Moderna Dansteatern

Godkväll alla TROGNA läsare.
Har precis gått igenom detta ruskiga mars/april-snöväder, kul. Jag kom hem ifrån Moderna Dansteatern där jag var med klassseeeeen. Najs. Nu ska man sova för helgens händelser, imorgon är det fredag ("friday friday fridayyyyy, getting down on friday")
PUSS

Are you leaving

Hey löverz. Kom precis hem, men ska snart dra igen ändåååå för jag ska med klassen och vår kära lärare Æsa till moderna dansteatern på föreställning. Förresten - ser ni va effektiva Julia och Thillan var på historian idag?

Skype är så bra

Så får man ta fina tardbilder på sina friends!

I'll get used to this eventually, i know


Tjaaahhh, folket. Ligger i min säng med min återkommande kompis - huvudvärken. Idag har jag lekt i skolan med mina kamrater, haft utvecklingssamtal och sen efter skolan var jag på jobbintervju, det var det som jag hade fått samtal om i helgen som jag inte berättade om! Vi får hoppas jag får jobbet!

Förresten, måste bara säga att min klass - mina friends, är himla bra.

Cookies with a smile

Hola, mina kära. Jag måste säga att jag är på något så in i.... FESTHUMÖR såhär på tisdagkvällen :)

Lyssna på dessa så lovar jag att ni taggar till.
Dada Life – Cookies With A Smile - Radio Edit
Maskinen – Dansa med vapen - Dada Life Remix
Porter Robinson – Say My Name (Radio Edit)
Lady Gaga – Born This Way - Dada Life Remix <----- bäst

Ps. Jag älskar att göra folk glada och jag har skrattat så innerligt mycket idag. Märker ni att jag är glad också?

I think we kissed but I forgot

Godmorgon, eller ja, frågan är ju om den är god eller inte. Ska precis gå ner och äta frulle, men jag har ångest över matteprovet nu på morgonen, jag suger verkligen på geometri, detta kommer säkert inte gå bra fast jag satt och pluggade fett mycket igårkväll. Bye suckers.

EDIT- yes, det är över nu. thank god.

Sweetness

Somnade på bussen hem idag, najs. Den här dagen har varit väldigt lång känner jag nu, men den är verkligen inte över än, jag ska nu börja plugga matte för provet imorgon at 8 AM. Om jag bara slappnar av och ger en liten bön, så ser vi hur detta går. Hjälper däremot inte att ha en FET mensvärk. bajs it.

Sanna har en riktigt skön lillebror

Sannowww

Just let me hold you

Bilder från dagen

I'm used to Glenfield road and spending my time down in Orchy

Just nu sitter jag hemma hos min kära Milla och lyssnar på Paolo Nutini, vi har varit i Vällingby och pluggat/fikat, så himla duktiga. Nu blir det 2 riktiga skolveckor sen sista veckan innan påsklovet så är det terminsredovisningar än en gång! Hare bra mina fina få läsare.

ps. Jag fick nyss ett samtal som jag inte tänker berätta vad det var om, men det gladde mig. Jag berättar om det fortsätter åt det hållet som jag vill att det ska. Milla blev iaf VÄLDIGT glad.

These Streets

Hittade lite bilder från i torsdags när STEGs 2or hade museidag! och ignorera mig på sista bilden, hahahah

Keep Rolling

HAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH sååå snygg. Hittade en ansiktsmask i badrummet som jag tänkte - "åh najs, förnya ansiktet!" Den hette "tissue-mask" och jäklar vilket stort ansikte, den som var modell för den här, måste ha haft, pappa tyckte jag såg ut som jag var ett burnvictim eller liknande.

One ladder from there to here


Jag har funtat på en sak ett tag nu, att klippa mig såhär kort - ganska lång page kanske det borde kallas? Det hår som ni ser på bilden är min uppklippning som är typ så kort som jag kanske vill ha det. Jag vet inte vad jag tycker, hjälp mig?

Those beautiful lies

Det börjar bli RIKTIG vår ute alltså, mina vänner! Dagen tillbringades imorse med Milla och vi chillade galeeeet, sen gick jag hem och tog en dusch och chillade lite till, ikväll ska jag träffa en kompis och ja, det var väl inte så mycket mer än det, FREDAG!

Today it's Friday

Den töntigaste låten jag hört.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

She got that whole place going


Vår livräddningsträning imorrn med skolan är INSTÄLLD. Vi har officially HELG. Jag och millzan ska dra och sova och plügga hosssss henne, puuuusss

Sammy Davis Jr.

Det är så himla skönt att rocka loss för sig själv i sin ensamhet och städa. Najs brüd.

If you think I'm coming back

Hahahaha jag ser ut som en blow-up-doll!

Ajaaa, godmorgon på er. Idag är det tredje dagen under STEGs temavecka och det innebär - droginformation. Kul. Sen efter school så ska jag vara med en kompisss, inte mer än det har dagen att erbjuda.

Might like you better

Så himla FETT att börja klockan 13.00. Utviladtjej.se här.

Dansare har det svårt

Sötungen klarar inte av första position <3

So you think your dream is over

Dagen var lång men den är slut och eftermiddagen/kvällen spenderades med Lina som jag inte träffat på evigheter, det gick upp för mig hur mycket jag saknat att prata med henne. Vi har känt varandra sen vi var väldigt väldigt små och i högstadiet, typ 7an så umgicks vi varje dag ungefär, så vi hade mycket att snacka om ♥. Vi måste ses snart igen och mysa!

Imorgon börjar jag 13.00. Can i get a WOOP WOOP??

Coco Avant Chanel

Mamma och pappa kom hem efter de varit på landstället, och de tog med sig denna film till mig - Coco avant Chanel (Coco före Chanel). Finfinfinfinfin fransk film. J'adore.

too school for cool

julia kom snabbt hit och vi fixade ihop en FET pastasallad och sen behövde vi snacka om lite saker, najs brüd det där.

Why so serious?

SOL TODAY. OMG. Bort med snön ba!
Vad ska hittas på idag då?

Spit it out cuz I'm dying for company

Duschat, check! Milla har nu meddelat att hon är påväg to moi och boysen kommer lite senare. Det blir att laga fett god kycklingrätt till middag och sen blir det movienight. Ha en kuuuul lördagskväll, vänner

Snow Song

Tjo bre, sitter och äter frukost med Julle. Vi har konstaterat - the snow is back. Det firar vi med att lyssna på Ron Pope's "snow song" och "summer is gone".
Ikväll blir det att chilla med mina fina friends Milla, Johan och Anders.



You are the reason I come home

Vi har sett Black Swan med Jemine och Frida N, den var ASNAJS. Men nu äter vi lite fil, det är najs också!
Vi bjuder på en fil video med ingen mening!
pusss

Har så härliga vänner

NU ska jag dra mig upp och tagga till gymmet med millowpillow.
Under tiden för er så ska jag bjuda er på en superdupervacker bild på julia när vi skypade igår <3 love u

So Raise Your Glass

Det är tydligen St.Patricksday idag, inte för att jag firar den och någonsin har gjort det, men det var ju kul att fixa en bild grön (:
Torsdagen är avklarad och det är najs, imorgon är det finally fredag och då blire skojsans (första gången jag använder det ordet, finns det ens?)!

Måndag-fredag blev en kedja kring min fot

Vi har inte kul på svenskan. KUL.

Don't hold your breath

Tjenareeeh. Kan det inte bara bli sommar och lov nu? Känner att jag blir bara snabbare och snabbare utmattad efter loven, det har bara gått 1 och en halv vecka sen Gran Canaria och jag var i skolan 2 dagar förra veckan, och denna vecka i 3 dagar = 5 dagar. Det känns som det gått 4 månader. Jag är konstant trött och längtar som jag vet inte vad till helgen redan när klockan slår 00.01 på måndagen. SJUKT.

Det börjar bli vår

Åkte efter skolan idag till Café 60 med Millsan, najs att fika.
Jag har dampat tillräckligt på min Vivaz Pro, nu har jag bytt tillbaka till min HTC hero, vi får se hur länge det håller i sig

Na Na Nah

Sitter och fixar med bilderrr på datorn, sen blir man ju lite nostalgisk av gamla bilder som man hittar långt bak i arkiven.
ps. jag är så himla trött i kroppen.

Popularrrrr

Tjaaaah, händerååh? Det var typ "länge sen" jag skrev!
Det som har hänt är att min klass jobbade i garderoberna under Mellon i lördags och Saade vann och därmed gick Robin i min klass (som dansar bakom Saade) vidare till Eurovision i Düsselfdorf, najsss. Klassen cashade in 7000kr rakt ner i klasskassan och jag kan säga att det var hard work i min garderob iaf!

Sen iaf så sov jag på lördagsnatten hos Julia igen och vi sov som stockar hela natten och in på dagen. Jag hjälpte henne att dela ut reklam sen stack jag hem och det var in och ut ur huset, för jag stack till gymmet med Milla. Idag har det varit måndag och no surprise there, vi hade skoldag!


PUSS

Bumpy Ride

Gårkvällen var awesome med mina finafina tjejer - Jemine, Julia och Mills (jag gillar er ♥)
Jag, Milla vaknade med Julia hos Julia och sen drog vi hem efter en najsig frukost, nu sitter jag hemma, nyduschade och fixar med lite grejer inför ikväll! För då ska min klass nämligen jobba i garderoberna i Globen under Melodifestivalenfinalen, det är grejer det ni - pengarna går till klasskassan.
Possposs

More

hahahah va töntig jag såg ut på den här bilden!
Ajaaaa, sitter och fixar ihop mina grejer som jag ska snart åka till julias crib med, sen ska jag möta upp självaste Julia vid hennes dansskola och EFTER DET så möter vi upp Jemine och Millssss, vi ska umgås tonightaaah, najs bre.
"heidoooooo"

if you're for real and not pretend

Jag citerar Linn - "m i g r ä n h e l v e t e"

on the floor

Kul. Tack världen som completely mobbar mig. När jag väl är superduperglad för att få gå till skolan och träffa mina vänner och fika och leka så blir jag sjuk. Fattar inte grejen med att jag mådde fett bra hela dagen igår och sen när jag kom hem på kvällen så kom det som en käftsmäll - ont i magen, ont i huvudet, yrsel... Jag vaknade halv 3 inatt för jag hade en sån sjuhelsikes migrän så jag fick hasa mig in i badrummet för ipren. När jag vaknade så mådde jag ju inte heller så jävla great så sängen är mitt fängelse för dagen, kul. Jag MÅSTE må bättre.

Read my mind

Dagens bilder!
första - jag och julle hade tråkigt på engelska lektionen
andra, tredje, fjärde - följde med matildow för att köpa hennes tåspetsskor och sen gick vi och kollade i affärer, du är för söt, vet du
sista - fikade med milla, johan och herman i timtal och matilda joinade oss för en stund, gud va mys och najs det var grabbbzz and görrrl

Herbert the Pervert

http://soundcloud.com/fistingpump/herbert-song
tillägnad alla. från Max och Johannnnnn

Like a G...C

här har vi 16 bilder från resan, det kommer fler kan jag ju säga eftersom jag har 300+, men som sagt här var ett smakprov!

Back, bbbbbrats

blekfisen själver! najs bre. Är nu hemkommen - trött och hungrig som en sate! Men jag vill inte somna nu så jag inte kan sova ikväll, så jag tänkte... LADDA IN BILDERRR, yes you heard me, fett med duktig tjej. tjarråee for now
ps. övertaggad-hemkommen-tjej.

Dancing with myself

Okej, jag är lite brun, bara lite. Men det är najs att inte gjort något på en vecka, men gud så jag saknar alla vänner, helt sjukt - MINDRE ÄN ETT DYGN innan vi åker, jag är nu trött på överdrivet bruna gamlingar, spanjorer som pratar ganska bra svenska, menyer på svenska och ligga still varenda dag. Jag vill hem och leka med fina kompisarnaaaa. Bli sur på mig för att jag klagar, jag som sitter i 20graders värme, men byt plats med mig, fan nu vill jag till skolan.

Ett vykort från mig till er

Det är nu fredag och jag hoppas mina friends har det bra och kanske festar eller liknande! PUSS

here comes the sun

sitter i lobbyn och har fixat internet.
MIN DAG - frukost vid poolen, solat vid poolen, badat i poolen, stuckit och ätit på en restaurang, köpt lite gott och nu är jag här, som sagt, i lobbyn. Ska skriva vykortissssar men jag ska först upp på rummet och ta en siesta, semester or whaaat? Lite snygga killar på hotellet skadar ju inte heller (:
Vårt hotell är fett med najs, så himla stilrent, jag tänker typ Solsidan - Freddes och Mickans hus, ni vet typ, only white.
PUUSSS

RSS 2.0