dålig bloggning or what?

Ligger i sängen utpumpad efter en lååååång vecka, och den är inte ens slut än. phew. Jag är så himla trötter. Haft 3 terminsredovisningar idag och 1 igår! ONT I FÖTTERNA och mina förbannade knän! jaja, snackar med anders nu om hur det blir imorrn och sen ska jag titta klart på ett gossip girl-avsnitt, GODNATT.

kirrat skrivadelen av engelska nationella.

yes

Om det är värt att ha, då är det värt att kämpa för elleeeer?

Har varit med härliga Lydia efter skolan som ni vet! Fick lite amerikanskt godis kallat "Milk Duds" smakar lite dumle typ! Sen såg vi på Svenska hollywoodfruar, alltså Maria Montazami, hon slår mig med häpnad varje gång! Dagens härligaste kommentar i programmet -

"Jag ser bra ut i allt, och det säger jag inte för att skryta utan jag menar om man ska ha på sig det finaste man har är det svårt att ha något eftersom man ser bra ut i allt! Om man ser dålig ut i allt så kanske man ser bra ut i något?"


samhälle äger fett. jag är seriös. /Julia, Felicia och Matilda

uschusch det är tråååk detta att sitta i skolan och fixa med samhällen! Men Julia och Felicia duktigast som gör typ allt medan jag bloggar och Matilda tittar på andra bloggar :) HIHI

puss på er! Idag blire lydia efter skolan och spela super mario perhaps?

my girlfriends are beautiful. true story.

Utan tvekan vackra!

La inte upp på alla utan jag orka bara inte lägga upp fler, dessutom INGEN ORDNING PÅ FOTONA DET VAR TOTAL SLUMPNING!


Brorsan kan vara helt okej ibland asssooow

Umgås med min broder och spelar new super mario bros wii :) have a fun sunday night!

shop to the PING!

åh i löv it.

vår.

stekaren till mamma i sina brills

om man tittar på långt håll så ser mitt ringfinger megafet ut! men det är det då inte!

 

skorna dösnygga. bilden gör inte rättvisa.


trubbel i paradiset?

Bilder från gårdagen som jag glömde lägga uuuut!

 


family night.

Nu blire candy, film och .... ingen mjölk! Ni som inte vet så är jag typ beroende av mjölk... så jag tog lite sodastreamat vatten! Ha det bra finaste. kärlek.

BOUNCE helt utanför ramarnaaaaa



GRYMTGRYMTGRYMTGRYMT att se mina idoler på scen! Dansat med dem på BouncE summercamp 07 och gjorde audition till the last bounce förut! Men jag fick iaf se my friend Robin dansa, duktiiiig! Sorgligt att se sista showen, de tidigare showerna var också grymmaaa.. Men det var helt galet bra, de som inte har sett eller inte ska se, missar det bästa i Sverige under 2010 helt klart. Men i sommar då ni, då ska jag till summercamp igen och dansa gärnet med dem, woho!  (ursäkta för det dåliga bilderna, men ingen bra mobilkamera precis)

kärlek.

Show is over.



nya håret ...

Vad är det här egentligen för färg?


THE BODY THAT MY MAMA GAVE ME.

Alltså min kropp STREJKAR.

Allt vill göra ont, vara sjukt och bara vara allmänt jobbigt!

- Knäna har någon slags inflammation som min danslärare AEsa vill att jag ska ta till doktorn.

- Huvudet gör lite som det vill, ont ena sekunden och inte ont den andra..

- Träningsvärk, fast det är ju inte dålig ondhet

- Ont i magen så jag mår illa, trodde först det var mensvärk men neeej det gör ont på helt fel ställe för det. bajs.

- Det uddaste stället det kan göra ont på .. TUNGAN. Ni vet hur det känns när man bitit sig i tungan? Så har det känts hela dagen för mig FAST jag inte ens bitit mig i tungan. tack gud?


did someone say ONT I RUMPAN?



Ojojoj vad jag har fått ont i min fina lilla sjärt.. det kom som en smäll nu här på fredagskvällen, men jaja the life as a dancer, huh?

Ska jag berätta min fina dag eller? :)
Hade franska redovisning (USCH), svenska, engelska, lunch, balett (hejhej repetition) och sist danshistoria med fina Jeannine, Sanna, Felicia och en liten bit av Jemine! Sen kom jag hem och somna på soffan, det var min powernap som var välbehövd, kan man säga!

 


är nu blond...

... typ.

Jag kom från frissan inte för så länge sen och jag är ljusare det är jag, men jag är faktiskt inte nöjd. alls. Jag trodde jag var nöjd först men nej. De lovade mig att det skulle bli riktigt blont och vad är det? Jo typ ljusare färg den jag hade för några timmar sen, har blond hårbotten, det är allt. Ska inte gå dit för att fixa mitt hår igen.

bajs.

Skypesamtal


fina.

BANG!

Duschade nyss och jag glömde tvålen utanför duschen så jag gick ut för att hämta och när jag skulle gå in igen så gick jag in i duschdörren (av glas) och BANG sa det! DAGENS KLANTIGHET, or what?

sitta-klistrad-framför-tv-kväll

Hallååå! Tittar på dating in the dark just nu, haha patetiska tv-program in my heart! Som milla sa nyss - "det är ytligt men ändå inte liksom", helt rätt alltså!
Idag är det alla super bra program (förutom grey's och svenska hollywoodfruar) - desperate, cougar town och christine! Man kan inte lämna soffan alltså, men mitt problem just nu är att jag måste det för att hämta mitt te.. hur ska detta gå?


SICKO

Ligger hemma today, huvudvärk och dessutom känner jag väl inte att jag mår så bra psykiskt heller, några vet varför. Jag kunde knappt koncentrera mig i skolan igår så.. men jag går väl imorrn!
Tänkte äta pan pizza nu, good bajs (det uttalandet passade väldigt bra in med mig kom jag på)!

Jag älskar Lady Gaga, jag älskar dans och jag älskar DET HÄR

KONSERT 8 MAJ WOHO!


Mamma frågar - "gör du köttfärsplättar?" "ja", men gjorde egentligen lammfärsplättar ;PPpppPpPP

Som ni ser var min rubrik lite inspirerad av den nya facebook-grupp-trenden, haha kommer gå över snart tror jag allt! Aja som ni ser så gör jag lammfärsplättar som är klara snart! HARE GÖTT.

ABDC.

kör maraton på mtv, säsong 5. så. grymma.

man tror inte att något ska hända sin egen familj

Fick reda på nyss en hemsk sak som jag inte vill säga men det har något med att en väldigt nära i släkten, så man kan väl kalla det familjemedlem, har blivit sjuk. Man tror verkligen att inte sånt här ska hända.


har beställt tid nu

men jag säger inte vilken dag och tid det är nu i veckan, det ska bli en surprise!

Ska ringa till frissan

Ska ringa till frissan snart! Hoppas på en tid den här veckan eftersom jag inte fick någon förra veckan and then i will go BLONDE.

galet fin färg tycker jag.


hitta några fina bilder


"jag såg precis några tassar, hanna...."

Godmorgon!
Jag väcktes av lilla Julia nyss av att hon var asrädd för att rullgardinen i hennes fönster höll på och fladdrade. Hon sa att hon trodde det var en fågel som försökte komma in och sen sa hon att hon såg tassarna... haha fint djur or what? Sen gick jag och tittade bakom och nope inget djur där! Fönstret var öppet så det var vinden som dragit i rullgardinen. SÅ dagens klantighet går till JULIA.


andas dans


finfin dag ellleeeer?

HEJHEJ hemskt mkt fredag idag!

Idag har nog hela vår klass varit galet trötta, det märktes tydligen på vår balettlektion eftersom Johanna, vår balettlärare, var besviken på oss... Ja, alltid kul och höra.

Linn och jag var fina idag på svenskan.


Just nu sitter jag hemma hos mama julia! Hon fyller 16 och ett halvt idag, tänka sig (Y) ! Så vi svullar B&J och chips och mermermermer... Jag hade dessutom galet mycket skavsår av mina nya shoes idag, men what to do?

Är med denna fina tjej.

tjarrå shakeyheads!



åsnorna


Hey tänkte bara tipsa er om att gå in på http://www.myspace.com/asinorum som är nåra av mina kompisars band, de har precis lagt upp sin första demo, nice.



ååååååååååååååååh <3

http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/

Vulkanen från island

Jag tycker att askmolnet från Islands vulkan verkar skitläskigt! Särskilt att all flygtrafik är inställd, tillochmed polis och ambulansflyg får inte landa! Min kompis Lydia skulle flyga idag från USA men jag vet inte hur det har gått eller hur det går för henne, jag läste att flera flyg från amerika fått vända om. De vet inte heller hur länge det kommer pågå! Arlanda stängdes ner kl. 18.00 idag och jag läste i tidningen att molnet kommer nog över sverige imorgon..... jag är rädd, det har liksom inte hänt sen 1821, 200 ÅR SEDAN! 
Dessutom hittar jag inte fjärrkontrollen til tv:n. Det här hjälper inte min huvudvärk heller.


well det är bara att börja

Jag inviger denna nya kategori med att berätta att jag skakade ett filpaket, fast det var ÖPPNAT, tack hjärnan.

nya things in tha closet

HEY! Köpte lite grejer i liljeholmsgallerian efter skolan idag med Matilda at the beginning, men hon behövde gå sen! Aja, jag köpte ett par "running tights" som jag planerar att dansa i för bekvämlighetens skull! Svarta blev dem! Sen fick ett par nya jeans som var ubersköna men sååå snygga men de kostade 199 så jag kunde inte motstå att driva runt i dem hemåt liksom. Till sist köpte jag ett par klackar... ja, det var inte planerat överhuvudtaget utan jag bara gick in på Eurosko för att kolla runt lite och prövade på dem för skojs skull och sen var de så snygga på så jag kunde inte lämna dem. Jag förväntar mig skäll från föräldrarna... what u gonna do?

Så här ser de ut, men bilden gör dem inte rättvisa! Inte enligt mig iaf.


en liten del

Jag fixade nyss en ny kategori kallad "Dagens klantighet" den kommer nog användas ofta, who knows? Dessutom den fina, och inte så konstiga pga av mina shoppinggalenskaper, så har kategorin "Garderoben" kommit.

matematik

snart. inte. taggad. alls.

Lydvard

SAKNAR DIG. KOM. HEM. NU.


kände för lite bildregn

nääää nu orkar jag inte meer


ni borde checka

.. fina vänners bloggar också!
- http://missjullan.blogg.se
- http://sidecide.blogg.se
- http://matildasofieahlstrom.blogg.se
- http://mellamomaja.blogg.se
- http://lydiah.blogg.se
- http://lousie.blogg.se
- http://ebbanyman.blogg.se
thanks.
OCH missa iiiiinte Anna Anka söker assistent som börjar typ, NU. Dessutom Grey's anatomy hellloooo... Jag borde berätta också att jag är besatt av vissa serier. Kan också berätta att mina fina svenska tjejidoler är Elin kling, Maria Montazami och Josefin Crafoord.
TV, NU!

shakey.

Tja alla! Andra bloggen dåra!
Jag har en massa fina smeknamn som jag fått utav mina underbara vänner - Hannah montana, Hanabanana, Swinghead, Shakey, Hannie och en massa med en massa äckel innan t.ex. Bajshanna.. gillart. Som ni förstår är jag på det barnsliga nivån men varför inte liksom? Hellre det än vara tråkig och tyst och steeehel. Yes det var min inledning till den här finfina bloggen. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan, sitter liksom här och startar upp en helt ny blogg istället för att göra en svenska uppgift.. heheheeheehehe, enjoy!

BY THE WAY - om ni undrar varför jag kallas swinghead får ni fråga. De flesta som känner mig vet varför och de som inte vet skulle säkert se varför om jag sa det.

RSS 2.0