mötte senare Felicia, Milla, Jemine, Jennifer, Isabelle och Matilda vid Bplan! naaajsigt värre!

RSS 2.0