Matte to the B

Någon annan som bara "äääääälskar" matteboken just nu?

Romance

Fattar ni att STEG är kärlek?. Bilder från Nybrokajen 2011, tagna av Frida Fredriksen.

Bullets

vaknade imorse hos milla och sen drog jag till stan med johan och fikade hela dagen i Gamla stan. NICE brudar och grabbar!

hey baby

finaste tjejerna på middag igår, så mys och så himla mycket skratt. ÄLSKAR ER

If it makes you happy

Min finafinafinafinafina Millaaaa! Ikväll blire middag med vännerna, puss på er!

Big Bang Theory

Sheldon Cooper (Jim Parsons) - seriöst bästa karaktären ever. Big Bang Theory, if you haven´t seen it ... SEE IT.

the way you look tonight


weheartit.com

Lät du henne komma närmre

3 dagar höll jag mig, men nu har folk klagat på mig att jag måste fortsätta så jag faller för trycket från dem och mig själv. Just nu ligger jag i sängen och är sjuk, kul. Men jag piggar upp mig med bilder från www.weheartit.com och melissa horn.

bloggpaus

Tar en bloggpaus på obestämd tid, mår inte bra psykiskt nu, ses

It's been a long time since i had some fun

Okej, asså jag är så himla trött så det är inte sant, bara för att starta inlägget med något sådär negativt trevligt!
Lång måndag som alltid - teoripass på morgon, lunch, dans, teori, dans och sen rep. Sen rushade jag hem och åt som en häst, fifan va hungrig jag var. nuuu.. hejdå

Dying for it

Även om jag inte är största fashionistan så älskar jag mode som nästan alla flickor. Jag chillar idag framför Rachel Zoe Project och äter äpplen, najs.

Letting Go

Tänkte bara informera att pappa har bokat resa till Puerto Rico, Gran Canaria. Avundsjuka? (mohahaha) Ah jag vill bort nunununu.
Nu blire frukost.

varning. ett riktigt irriterande inlägg.

Asså allt går fel och allt suger. Frustrerad på allt och mig själv och det är nu man ska ha kompisar som lugnar ner en, men nejnej, nu går jag och lägger mig. Bajs på livet.
AGH.
var är mina vänner?

Always Attract

Schnygga dessa 4 var på skolans öppet hus idag, hoho. Poewss

Why don't you love me?

Övergiven av mina vänner eftersom alla är busy ikväll. Kul.

Asinorum

Duktiga pojkar de var ikväll, förutom att ljudteknikern fucka upp det för johan i första låten. Aja, de var bra iaf!
Nu ska jag sova för imorrn är det öppet hus (wiho.....skola på en lördag).

Jag kan lika gärna göra lite reklam - kom på öppet hus på Stockholms Estetiska Gymnasium imorgon klockan 12 börjar det. KLICKA HÄR FÖR HEMSIDAN

HÄR KOMMER EN FIN FILMSNUTT IFRÅN SPELNINGEN.

My Sins

ahmentja... ska till älvsjö för att se Asinorum spela.

Lycka

Klar med Kulturhistorian. PRISA GUD (inte bokstavligt).


Från och med Du

Finfina brorsan och ja... jag. Ska sova nue, puss

Undan för Pundarn

Okey, halvt klar typ. Men jag har gjort så pass mycket så jag skulle kunna göra klart det imorrn på lektionstid. Jag är nöjd. Typ.

Här kommer en fin bild på mig och Frida idag under danshistorian. Du är så fin min vän <3
ps. vill vara klar med uppsatsen egentligen, men jag behöver hjälp av LH. okeyokeyokey. ds.

Selfmachine

Nu kör vi. KÖTTA KUHI.

Segertåget

Så cool jag blev helt plötsligt. Jag behöver inte tvingas sitta inne på facebook för att prata med folk på chatten. Detta pga att jag, som har Mac, kan fixa en app som har facebookchatten som ett enskilt program. Mycket finare också. PÖSS

Total All Out Water

Bilder som glömdes bort, men här kom dem - fika med Milla, kväll med Julia&Frida, Bowling och nyår.

Det snurrar i min skalle

(klicka på bilden)
Länkar min och Julles så kallade "dräggmix" eftersom vi var inte så fresh när vi gjorde den. enjoy!

I've got the magic in me

Hejhhejhejehejehejehejeejhejehej.
Ja typ övertaggat hej, menmen. Jag sitter och försöker med min renässans-fördjupningsuppgift, det går väl sådär. Men sen kom jag på - det kan ju vara bra att ha kultur- och idéhistoriaboken hemma om jag ska göra uppgiften? Så då får det vänta tills imorrn! Dessutom så somnade jag när jag kom hem så tid försvann där. Men jag klarar det imorrn, jag vet det (knock on wood).

FAIL

Okey jag måste bara dela med mig. Jag och min brorsa satt och tittade på fail-klipp på youtube sen reser sig brorsan, då fastnar han med foten i en sladd, flyger över rummet och gör en riktig faceplant. LIVESHOW!? Jag skrattade så mycket så jag nästan dog.

"No One Else"

Helloooo mina få läsare! Är superdupertrött efter en låååång måndag som gör att det känns som hela veckan redan har gått förbi. Teoripass på förmiddag och danspass på eftermiddag, efter skolan körde "Wazzzaaap"(vårt tillfälliga gruppnamn) rep till halv 7, vi var fett effektiva. Längtar till vecka 7 och 8 då det är två veckor med ENDAST dans och inga teorilektioner och sen är det looooov.

PS. VILL ÅKA UTOMLANDS NU.

KuHi



Kewl. Milla hälsar.

ps. gammal bild. INTE NU.

Atlas V

Lite kul grej.
1 - Go to wikipedia and hit random. The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to quotationspage.com and hit random. The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days”. Third picture no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop or similar (picnik.com is a free online photo editor) to put it all together.

Delelelelelelelikat

Säsongspremiär var nyss. Awesome. Men jag dampar galet på Ove.
Peace.

Oh, this has gotta be the good life

OneRepublic – Good Life

mår så bra av denna låt.


Circle the drain

jag vill ha sommar.

They take a polaroid and then let you go

Är hemma nu efter en dag där jag vaknade upp hos Frida med henne och Julia. Vi hade en najs gårkväll med jacuzzi vid midnatt och Grinchen-filmen och sen sov som stockar. Sen drog jag för att träffa Anders och Johan en stund, synd att Milla inte va med, next time. Nu får jag hitta på något.

This is the story of the birds and the beats

Nack to the spärr. Tackar för det!
Väntar faktiskt på Julia som är påväg till mig, äntligen är hon hemma! Sen ska vi ha kul med Fridaaa, ska försöka kurera mig lite iaf innan J kommer. Pöss (eller Puss, som johan vill att jag ska säga) på er och ha en bra kväll!

got a secret, can you keep it?

Har nu blivit fångad av Pretty Little Liars. "Äntligen!" sa Milla eftersom hon och hennes syrra Jessi har varit bitna ett tag! Fett bra alltsååååe.
ps. HEIDO MILLZIE ha det bra i LONDON

Jag saknar dig


Trashin' the camp

Helloo.
Har som sagt lekt med Milla idag i vby vi satt länge på ett Coffee Corner och snackade, vi fastnar alltid där typ. Imorgon är det vårterminsstart, undrar om jag är redo? hmm... we'll see. Sen åkte vi hem till mig och milla satt och snackade med mig, samtidigt som jag städade undan i min garderob aka mitt golv. Så nu är det rent och fint.

ps. jag fick en plötslig längtan efter fina D2. pöss

Hummingbird heartbeats

Okey, milla drar mig ut denna dag aka. sista dagen innan skolan börjar. FETT!

My Jamaican Guy

sitter och leker samtidigt som jag tittar på tv. Jag har inte så mycket för mig den här dagen men det är verkligen skönt att bara chilla. Blev fett hungrig nu, tjarråe

Last friday night

jag vill va såhär cool när jag blir gammal.

I wanna be a billionaire

Köpte några saker igår med Jullan efter skridskoåkningen som jag inte visat. Sen har jag också köpt en tjocktröja och den blårandiga tröjan som syns på bilden från Vapiano (längre ner).

Push the button

Medan min pappa och brorsa åkte hem efter Vapiano så gick jag och mamma och köpte en jacka som jag spanat på nu under rean. Det enda var att jag hatade de GULDIGA knapparna! Så jag tog sakerna i egna händer och hämtade vår knapplåda (ja, vi hade tydligen en sådan) och fixade det. Jag spaceade den lite med 4 bruna och 2 vita. 

Hard work, work

Yes, Jag och familjen var på Östasiatiska Muséet idag och tittade på Kinas Terrakotta armé. Coola och tydligen något man "måste" se innan man dör typ, jag har checkat av det nu iaf. Sen stack vi till Vapiano på Östermalm för food.

Runaway Baby

Shit, jag måste blogga kom jag på helt random idag! Har inte tagit några bilder sen nyår fast jag har hittat på grejer! Jag tror jag väntar med nästa inlägg och kör igång igen när skolan ska börja, NÄSTA TISDAG. Nej nu ska jag äta. Tjarrååååe fina!
EDIT - hahahaha glöm detta. Här fick ni en drös med bilder och text!

2011

Här är 16 bilder från nyårsaftonskvällen. Najs b-rudar och g-rabbar. Har egentligen typ 150+ bilder men orka lägga upp (hahahaha, att man ens skulle tänka tanken).

White Flag

GOTT NYTT 2011, peopppple! Jag önskade att jag var så ambitiös att jag orkade lägga upp bilder från varje månad under 2010 men ... det är jag inte! Så därför väntar jag på att bilderna från nyårsafton ska komma upp så jag kan visa er! Najs, huh?

Wait for it...

RSS 2.0