Visst du kan rycka på axlarna spela ball

Drar om kanske 38 min till bussen där jag ska möta Milla och dra till min fina J. Ha en kul Valborg!
ps. jag asgarvade åt den andra bilden, hihihi.
ps2. älskar min brorsa

Gotta get down on friday

Bilder från gårdagen hos Maxen, vi grillade och hade det allmänt trevligt med allsång och skratt. Tonight blir det valborgsmys hos Julia med folk, tjarråååe

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Tja.
Milla är här med mig, folks.
Vi ska käka grillad mat här hos Millz, och vi taggar upp för morgondagen och VALBORG.
Visst är vi söta?

Andas, andas, allting snurrar runt

Vet ni?
Jag är så stolt över migsjälv för jag gör danshistoria.

SATAN I GATAN, PEOPLE.

Chillar i mina brills.
LYSSNA PÅ MAGGIOS NYA SKIVA.

ORKAR INTE.

Asså jag dampar. Efter att ha haft så himla mycket mobilproblem med min gamla HTC som jag bytte tillbaka till för någon månad sen typ så gick mamma med på att byta sin HTC mot min. Jag blev glad, först. Men nu vill jag bara gråta. Den vill inte arbeta med mig - för det första; inte lägga över alla kontakter, för det andra; inte göra som jag vill helt enkelt.
Jag skulle inte gjort det såhär sent på en tisdagkväll. Jag vill gå och lägga mig men jag kan inte försöka sova och veta att jag inte har en fungerande mobil. Nyss fabriksåterställde jag den, vi får se hur detta går.
Poop on life.

Du fångar mig på bild

Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min

Gör som både Sanna och Rebecca - tipsar alla Spotify Premium-are att lyssna på de nya låtarna från nya Maggio-skivan som är uppe. Tagga onsdag då hela är ute.

Darling, it's you

Finfinfinfin kväll med vänner. Kom hem till Julia vid 00-slaget men vi somnade inte förrän vid 4-5 i hennes källare, där sov jag, Milla och Matilda tills halv 1 då Julia redan stuckit till sin dans, tack för sovplatsen, fina vän.
Nu får vi se var dagen tar mig, men en sak måste jag säga - sommaren är här.


Alla bilder tagna av Julia.

det är för oss som solen går upp

Sitter med mina tjejer - Julia, Milla och Matilda och har tjejsnack efter grillningen vid skinnis. mys.

GLAD PÅSK

Jag, familjen + Julia har precis avslutat påskafton med att titta på "Himlen är oskyldigt blå" - Fett bra må jag säga, men första scenen gjorde oss lite off först, hahahaha. Bill Skarsgård alltså, mums och hans vän i filmen, mums på den också. Jag, brorsan och Julle körde pizza till påskmiddag och päronen åt lax och grejerrrrr.
NAJS BRE. Jag säger bre fett mycket nu har jag märkt.

VEMDALEN DAG 6 Partybloggggggg

SISTA VIDEOBLOGGEN I VEMDALEN. ENJOY. KOMMENTERA.

Back down to earth

Tja. Just sayin.

VEMDALEN DAG 5

'ITS FRIDAYYYYY

VEMDALEN DAG 4

NU KOMMER TORSDAGENS

VEMDALEN DAG 4 PART 2

Videofy fungerar inte så vi gjorde en tillfällig video, när det funkar igen så lägger jag upp den riktiga "Vemdalen Dag 4"-videon! PUSS
PS. Såg nu att Youtube gjorde att ljudet blev efter.... KUL

VEMDALEN DAG 3 PART 2

Bara för att det är lill-lördag. Till våra fans.

VEMDALEN DAG 3

TRÅKIG OCH FUL VIDEOBLOGG. <3

VEMDALEN DAG 2

WOOOOH
PS. SER NI VAD SOM HÄNDER I BAKGRUNDEN?????

VEMDALEN DAG 1

VI ÄR HUNDRA PROCENT SERIOUS. Eller J var det iaf...

Party Rock Anthem

HEJ ALLA FINA. Jag och Julle har det kuuuul i Vemdalen och vi har kommit på den briljanta idéen att videoblogga! ENJOY, för hur annars ska ni klara er utan våra vackra stämmor?

Everyday I'm shuffelin'

Everyday I'm packin'
Julie, tagga till.

Historien upprepar sig


ÄR DET VÅR SÅ ÄR DET.

Syskon är ju för roliga. ENJOY THA MOVIE.

Get out of my faaaace

TJABBA.

Skjorta, kavaj och rrrrröda byxor

Jag stääääädar till dräggmix-playlistan och lever livet i det fina vädret! Snart blir det till att hoppa ur sovkläderna kanske?

Will he still remember me?

JAG DÖR PÅ DEN HÄR KOREOGRAFIN. löv.

Ny frippaaaa

Finally så var det klippt och färgat! Kan inte beskriva hur skönt. Sen så tillbringade jag lite tid i solen med mina brudar och åt B&J kulglass. Sen stack Millz till landet och jag och Julia drog på äventyr så vi till slut hamnade i Ålsten/Högland nu på kvällskvisten. Nu sitter jag och taggar för lovet, PUSSSSSS

12 MONTHS

För ett år sen, exakt på denna dag, så startades Swinghead efter jag tröttnat på min gamla blogg (som ännu finns kvar men har inte skrivits i). Jag tycker ni ska fira med att titta i de gaaaamla arkiven, görls and boys. Finns mycket fint där. Jag firade dagen med att råka halka på en tomat och landa på en paprika, jag dog av garv vilket också Frida och Julia gjorde. Dagen har erbjudit; Kuhi-prov, statsbibliotek och sedan checka mina fina i terminsredovisningen! För att fortsätta så är jag och papi ensamma ikväll och jag ska ha pizza! Förresten - jag har ... LOOOOOOOV.


PS. ENJOY MITT FINA KOLLAGE AV BILDER SOM JAG ANVÄNT SENASTE TIDEN!

Worthyyyy

Tja hotties. Jag är typ glad. Tänkte bara dokumentera att jag mår fortfarande bra.

Dear Maria, count me in

Jaha. Här sitter jag, nyduschad och jag mår då mycket bättre än alla dagar kombinerade dessutom TROR jag att min körtel börjar bli mindre (WOHOOOOOOOOO!?!?!). Men en sak stör mig, jag är här hemma och ska äta middag med mamma, pappa och moster medan jag egentligen borde vara i skolan och delta i terminsredovisningarna. Övergiven tjej. MEN LYCKA TILL KLASSEN, make mama proud!

Something you can't rearrange

Eftersom mina kompisars bloggar (except Linns) står ouppdaterade just nu så ska jag iaf göra ett inlägg eftersom jaa... jag inte har något annat för mig. Eller... scratch that, för att låta jättecool och busy woman så ska jag säga att jag gör det för min TROGNA läsare.
Min dag har innehållit MYCKET earl grey ska jag säga, jag letade fram min gigantiska tekopp och ja, blev bästa vän med den för dagen. På något weird sätt så mår jag faktiskt mycket bättre av att dricka te, it's my medecin guys. Who knew liksom? Te - Körtelfeberdödaren. Peace out.

ps. jag är fett irriterad på att jag kommer typ inte ha råd att fixa håret.

There's a fire starting in my heart

Hej och GODmorgon. Det är en riktigt godmorgon för jag har fått sova på riktigt inatt, det skönaste ever, seriöst. Vad ska hända idag though - BLI FRISK står på schemat.

PS.

Jag har nu officiellt börjat twittra igen. KLICKA HÄR


Coolingen

LINN HAR SKAFFAT BLOGG. MER ATT LÄSA PÅ DAGARNA!

TOTAL BLACK-OUT

HERREGUD VAD JAG GARVAR. KANAL 5 FOLKS.

saknar det.


Can I Be The One

Vaknade, duschade, åkte till skolan, gjorde prov, åkte hem, åt gulaschsoppa. Min händelserika dag.
Sen så såg jag det här youtube-klippet och jag fick tårar i ögonen, jag tror också jag är lite extra blödig eftersom jag sover så dåligt. Men ändå, titta på det och UPPSKATTA LIVET.
over and out.

5 dagar kvar till lov

Även om jag vet att jag kommer vara sjuk på lovet, iaf ha kvar körtelfeber-viruset i kroppen, så piggar det alltid upp med lite lov! JULIA - jag har börjat nedräkningennnnnnnn, EN VECKA EXAKTOOOO!

Chasing Cars

Hei loverrss.
Ville bara hälsa att jag ÄÄÄÄÄLSKAR kulturhistoria...

TJEJEN HELA VECKAN.

Lördag. vad händer? NA TO THE DA. Te och ipreniiiiiz + litelite kuhi-plugg.

ps. Någon annan som är trött på att jag är sjuk? för jag är så trött att jag skulle kunna dö på detta. Men förstår ni hur lycklig jag kommer vara när jag blir frisk, om sisådär 3 veckor?

Stay Away

Pappa skålade till mig vid middagen - "Till Hanna som har haft den värsta veckan" och jag tackar ödmjukast för det. Brorsan är hemma (woh!) och jag mår lite bättre nu på kvällen in fact! Jag vill säga puss på min milla som ligger hemma med stukad fot, mitt hjärta.

Det piggar också upp att Julie ska komma senare med mina kuhi-böcker och sedan kvällsfika med mig. Jag kan ju förvarna alla som läser min blogg att, även om ni märkt detta, min blogg har nu blivit en SJUK-BLOGG och jag sitter endast och klagar på sjukdomen. NAJS, huh?

"YOU TOSSED IT IN THE TRASH!"

kääääära kära youtube, hahahaha piggar upp sjuklingen!

dag FEM

Gooodmorgon. För första gången den här veckan så mår jag inte sämre när jag vaknar, it's a first people! Så jag hoppas att någon har hört mina böner och att jag mår bättre i helgen *ta i trä*.
JAG VILL MÅ SÅHÄR SOM JAG MÅDDE PÅ BILDEN, tack.
+ att jag vill att brorsan ska komma hem!

Like my style

Jag sitter ju här hemma hela dagarna och gör typ - nada, som ni förstår. Jag har suttit och drogat musik och en av låtarna är Andreas Wijks nya låt "Like my style" så kände för att göra ett litet hyllningsinlägg till honom. Supersnygg kille med snygg klädstil och snygg frippe. Seriöst jag kan inte sluta älska "oskar-frillan" som jag kallar den efter Linnros. Lite rockabilly. KAN INTE BARA ALLA KILLAR HA DET? eller... ni som passar i det iaf.

Dag 4

Jag pallar seriöst inte. Det blir bara värre och värre hela tiden. Hade feberfrossa inatt och körtlarna har blivit större så det känns som jag kvävs när jag ligger ner. Jag gråter bokstavligt talat för att det här är så jobbigt, jag önskade att mina friends var här och tröstade. Nu hjälper inte värktabletter något längre, känns bra att det har blivit så pass mycket pain.
Hej kom och hjälp mig.

Om detta inte är kärlek så vet jag inte vad.

Milla och Julia kom och våldgästade mig med frödinge kladdkaka och höll mig sällskap i några timmar, dessutom såg på desperate housewives med mig. Gud vad jag älskar er <3

Dag 3 ...

..med detta. Jag ligger antingen i soffan eller i sängen, det jag gör är att äta, sova eller köra ett "keeping up with the kardashians"-maraton. Yes, jag har hittat en ny serie som jag drogar. En till sak jag drogar är Ipren eller Alvedon.

Min lymfkörtel är då också uppsvullen för er som inte vet vad körtelfeber är, den gör så ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Den känns som en stor sten som klänger fast vid min hals, eller no, scratch that, den känns som en boaorm som klämmer åt hårdare varje gång jag rör mig.

Dessutom, för att klaga lite mer, får jag inte får träna på länge så inte bara att jag kommer vara ett fetto i slutet av detta, men jag kan inte vara med på terminsredovisningarna nästa vecka. Detta skulle varit min SISTA terminsredovisning också eftersom jag har valt teori-inriktningen för 3an, this makes me sad, guys.

UPDATE - min andra lymfkörtel har nu också börjat svullna. SCHYSST AV DIG SJUKDOMEN

Körtelfebern har fått ett ansikte

Jag tycker synd om migsjälv faktiskt.
Tack för smsen, mina fina friends

11.20

har jag tid hos doktorn. så kul.

Jag. pallar. inte.

...
så typiskt, hate you immunförsvar.

Tangled.

Tjaaahhhh på er, har/haft en rolig kväll? Själv har jag lagat en fet god middag och sen tagit en tvåtimmarspromenix med Mills. Sen heada jag hem och såg på Tangled (Trassel, för er som inte förstår engelska) med brushan. Den var riktigt bra må jag säga, länge sen jag såg en så bra disneyfilm. Jonas, du hade rätt.

Det var en chillig lördagkväll kan jag säga men jag kände att jag och mitt huvud behövde det. Puss på er.

ps. ja, ni ser ju att mitt egna hår blev ganska "tangled up" sen.

I am not an island

Hey guysss, gårdagen tog oväntade turns så jag satt till slut med Milla på Pizza Hut vid medis och pratade om allt som vanligt, sen drog vi till sergel för att gå på sen spontanbio, det blev "I am number four". Den var bra fast den var väldigt mycket fantasy och den hade några klyschiga moments, men vilken film doesn't?

Just nu ligger jag i sängen efter ha tagit en lång dusch, jag har ju en såndär härlig huvudvärk idag. De kommer mer och mer just nu pga vädret och min onda nacke/rygg. Skulle tränat med M idag också men hon är fortfarande sjuk och jag mår såhär dåra. Ikväll ska jag stanna hemma med min broder och laga mat + film.

RSS 2.0