Better than LOVE

Asssså NEJ mitt lilla pyre till rosaminidator har typ pajjat IGEN. my bebe. Den började spraka helt plötsligt så jag vågar inte sätta på den igen, så det är nog dags att titta efter replacement... Vart ska detta sluta?
ps. hemma igen people.

A Case Of You

Glömde berätta för er att jag fick Linnros skiva i födelsedagspresent! Det gjorde min bilresa mycket lättare idag!

Kiss N Tell

Så fin sista vecka innan lovet!

It's not unusually to be in love with anyone

Sitter hemma hos M&M och jag och familjen har precis tittat färdigt på Valentine´s day the movie. Den är så feelgood-film. Ibland önskar jag verkligen man hade någon, men som det framgår ganska tydligt i filmen, OCH I LIVET, kärlek är verkligen inte lätt. Strax ska jag lägga upp lite fina bilder från veckan i skolan, be prepared!

Morfar

Min morfar är så söt, han är bäst.

Peace and Love

Första bandsläppet till Peace and Love har kommit, kan någon slå mig hårt i huvudet? Oskar Linnros OCH Daniel Adams-Ray... bästa sommaren. ever. Jag måste beställa biljetter nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Känns som man fått både en flaska i huvudet och gått genom eld när man fick reda på det i onsdags... WOHOOOO
Nu ska jag dra till värmland, bye people <3

Paris blue

bra att ha vänner att prata med

Lovekiller

Darins officiella musikvideo till låten Lovekiller, snygg video in my opinion! Go Darin.

Gubben i lådan

Ville bara dela med mig med denna härliga video som mina vänner/klasskamrater Sanna och Olivia gjorde, finfint tjejer! DANIEL ADAMS-RAY COVEEEER

This Time

Seg dag. Men roligt att samtala senare när jag kom hem med Andow, Milla och Julia. Ruuligt med kompisar, herregud va jag är uppe i varv.

fest för 17

Här kommer tre härliga bilder från birthdaybashet i lördags/söndags


You just kill me, could you at least do that?

Min måndagskväll spenderades med finfina (skadade) Stella! Vi åt Baan Thai och pratade så mycket att om man kallar oss pratkvarnar så skulle det vara en underdrift... Sen har jag nu börjat rensa i min garderob och Stella blev den första att ta med grejer.

Och JAG VET att Julia, Milla och Felicia har frågat om de kan komma och kolla på grejer, och det ska ni, och ja, det finns grejer kvar! Calm yourselves ladies!

Den här dagen var den jobbiga dagen på veckan och den är över! Nu ska jag faktiskt lyssna på Mr. Linnros och Mr. Adams-Ray som jag inte gjort på ett tag nu!

WOOP WOOP

Sitter i skolan med kära friday, vi ska egentligen titta på renässansbilder, but no no. Nejmen jag tänkte bara slänga in ett hej, nu kanske jag ska återgå! :)

Whip my hair

Var det någon som sa ny barnstjärna?

Detta är för de som då inte förstått; Will Smiths dotter Willow som endast är 11 (!!!) år.


Teenage Dream

Festen uppfyllde veeeerkligen mina förväntningar!! Bra folk, bra musik, sen är det ju alltid någon/något som man kunde ha levt utan, men kvällen eller ja, natten var bäst. Är väääldigt trött, ska nog ta en tupplur strax alltså! Har inga bilder som jag tagit under nattens spektakel men jag har lite från preeecis innan folk kom!

I gotta feeling

let's fekke.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Nu drar jag till Julie med en massa stuff inför imorrn då vi taggar fest. Najsigt. puss på er. bjuder på en bild från Emelie Ohlsson! (som jag redigerat lite)


Take me for a ride

älskar videon och låten.

Can you dance like a hippogryph?

Spenderade kvällen med millson och chillade framför brasan och tittade på Harry Potter and the goblet of fire. Najs. IMORRN ERE FREDAG, FINALLY

Just because I miss it so much


One of those days

Yes, migrändag idag people. Mycket stress och lite sömn är inte det bästa för någon som lätt får huvudvärk. Har ätit och sovit för det mesta idag, men jag har också kastat in smutsiga kläder i tvättmaskinen, duktig tjej. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen läsa på lite mer kulturhistoria, har nog koll på det mesta redan tror jag, men ändå det skadar ju inte. Sen är det Grey's, don't miss it folket! Önska jag hade fler kompisar som gillade att titta på det, men jag är nog minoritet tyvärrrrr.

hare götttttt

ps. varför säger jag "hare gött"? Då kan jag ju lika gärna säga "kanin gött" eller "gnagare gött"? Det där med slang är svårt alltså. hoho vad rolig jag är.

Like I'm the only one who knows your heart

Jag och Julle satt på Pizza hut hela kvällen och åt och pluggade kulturhistoria, fett duktiga brudar må jag säga! Sen drog vi till henne och tittade på desperate housewives, majsigt som Stella skulle ha sagt.
Matteprovet behöver vi ju inte tala om, folks. pözz ska sova

Bring on the comets


17 again


Här kommer några fler bilder från Julias birthdayfirande i lördags, tagna från hennes blogg!

Summerlovin'

Saknar sommaren tvåtusentio så det gör ont i hela mig, en av de bästa somrarna ever. Var mycket mer jag ville göra men inte hann, får bli till nästa sommar såklart. Men jag saknar att få slappna av och no drama hela tiden.


Jag känner att jag börjar bli skoltrött och det var jag i högstadiet men verkligen inte i ettan... Jag gillar inte var det här leder. Börjar typ bli deprimerad känns det som, men jag är inte en sån person som kan gå till skolan eller träffa kompisar och visa det tydligt, jag är glad utåt hela tiden så är det bara. Därför tycker jag det är så skönt att ha bloggen att skriva av mig i.

Fight for this love

Måste bara beskriva min kärlek för min bästa vän Camilla, känt henne sen jag var 4 år och det är typ då mitt minnes-system kom igång så såklart så minns jag bara det som vi har känt varandra forever. Jag är lycklig lottad att ha en vän som henne och såklart har vi våra bråk och gräl, men det måste man ha för man har alltid något som man stör sig på.


Men skönast är när man kan vara med en vän och bara babbla i timtal och inte ens komma ihåg var man startade konversationen. När man sitter mitt i natten och bara asgarvar åt ingenting tillsammans. När man vet att man kan säga vad som helst utan att känna att man kommer skämma ut sig. Jag önskar nog att alla fick såna vänner en dag, för det hjälper en genom när det är jobbigt. Milla och jag åker fram och tillbaka från varandra hela tiden, men vi hittar alltid tillbaka till relationen vi hade när vi var små.


Man kan ha flera bästa vänner och hon är absolut en av de bästbästa. Jag fäster mig vid personer och jag blir totalt lojal mot dem, så när väl en sån vän sviker så tar jag det hårt. Men Milla skulle inte göra så, det vet jag ju.


Bara ett inlägg till Milla. thank you and goodnight

Premium

Har skaffat Picnik Premium så nu leker jag lite med fotografierna, helt enkelt överredigerar dem totalt! KUL!
FÖRE
EFTER

eller den här övvvvveeerredigerade;


Come around sundown

(klicka på bilden)
Godmorgon eller goddag rättare sagt. Ligger i sängen och för ovanlighetens skull kom min snällasnälla pappa upp med frukost på sängen till mig, tackar father!
Jag ska ligga här och slappa lite till och titta på tv-serier på nätet maybe, sen blir det till att plugga kulturhistoria. Denna gången handlar det om medeltidskyrkor; basilikor, romanska, gotiska och en massa annat grejs. Sen har vi also matteprov men jag kan inte plugga till matteprov för jag vet inte vad jag ska plugga på, siffror? naeeej.
HOPPAS ni får en good day, good day folks!

In my eyes

Visst vann jag Cybertown! My plans exatly... hehehe... excellent!
Vi drog, efter Cybertown, till Brommaplan och köpte sushi till de som ville ha sen åkte till Julia och köpte pizza till de som ville ha det! Sen gick vi till Julle och åt fin middag med fin servering och massa skratt och prat. De som inte syns på korten är Milla och hon var där men hon hade gått när jag kom på att jag skulle ta foton! Men Julia tog foton så jag väntar tills jag får tag i dem!
pusssssss

A dancer's life

Massa blåmärken efter gästlärarens Salkas danslektion i fredags, najs det känns som man lever!

JULIES BIRTHDAYDAY


drar till pendeln och möter upp milla så träffar vi de andra vid cybertown, i'm gonna win this thing!

Lessons Learned

most random picture

Yea Yeah

någon annan som tycker milla ska ha den här som profilbild?

I wanna

Sov hos milla inatt juuue, och jag är nu hemma och ska nog ta ett långt skönt bad innan kvällens aktiviteter! Frågan är vad man ska ha på sig? Man blir jäkligt svettig av lazergame! Ska nog köra på något som man kan röra sig lätt i och sen byta om hos Julle? ... Hmm..

GRATTIS JULIA HOPP LUNDBERG

GRATTIS PÅ 17ÅRSDAGEN FINASTE JULIA, JULLEBULLE, HOPP, APA, FRÖDINGEMONSTRET, MAMAJUMP OCH ALLT VA DU HETER FÖR MIG.
ÄLSKAR DIG SÅ GALET, HISKELIGT OCH VEDERVÄRDIGT MYCKET OCH DU BETYDER SÅ MYCKET FÖR MIG! HOPPAS ATT DU KOMMER HA EN SUPERBRA FÖDELSEDAG FÖR DET ÄR DU VÄL VÄRD!

Halv sex ikväll ska jag och tjejerrrr fira finfinarefinastjulia med cybertown och sen middag/mys! Upplagt för en bra kväll! pöss på er

Daylight

Ekeröfredagen blev mysig den. Jag, milla och anders umgicks och tittade på V för Vendetta-filmen, men innan det så åkte jag och milla köpte pizza och cola till middag, gött?

Horchata

Hola! är hos milla now och vi ska snart dra till ekerö, jag bjuder på en fin bild.
tagen av Julle på milla, jemine och mig i danssalen för ett tag sen.

för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar

Ska fortsätta på danshistoria-uppsatsen nu, jag har inte någon ångest över den mer eftersom den egentligen inte är så svår. Men istället har min prestationsångest i skolan fått det att rinna över kanten ikväll vid matbordet, ibland känner man bara inte att man pallar trycket. Själv känner jag alltid att jag har en press på mig från mest mig själv men såklart från familjen också. Detta hände oftare i högstadiet för mig och hittills har det inte hänt på gymnasiet, men någon gång måste vara den första, och ja, det blev idag.

Ibland känns allt bara fel och jobbigt. Nä, nu uppsatsen here i come.

to dance or not to dance


Usch
idag var en såndär dansdag där jag kände bara att jag sög totalt. Glömde bort steg och så som jag trodde att jag såg ut när jag gjorde ett steg, såg jag helt enkelt inte ut egentligen... usch. Man bara önska att man kunde vara lika bra som flera andra i min klass. Jaja, jag somna i soffan såklart när jag kom hem, sen åt jag och tittade på tv.
Men nu är det faktiskt dags att göra lite danshistoria, jämföra Petipas Törnrosa-balett med Mats Eks version, som är mer modern enligt mig. 

Frissssssssa


bara för att visa mig en stund

Skriv ditt namn som vanligt: Hanna
Skriv ditt namn med ett finger: hanna
Skriv ditt namn och blunda: hanna
Skriv ditt namn med armbågen: hyannqa
Skriv ditt namn med hakan: haqnhna
tummen upp.

We will be young forever

finaste klassen på Idrottshögskolan i fredags!

The whole world stops and stares for a while

bought thingssss!
ps. inte ringen på sista bilden, kände bara för en cp-bild på mig, enjoy.

Parachute

Thumbs up för helgen!
Shoppat järnet, shoppat vad jag ville ha och shoppat allt som kommit i vägen!
Dessutom så har jag nu bokat tid för klippning och färgning, duktigt hanna!

oh GIRLS, you are amazing

Julle, denna är till dig!
och Millz den här är till lilla dig.
ps. Bilder från helgen kommer, även om det inte är så många

Ta mitt skimmer, för jag brinner

Jag har varit så galet trött idag... så jag typ somnade på danshistorian imorse, duktigt. Just nu dampar jag loss på min mobil för vi spelade in våra koreografier på Scenisk produktion idag, men min fil vill inte öppnas nu... DESSUTOM som så många i min klass dampar jag loss på historian, jag hoppas verkligen den sitter i skallen imorrn när jag behöver den.

btw Daniel Adams-rays nya singel - Gubben i lådan - går på repeat i mina öron och jag försöker verkligen lära mig texten! Tryck på bilden för att hitta låten! 3 november kommer skivan, woop woop!


HAPPY BIRTHDAY TO ME

tack alla finisar som grattat, pöss.

BIRTHDAY GÖRLS!!!!!


Dog days are over

Min farbror kom och hälsa på med finaste hundarna Enso och Assi. Sötnötar.

To cool for school

sitter i skolan och dör på engelskan. Ikea ska jag presentationa om, haha fint nytt ord.

Song for a friend

Jag bara behövde säga igen att jag älskade filmen I rymden finns inga känslor. Jag brukar verkligen inte gilla svenska filmer! Men som de flesta i Skarsgårdfamiljen så var ju Bill sjukt duktig! Så rolig så jag och Milla satt och asgarvade så vi kissade på oss typ! SE DEEEEEN, VÄRD!

If it kills me


Hemtelefonen ringde på eftermiddagen och i andra änden var det fina Jullee och hon ringde för att kolla om vi kunde plugga historia, och visst sa jag och så kom hon och vi satt och prata skit om historian först. Sen började vi göra en massa tankekartor.( Asså jag kommer dö på det där provet på torsdag... Aja) Sen gick vi ner till Baan Thai och köpte mat, på vägen dit lärde Julia mig att åka longboard, jag ska bli en såndär cool brud på bräda har jag bestämt! Fin helg blev det faktiskt!

A beautiful mess

Jag vill klippa mig! och blondera! Egentligen vill jag bara raka av Elin Klings hår och sätta det på mitt huvud. Det kommer nog bli så i slutändan.

coulda, woulda, shoulda

Härlighelg.se med milla alltså! Vi har varit på bio, pizza hut, använt ansiktsmasker, haft sex and the city-maraton, lagat stor frukost, lagat god lunch, färgat millas hår, gjort fotbad, snackat skit och lekt runt! FUN.

I rymden finns inga känslor

Ja, jag har lekt med fina Milla, jag berättar sen imorrn när hon åkt :) men hon hälsar er alla, 4 dagar kvar till 5e, om några minuter är det bara 3! najsnajsnajs! PÖÖSSSSSSS

RSS 2.0