PHILADELPHIA.

HEEEEEJ ALLA om en halvtimme drar jag och mamajump Julia till Arlanda och därifrån tänkte vi dra till London/Heathrow och sen byta till ett flygplan mot philadelphia, avundsjuka är niiii! Kommer fram i phillie kl. 19.30 men här i Sverige är då klockan 01.30 h3h3h3h lite trötta då?
Jag är iaf klarpackad helt och hållet nu, phew! Jag vet inte om jag bloggar någe ifrån philliee, vi får se. Håll utkik iaf...
Vi kommer hem den 1 juli, fast vi åker ifrån phillie den 30e men det är nattflyg (jag vet, jobbigt).
TJARRÅÅÅ!!!
BabyHannow
Mamajump
+
PHILADELPHIA HERE WE COME!

eye of the tiger

Fattar ni att jag åker IMORGON. oh yeah! Har packat lite fint sådär - ganska många tröjor (ja jag kunde inte bestämma mig), 2 par shorts, två klänningar, handduk, bikini, trosor, bhar + smink, deo och tandborste som packas ner imorrn!
Här kommer jag springa upp, förhoppningsvis kommer det inte vara snö though!
PUSS PÅ ER!
skriver nog ikväll eller imorgon innan jag åker! heidooooooo!

heeei söndag

Hur ere folks? Själv är det sådääär, humöret är väl inte på topp kan jag säga.
Ajaaaa jag måste säga Grattis till Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel, why not liksom?
MEN NÅGOT MER VIKTIGT!! 2 DAGAR TILLS MAMAJUMP OCH BABY HANNOW DRAR TILL PHILADELPHIA. SKÖNT ATT KOMMA BORT FRÅN SVERIGE.


jadu

För att återgå till dagen så åkte jag och milla och lekte hos Anders (läs: bebis Andow), vi gjorde dessutom en galet fin tårta till johan! Vi skulle överraska honom, men jag och milla faila för vi blev så rädda av ringklockan när johan kom så vi kunde helt enkelt inte sluta skratta...heheheehehehehe.....
Sen behövde Milla åka tidigare och jag hade ändå inget annat och göra så jag stanna hos Andow, så vi tittade på Kick-Ass, fetbra film må jag säga.
Imorgon ska jag träffa ZANNA, milla och julieeeeee på picknick, typ älskar alla de tre flickorna! Hoppashoppashoppas att de inte regnar så vi kan göra roliga saker! Sen får vi se om boyzen kommer senare på kvällen!
+++= bäzt.

tre myggbett och en torsdag

Godmorgon!
Ni kanske undrar vad jag gör uppe så tidigt på en sommarlovsdag? JO, mamma kom in halv 8 och sa "Städerskan kommer ÅTTA, så upp med dig!" mm... så jag fick fixa till mitt bombnedslag till rum och nu sitter jag här och är verkligen hur trött som helst. död.

Ja, nu är det endast 5 dagar tills jag och Julia sticker till Philadelphia. Förstår ni vad underbart? Pappa hade tittat på väderleksrapporten där borta och han sa att det var upp mot 35 grader... YES?! Men dagarna som är emellan idag och tisdag nästa vecka är så gott som uppbokade, så jag kommer med all säkerhet sitta på måndagskvällen och packa. hurraaaaa.....
PS. Zanna kommer imorrn till stockholm, SAKNAT HENNE! Har inte träffat henne sen i augusti 2009 och hon stannar till söndag så imorrnkväll ska jag, hon och Milla antagligen mysa riktigt ordentligt hemma hos mig! LÄNGTAR DS.

chillar på landet.

Har stängt av mobilen, jag behöver avmobifiera mig lite känner jag! Men på onsdag är den on again!
bye babes

D1 going on D2

föfan va vi e bra.

tränatränaträna

Har precis kommit hem från ett bodystep pass, det är jäklans jobbigt! Det läskiga att jag i slutet av "lektionen" fick världens högsta blodtryck och jag höll på att spy och blev helt blek, så ska det inte vara! Så mamma ska ta mig till doktorn för att titta om det är något på g?.. HOPE NOT?
Träffade Johan lite snabbt och sen tjejerna Louise och Lina i stan ;) najs tjejerrrr. Imorrn ska det nog slappas och kanske åkas till doktorn? Who knows?
jag hitta en riktigt fin bild på feffelino men en riktigt drogad bild på mig....
någon som vill dejta mig, nehehheeee ingen?
hahahahahahahahaha

SOMMAR TO THE LOV

HEJ ALLA GLADA. SOMMARLOV ÄR VAD JAG HAR NUUUUUU!
KOMMER SAKNA TREORNA SÅ JÄVLA MYCKET! MEN SOMLIGA HAR TVÅ ÅR KVAR, WOHOOOOOO! STEG I VÅRA HJÄRTAN!
BILDER FRÅN AVSLUTNINGEN KOMMER, IKVÄLL SKA JAG PÅ AVSLUTNINGSKALAS MED ETTOOOORNA (FUTURETVÅOR) OCH SEN SOVA HOS KÄRA JENNIFER!
CYAAAAA

ett tecken på att man är facebook-addicted

Jag gick in på sl.se och skulle kolla lite tider när jag ska åka imorgon. Då skriver jag i rutan "FRÅN" mitt användarnamn till facebook och i rutan "TILL" mitt lösenord.... mmm i like the beroende. NAT.
TOMORROW slutar vi skolan. Jag går ut ettan i gymnasiet, SJUHUHUKT?!? Jag lovar att vips så kommer jag vakna upp så ska jag ta studenten... herre. Iaf så ska jag, Julia och Viktor på ett infomöte på ett sommarjobbställe imorrn, sen på kvällen är kalas för oss ettor. wiho, sen ska jag sova hos jennifer with some görrrrls, nice huh?
PÖSS, jag vill inte ha påsar under ögonen imorrn inte!

hej grymmast i världen?

JAG VILL OCKSÅ KUNNAAAA!

 


bilder med vivaz prooo


gisssaaaa vad jag gööööör????

JO JAG SITTER OCH LEKER MED MIN NYA VIVAZ TELEFONIIIIZZ! MIN HTC HAR  JU VARIT HELT CP ETT TAG NU SÅ JAG HAR JOBBAT ASMKT HEMMA SÅ JAG KUNDE FÅ EN NY GREAT MATE! NU SKA JAG ÄTA MAT MED ÅKESSONS OCH SEN DRAR JAG TILL LOUISEEEEE.           PS. JAG VET INTE VRF DET ÄR CAPS, GÅR INTE ATT FÅ BORT ! JAJAJAJAJAJA DS. PÖSS

jag måste fan vara kär i min klass. för den är bäst.

JAG MÅSTE BARA SÄGA DET. DETTA ÅRET HAR VART BÄST FÖFAN.


RSS 2.0