Allmänt härligt bara


Wait for it

Inte min födelsedag än, nej men det är 5 dagar kvar! Min moster och morbror är här och förfirade mig och min broder innan! Jag fick Emma S. Wiklunds nya face wash som det pratas myckte om just nu och sen fick jag min efterlängtade jacka från H&M som är slut i Sverige i min storlek. Min moster har letat runt och hållt på, till slut bokade hon en jacka i ett skyltfönster i Linköping, thank you. Jag har fått lära mig att de alltid har storlek 36 i skyltfönstrena, good to know!


Dröm

Jag gjorde ceasarsallad till mig och brorsan. Jag blev så stolt över att den var så fin och god så jag felt the need to take a photo! ENJOY!

Cooler than me

Finfina klassen idag på Sceniska produktionen!

Vinnaren

Igår kom mina shoes, vad jag har längtat, de var supersköna och superSCHNYGGA också! löv to them.

Its the final countdooooown


Måndagsbarn

Här är fyra videos som beskriver ganska bra vad vi gjorde igår!

8 dagar kvar till ännu en meningslös ålder


Setting sun


COUNTDOWN


When I look at you

Okej, jag har officiellt blivit en av de tjejerna som sitter och gråter till filmer. Jag brukar inte göra det, jag har gjort det några gånger förut men den här gången gjorde så att jag gick över gränsen så jag inte kan säga att jag aldrig gör det.
Jag satt här hemma och tittade på The Last Song med Miley Cyrus och Liam Hemsworth. Med lite klichéer och förutsägbara moments så var den riktigt bra, jag borde också tillägga att jag hade riktigt låga förväntningar. Men att sitta hemma själv under täcket och se den här gjorde så jag bölade. Jag hatade inte Cyrus innan och jag älskade inte henne heller. Men mer åt gilla hållet eftersom hennes alter ego är Hannah Montana och någon som heter likadant som jag kan jag ju inte ogilla liksom!
Men den här filmen ändrade mig, hon är förfasiken bra. Call me disneylover.
lyssna.

Hair do

ny frissa eller?


Dirty Picture

Leker med bilder på picnik för att fördriva tiden!

Pancake Day

Har gjort succesful pancakes med miss Millson today! Nu är kvällen min egna sega kväll, skulle spenderats med Matilda men hon glömde bort sin faders födelsedag så vi får ta det någon annan heeelg! Saknar Julia som är i göteborg... apa på henne.
Just nu sitter massa galna vuxna och äter efterrätt på nedervåningen... jag blir glad när de går snart för då är huset mitt, finally!

NU BÖRJAR NEDRÄKNINGEN


all the right friends

Jag fick en philadelhia-abstinens just nu. Gud, saknar det så det gör ont och så kul vi hade.
Hade ingen phillebild på den här datorn så det blev en halv och en helbild på Julle. Love you babymama.

i throw my hands up in the air sometimes

Godkväll folket!
Haft en onödig skoldag, iaf för mig eftersom det inte är bäst att vara med på danslektionerna efter två veckors sickneeeess, så satt jag och gjorde pärmen på båda danslektionerna och på idrotten var jag "DJ" när de andra styrketränade... roligt.
Dessutom gjordes min dag ännu bättre när jag, för det första, sprang till pendeln eftersom jag såg att den var inne på spåret, sen när jag kommer fram och pustar ut på sätet så säger de att en elkabel i Karlberg har klippts av så de vet inte när tåget kommer avgå. FUCK är det enda ord i tanken, så detta gör att jag kommer hem en och en halvtimme senare, tack. Sen hade jag förövrigt en seg kväll, är fortfarande hostig och jag var för trött för att röra mig.. keff chey.
over and out.

signed, sealed, not delivered

Som många vet så har jag ofta problem med benhinnor, hälsenor och särskilt mina knän! Så därför beställde mamma precis ett par sneakers som, enligt Stella, ska vara riktigt bra. Hon har ju likadana fast i en annan färg! Tur att hon tyckte det var okey att jag hade sådana ocksåååå.
Såhär ser de ut och de kommer från Brandos.se tryck på bilden så kommer du dit!

Whatcha say?

BACK IN SCHOOL BEBES. Kom precis hem och jag är dödstrött! Somnade på tåget, tur att jag vaknade när den stannade på min station, phew. Sen fick jag lite sällskap hem av Daniel (granne, barndomsvääään), inte träffat honom på ett tag så det var ruuuligt!
Men det var tråkigt att Milla inte var i skolan för HON har blivit sjuk, kryakrya ♥
ps. hahahaHA på tredje bilden!
Stelloooo gav mig en välkommentillbaka-KRAM ♥

bara fakta

MÅR BÄTTRE! SKOLA TOMORROW GUYS!

have you ever tried sleeping with a broken heart?

Hade svårt att sova pga svårt att andas pga allt slem i halsen. Chattade med Andow och tänkte han kanske kunde få mig må lite bättre, ska vi se hur det gick?
alltså prata inte med honom på kvällen because he will break break your break break your heart!

Never say never

Bara för jag är så uttråkad och sjuk så sitter jag och fixar med nya grejs i bloggen. Just a few.

BEFORE


AFTER

vvet inte vilken som är bäst, säg till om ni stör er.

NOT Dancing on my own

Surprise, jag är fortfarande dunderförkyld och därmed följde jag inte med på campinggrejen i sista sekund. Är så himla deppig, det enda jag gör är att sova, äta, sova.. ja ni förstår.
Men dagen gjordes 1000ggr bättre när jag går upp på övervåningen ser att jag har haft 6 missade samtal.
Jag ringer upp och gissa vilka som är i andra änden, jo alla fina kompisar som sitter i tältet jag skulle suttit i egentligen, som jag önskar jag satt i nu. De sitter och sjunger "HANNA SLUTA VARA SJUK OCH BLI FRISK" i kör. De fortsatte säga "Hanna, vi saknar dig, och önskar du var här", att höra deras skratt gjorde min dag, nej vänta min vecka! Jag skulle inte kunna drömma om att ha så bra vänner, de är de finaste allihopa. Jag ska inte ljuga, jag blev lite ledsen i ögat och skrattade ihjäl mig åt sången, dansare kan också sjunga people!
Så det här inlägget tillägnar jag er alla finisar som ringde. Det hjälpte mig att må bättre och det är bättre i slutändan! ÄLSKAR ER.

Ack, Sundbyberg

Gick hem idag igen, KAN DEN HÄR FÖRKYLNINGEN FÖRSVINNA?! Imorgon är det tvåornas camping/läger-grej, och jag vill verkligen åka! Jag måste friska till mig och börja packa alla grejor.
Ps. Oskar Linnros gör min dag lite bättre.

Valvaka

Sitter här i soffan med mamma och pappa och följer valvakan på SVT. Herregud, bort med Sverigedemokraterna nu, jag får rage över de som röstar på dem. Det är nästan så att jag skiter i om det blir röd eller blå regering, bara bort med dem. Nu var det precis mandatprognos och där sades det, för er som inte tittar, att Alliansen skulle ha egen majoritet. Låter bra tycker jag!
ps. jag längtar till imorgon då sverige blir normalt igen och alla människor slutar vara fientliga mot de som tycker olika. FÖRUTOM SD. bortbortbort.

baby baby baby oooooh

Min rosa bebis är sönder. Nu pratar jag alltså om min dator, min miniminiminidator.. snyft. Den vill verkligen inte starta.

Hang with me

Har kommit hem efter en skön och chill dag på stan med Mills, med mig har jag en sak till Julia som hon vet vad det är. Sen har jag också med mig en halsduk/luv/mössa-sak! Skitsnygg och jätteskön, jag vet den låter fett weird, och det passar ju mig!
Fattar ni hur den ser ut? En luva och så fortsätter den som en halsduk!

I feel better

Lalalalalaaa.. nu ska jag upprepa gårdagen med att chilla med Milla, men idag är vi ute och gör staden orolig! Tjarrrrrrååeeeeeee



All the right moves

Nu är det ju så att jag fyller år snart! Det är endast 16 dagar kvar, alltså den 5e oktober fyller lilla jag 17! Fast väldigt onödigt nummer att fylla, kan man inte gå från 15 till 18 typ? år 16 och år 17 - utfyllnad.
Men jaja, klaghannow, här är min fina önskelista! INGEN ORDNING!
ps. som det Linnros-FREAK jag är så önskar jag Vilja Bli, så konstigt att jag inte har den, men spotify och ipod hallå?.. men jag vill ha den i hyllan alltså så jag kan få den signerad nästa gång av Oskar Linnros.

love hurts when you do it right

Milla och jag hade tråkigt

är det så här det känns att va lycklig?

Milla sitter här bredvid och ritar lite fint sådär, tänker nog på sin pojkvän Felix. Lucky fucking girl. Bajs på henne.

Inga problem

har spenderat en crazy lördag med millzor

Tear you down

Bouncevideor har lagts upp på http://www.bounce.nu/summercamp/bscVideo.htm! Alla har dock inte lagts upp! Gå in på Summercamp 2010 -> Joe Jobe -> Week 2 -> HHJ2 -> Jag i gröna byxor bakom Joe. Najs.
Om ni tittar väldigt noga i videon så ser ni mina älskade vänner; Jeannine, Stella, Matilda och Julia!

legen...dary

http://www.freeonlineepisodes.net/.. greaaat mates. alla säsonger med how i met your mother aka HIMYM. bra när man är sjukis.

sjuk.

rubriken säger allt.
ps. GRATTIS MATILDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3 (för tredje gången)

Smile


Mina finfina bilder från dagen!

Tiny dancers

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh!
Jag är en sjuk prick. Men bra som jag var gick jag till skolan för att vara med på klassfotot, ja jag älskar min klass. Imorgon ska vi ha porträttfoton, men jag tvivlar att jag pallrar mig dit. Varför i hela friden ska min kropp ha dåligt immunförsvar och MOBBA MIG!!??
Aja, här är en fin bild innan vårt klassfoto togs. Ja, vi övade innan, fett coola vi är. VIVE LA FRANCE!

ps. alla var inte med på bilden och bilden är tagen HÄRIFRÅN.

It's all ooh la la and ahh oui oui

Heeeeeeeeeeeeeej.
Sitter här hemma, jag kom hem från skolan vid lunch tyyp. Och nej, jag skolkade inte! Jag slutar i vanliga fall vid 16.40 på måndagar, alltså nu slutar mina klasskamrater! Men jag hade två jazzlektioner efter lunch och en svenska lektion där vi tittar på Troja, så jag kände att eftersom jag inte kan vara med på jazzen med mina benhinnor och hälsenor så tyckte jag det var lika bra att go home. Pappa tyckte detsamma så han sjukanmälde.

Gammal sång

Heyhey!
Har precis kommit hem från staden där jag varit med Julle sen typ halv 5. Vi satt på Wayne's vid rådmans istället för 60. Mysigt värre. Fikat tre söndagar i rad nu, jag börjar gilla söndagar folk! Ska fråga Milla, Stella, Felicia eller någon annan som vill hänga på så kör vi myssöndagar!
Sen iaf så gick jag och Julle från rådmans till stureplan till humlan till karlaplan till nybrokajen till centralen. Så himla skönt. Riktig promenix skare va. Nu ska jag nog ta någon macka eller så till middag eftersom jag missade den här hemma. Fierce and Love.
ps. ja, jag har fortfarande pissont i benhinnorna och hälsenorna. måste fixa bättre medel till dem. ds

We dance to the beat

Söndagar har verkligen blivit min fika-dag. Har varit på Café 60 de senaste två söndagarna, skumt. Ska fika med bästabästa Julia aka Mamajump idag, kanske blir det 60 igen? Vi får se, det är ju satans mysigt där.

Include me out

Goderkväll folks, eller jag vill nog hellre säga Dåligkväller folks. Har sån jäkla ont i mina benhinnor + hälsenor så jag vill gråta ut mina ögon. Det gör ont när jag står still. Detta blev jag straffad bara för att jag skulle vara duktig och springa 5 km på idrotten, ja vissa straffar Gud direkt.
finafinarefinaste stella och weirda jag igår på Hoff.

HOFFMAESTRO

fin dag vänner.
ps. jag har så JÄVLA ONT I MINA BENHINNOR OCH HÖGRA HÄLSENA SÅ JAG VILL GRÅTA.

Dynamite

fasiken vilken fin torsdag.

You should know better than to fuck with me

LETS TRÄNA PEOPLE!

Silver lining

tjenaretjenare!

Sitter här med millson och sitter och tittar på förvirrad afrikan! löööööv it. och så lite ris...
Har suttit och fikat med Matilda, Felicia och då Milla vid liljeholmstorget på waynes coffee, sen ja, forever. I alla fall nu när vi kom hem så åt Milla här och sen satt jag, brorsan och hon och prata om hundraser, vi snacka pitbull, bulldog.. ja ni förstår. Helt plötsligt utbrister Milla - "Som en sån här... SNOPPS!!" och efter det följde då asgarv. Länge. Och högt. Hon menade såklart mops! konstig brud.

Inte ens kanske kött...


den här är så bra.

Body Talk pt2

Hands up för Robyn. Hon har helt klart gjort det igen enligt mig. Den andra delen av trilogin är helt klart lika bra som Pt1. Jag har lyssnat på skivan några gånger nu och min favorit just nu är U should know better ft. Snoop Dogg och Criminal Intent.

4/5 toasts. (klicka på bilden för spotify)

Från och med Du

Längesen jag hade dagens klantighet så här kommer en idag.
KÄÄÄRA MATILDA!
Vi hade idag engelskaB som första lektion och vi lekte en lek som var att vi skulle.. JA den var BARA onödig som uppgift. Sen när vi var klara så tänkte Matilda "fifan nu ska jag slänga det här himla papperet!". Så hon knöggla ihop det och sikta in sig på papperskorgen. Hon kastar... och den slår i vår ENGELSKA LÄRARE PIAS HUVUD. hahahahahahahahahahahahahahahhaa. Dagens skratt helt klart.

Måndag-fredag blev en kedja kring min fot

Goddaggg!
Har precis kommit hem från en lååååång måndag. Schemat som är på måndagar gör att den känns som en hel vecka när jag kommer hem. Så utmattad blir jag. Hjälpte inte heller att jag typ sovit 3 timmar för jag låg och vred mig och tänkte för mycket.
Men för information har jag nu officiellt blivit en av de konstiga människorna i kollektivtrafiken. Ni vet de som man berättar för kompisarna - GUD! Jag såg en kille idag och han började mumla och hoppa runt när han hörde.... ja, ni fattar. Jag lyssnade nämligen på min iPod på Devotion med Hurts och helt plötsligt började jag sjunga i refrängen. En hel lååååång mening. Sånt som jag gör här vid datorn när jag är själv eller bara familjen är hemma. Jag tänkte liksom inte på det förrän jag fick världens blick som satt mittemot mig.
HERREGUD. WEIRDTJEJ.SE

Le Danse

Kom precis hem från stan, har varit där sen 1-tiden idag. Först lunchat och fikat med Milla och Julle, sen åt jag middag med Julle, Milla, Matilda, Felicia och Isabelle och sen gick vi på dansdokumentären Le Danse.
Asså jag skulle nog inte rekommendera den, den var 2 och en halvtimme lång och den handlade liksom inte om någonting. Mitt i började jag och alla vi tjejer asgarva för de började skrika mitt i en dans, det skulle nog inte vara meningen att det skulle vara kul. Men det var det. Så himla jobbigt när man INTE får skratta... ni vet nog känslan.
Aja, imorgon början en ny vecka. Ses då!


ps. jag gillar mina kompisar gaaaaanska mkt. ds.

Vampire diaries


ÅKERSBERGA PEOPLE. Sitter här med fina Astrid och Sofia, vi har ätit lite käk... KÖTT. eller blod kanske jag menar? Men nu ska vi spela kortspel och sedan ska vi gå ut med deras varulv Freja....

so long blodpuddingar

Good Song


Make me wanna die


Hope for generation


Gjord med kärlek av Hannow

Till några av mina finfina vänner. Kram.

Somebody mixed my medecine

Gossip Girl-skådespelerskans, Taylor Momsen, band The Pretty Reckless är faktiskt bra. My Medecine är gooooood.
(tryck på bilden för att öppna spotify)

TV ÄR ETT MÅSTE TONIGHT

Hör upp! Ikväll kl. 20.00 på TV4 är det Kristallengalan - tv-pris som delas ut helt enkelt! Jag brukar aldrig titta på det men idag måste jag för två av mina fiiiinafina kompisar ska vara med i det korta öppningsnumret. Stella och Julia. De ska ha vita dräkter och masker så man kommer nog inte se att de är dom, men vi önskar dem lycka till i tanken!
Stella, Julia och deras dansarkompis. Bild tagen från Julias blogg.

Det är första gången vi är själva, baby


OSKAR LINNROS-FAN NUMBER ONE. yes. K
irrat biljetter till Linnros spelning på Berns i november, kan jag höra någon utropa "NAJS!"?.

Oskar Linnros Recycled

åh du är så bra.
Vinnare av TVÅ rockbjörnar.

Jump for my love

Awesome people.

Wanna see you sweat.

PHEWWWW, hemma efter ett pass "Body Jam" på World Class. Herregud det var sveeeeettttiiiigt. Julia nu vet jag vad du menar med RIKTIG rövsvett. Fick slänga kläderna, och då menar jag underkläderna, strumpor och ja... allt, direkt i tvätten, nice brud. Jag kan rekommendera det till alla! Det är verkligen inte svår dans, tvärtom! Men det är mer att man kan verkligen köra slut på sigsjälv och svetta järnet! Jag är röd i fejjan fast jag duschat. NAJS säger jag.

I came to dance not to socialize

Godddddag!
Ska dra på mig träningskläderna för jag ska med mamma på World Class och shakea av lite kilon hörrni. Vet inte mer vad jag ska skriva förutom att jag är rääääättt irriterad på en person just nu. AGH.

RSS 2.0