PUERTO RICO, GRAN CANARIA

Ett fint tidsinställt inlägg blev det här! Jag sitter nog på planet just nu eftersom det skulle gå klockan 15.45, jag är så lycklig över att ha converse och skinnjacka på mig på planet, men sen blir det SHORTS, LINNEN OCH BIKINI som gäller alltså - LYCKA? Bara för att Julle hjälpte mig packa så blev det att jag har med mig 5 par solisar och vi var noga med outfits, nu blire sol och jag saknar mina fina vänner redan. PUSS håll utkik på bloggen för det kanske kommer fler tidsinställda inlägg??? Dessutom så kanske jag hittar ett it-café, who knows?

Dunkar hiphop så högt jag bara kan

hahaha fiiiinfint

Alla gillar brudar

Leker med min fina julia och sjunger till "Rocka På" med Markoolio hehehe. JAG ÄLSKAR HEEEENNNE <3

Jag driver inte när jag säger att jag har ont


I want you to take over control

Fina bilder från igår tagna av Sanna!

OCH ROCKA PÅ ROCKA PÅ ROCKA PÅ SÅ HÅRT DET GÅR

Himla värd kväll igår. Älskar min klass och mina kompisar så överdrivet mycket, bara med dem som man kan ha så kul in på småtimmarna, somnade med frida och josefine kl4 imorse och sen gick upp kl9 för att jag skulle åka till farmor med familjen för att fira att hon fyller 80! congratulatioooons grandma! NU - sova.

Bara jag som blir glad av det här?


Var hon vackrare än mig?

Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut
Så fint så jag dör. Jag försökte förresten lägga upp ett youtubeklipp, men det fucka av någon anledning. 

IDAG - sista föreställning, fest, frida&josefine sover hos mig och LOV.

Our style is the bom-diddi-bom di-dang di-dang diggi-diggi

KLASS D2 så äckligt bra vi är. OCH min prod.grupp som ägde idag och tog revansch från gårdagens små failar. Jag har riktigt ont på hela högra sidan av min kropp; uppbränd, blåmärkad(?) och mör som smör(hehehehe, rim fett med kul) men jag taggar inför imorgon då vi har sista föreställningen (som massa av mina nära och kära kommer på), efteråt blir det FUUEEEST och att det är LOV skadar inte så mycket heller! PUSSs


The Beautiful People

Kom hem från första dagen med föreställning(ar); öppet genrep och sen kvällsföreställning. Det gick sådär för min grupp, men sådant händer.. eller?
Hälsning till my crewwwww
(ni som kommer på föreställningarna imorgon och fredag kommer nog känna igen)

The Be Bop Kid

Kom precis hem efter en lååååång dag med rep, ljussättning, friends och sen teaterföreställning - The Be Bop Kid. Så f*cking awesome, guys! Blir så stolt att det är mina chompisar <3 GRYMMAST. På onsdag börjar våra dansföreställningar, då blire vi som lyfter taket, yeah.

TGIF

Bilder från TGI Fridays igår; mat, gott sällskap och live-sändning av Eric Saades nummer där vi hejade på Robin som dansade bäst av alla! Blir fler såna kvällar tycker jag!

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Idag är det chilldag, nu ska jag bli 100% frisk till denna sista vecka. Men folk, om de vill förstås, får ringa eller smsa för att pigga upp! PUSS

Jag ska bli någon annan

Kom precis hem från stan där jag och Julia har ätit på TGI fridays med Frida, så himla mys och värt ställe, ni som inte varit där. NU ska vi myyyyyza

Snygg-Robin

Ikväll är det Melodifestivalen again, och denna kväll så dansar min fina klasskompis Robin bakom Eric Saade, Lycka tiiiiill Robinbakelseee!
Hahahaha hans nya smeknamn "Snygg-Robin" tagen härifrån.

Låt mig kyssa din panna

Godmorgon! Jag har idag bestämt mig att jag ÄR frisk, okey för dig sjukdomen? Så första gången under denna vecka så känner jag mig någorlunda fräsch efter att ha duschat, sminkat mig och tagat nezeril. Sitter och lyssnar på fina Veronica Maggios singel, som jag gjort sen den kom ut, den är seriöst en drog.
Idag ska jag träffa frieeends, najs bruden.

Fridays Friday

Dagens namnsdag är Frida, Fritiof och såklart vill jag säga "grattis" till FRIDA F, FRIDA T OCH FRIDA N. woop första gången jag tillägnar ett inlägg till en namnsdag, men 3 pers på en gång liksom, najs bre!

baby, i was born this way


Jag är något så fullständigt grotesk just nu, snuvig som attan, hostar som en knasboll och allt bara rinner... om ni ser en pöl med mitt ansikte i så vet ni vad det kommer ifrån. Aja prod.gruppen var duktig idag och jag är lite smått mörbultad efter en "kullerbytta" i dansen. Klagoinlägg or what? Ska ta te och apelsiner och sen sova tills imorrn.

Electric Counterpoint

Sitter nere på musikytan med Grupp Grön och mixar musiken, eller ja... Julia, Sara, Milla och Bea gör. Jag och Stella är väl ganska hopplösa på sådant (:
PUSS

Don't go breaking my heart

Jag önskade att jag var såhär glad som jag verkar vara på bilden, jag mår skit, guys. Hejdå.

BE THERE


Boka platser nu!

Express

Godkväll, folks. Idag har varit dag 2 på prodveckan dåra, och vi var duktiga och satte mycket koreografi och fotade till affischen DESSUTOM så stack vi iväg till SVTs Kostym-magasin för att checka in kläder som man kunde hyra, det var typ det roligaste, ever. Vi blev helt tagna och sprang typ runt nakna och prövade allt som fanns.

GRUPP GRÖN also known as "X=1?" visas upp nästa vecka på Stockholms Estetiska Gymnasium på onsdag, torsdag och fredag! Be there or be square.

X=1?

WOOP WOOP vi har fixat fett mycket på produktionerna idag, DUKTIG GRUPP GRÖN.

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG, EVERYBODY!
Hur har er fina dag spenderats dååå? Min har iaf spenderats med min prod.grupp på dagen eftersom prod-veckan har börjat, sen efter skolan så drog jag med min äldsta bästa vän och fikade i Alvik. Vänskap är fan kärlek.
En av alla varma 2010-sommarkvällar.

Tror jag faller

I brist på bilder från gårdagen så får ni ta er i kragen och titta på en photobooth-bild på mig igen, haha. KUL.

Jag vaknade iaf imorse med Frida, Ivar, Johan och Anders, sen åt vi en finfin frukost. Sen, när de gått, drog jag med Milla in till vällingby och åt och sen satte oss och fikade och snackade om gårdagen. Min fina Milla. Imorgon startar produktionsveckorna, no more teori under 3 veckor. Thank you, loooord.

Jag kommer

Festen igår var väl typ ASlyckad? Ett ställe som har typ nästan alla människor man gillar är väl aldrig fel? Sen att jag och Julia tjänade 500kr innan när vi jobbade är ju helt ok? Mycket frågetecken dära, nu ska jag iaf ta en lång, välförtjänt dusch, för jag luktar väl sådär. Pusspuss hemskt mycket puss
sitter vid en annan dator, så jag bjuder på en gammal bild på mig och Rebecca (Julias friend) när vi stod i kön för att träffa Daniel Adams-ray!

where in heaven have you been all my life?

Sovit 11 och en halv timme inatt, och som jag skrev på facebook, så kan det lätt behövas inför ikväll! Jobb och sen feeeekkeee, woop woop. Nu ska jag hoppa in i duschen och starta beauty treatment. pusssssss

Run Run

Romme imorgon, people. Kötta? Ja.
Upp klockan kvart i 5 eller 5 ... KUUUL.

Kanske ska skriva lite längre inlägg idag då? Hade skola idag iaf, sen drog jag, Frida, Julia, Stella, Josefine och Milla (för en stund) till stan och fixade lite grejer inför festen på lördag, najs. Kötta? Ja. Sådärja, LÅNGT INLÄGG.

hahahaha gu vad jag har fastnat på "kötta" - "to meat", hihihihiihi. Eat it or leave it.

What's your name

Skypar med min fina sjukisfriend Julia och samtidigt chattar med Jonas och de båda ville hälsa att de är BÄST tydligen... (nat)

Faller till noll

Assååå sjukdom, go away? Varför ska den komma nu när jag har massa för mig? Romme, jobb och annat viktigt i helgen, skitpåre.

ps. Ser ni vad drogad jag ser ut på bilden? så känner jag mig nu...

Those Dancing Days

En del av min finfina produktionsgrupp, nästa vecka är det prod.vecka, det klarar vi galant alltså. PUSS

I just sit around and wait

heeeeey grabbz and görlz. Kom hem preciiis och är lite hungrig, skulle bara meddela att jag fått VG på matteprovet och 30/30 på engelska förhöret, fett?

don't make me bring you back to the start

Skypade med Julia igårkväll sådär mysigt! Så tar hon en fett kattig bild på mig osminkad och fett hår, najs av dig. jag tänker nu hämnas.
varsågod! saknade dig idag din sjukiiiis, pusspusspuss

Summertime Guys

Hey chompisar!
Vad fort helgen tog slut? Aja, idag så chillade jag runt i stan med en kompis och sen drog jag med milla och tränade, kom precis hem dåra och jag är så SLUT. Nu - mat.

Det var fett fint väder idaaag! woop woop vår going on sommar!

Hur ska det gå?

hei på er, jag kom på att det är ju inte långt till allahjärtansdag! Undrar om man får någon "valentine" hahaha, like that's gonna happen! pöss på er

Säg ingenting till mig

helloooooo and morning. Jag sitter och skickar ut CV:n till jobb, hoppas någon svarar. I want money and a job now!

Tears in heaven

Har precis käkat middagggg med familjen och min moster som är här på besök. Vill bara ge mina hälsningar till mina tjejer som är hos Isabelle och myser, puss på er!

I wanna go to that friend's party

HAHAH hittade några tardbilder på mig i Jemines blogg. Ps. Felicia jag suddade dig för jag tror att du skulle blivit sur annars, säg till om jag ska "osudda" dig!

NYTT I BLÖGGEN

Fick ett mail av videofyme.se där de fixat så jag kan ha alla mina videos här i sidebaren -> checka här på sidan!

Swing

Måste ju bara länka min bästa Chemiins (Jemine heter hon egentligen, hhiihiihi) blogg. KLICKA PÅ BILDEN.

in my arms, mama

Visste ni att jag har en süpersøt vän som heter Julia, för det visste jag. Jag kom på att jag glömt visa hennes fina julklapp till mig i julas dåra. Hon gjorde då en scrapbook/fotoalbum med massa fina bilder från vår resa till Philadelphia i somras. Klippt och klistrat in bilder och skrivit saker till typ varenda bild, who does that? Jo, finafinarafinaste mamajump ♥
love you, mama ♥

Stilettos and broken bottles

Haha ja, ni såg mina freakade inlägg där nere från skoldagen idag, najs. Torsdag going on Fredag, finally. Veckorna bara vandrar förbi, mål - SPORTLOV, wooop woooop.

Bird is the word

Sara säger hej. Hanna säger hej. Felicia säger hej. Matilda säger hej. Isabelle säger hej. Frida säger hej. Jemine säger hej.






Julia säger hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poussin eller pussyn? det är frågan

ISABELLE - HEJ
MILLA - HEJ
FRIDAY - HEJ
HANNA - HEJDÅ

there ain't no room

SÅ MÖR JAG ÄR. Jag och Milla var feeeeeett duktiga och pumpade och stretchade, efteråt så duschade vi och bastade, så himla skönt. Undrar om det blir träningsvärk tomorrow? Pöss på er

Try my love again

Har lunch + middag = luddag med milla vi ska dra till gymmet senare. Förresten MATTEPROVET ÄR ÖVERRRR! woop.
ps. Jag och milla har förresten kommit överens om att vi ska tatuera oss när vi fyller 18, bara något litet, chilla alla om ni fick en hjärtattack, haha. pusssss

The Social Network

Ja, det här är bara en liten, liten del. Danstvåan gone mad today i datorsalen. Kul med mustascher va?

Daniel

Daniel, min barndomsvän och granne fyllde idag 18år. Asså 2011 - THE YEAR OF THE 93OR. Ett tag kvar för mig dock, bajs, ett halvår.

I follow rivers

Tittade vad jag fyndade idag på weekday-rean? Lössittande klänning som jag ska ha i Puerto Rico och en SUPERskön svart tröja. 140 pix... OMG, detta resulterade i en glaaad Hannow.

måste bara.

dans2an, min klass, är så hiiiimla konstiga och jobbiga. bara så ni vet.
<3

RSS 2.0