MORS DAG

GRATTIS TILL MAMMA IDAG!


Brorsan och jag fixade innan mamma och pappa kom hem.

ps. lyddeeee idaggggg ds.

Forrest Gump



Åååh sitter hemma här, täääääppt till tusen. Men det är den skönaste helgen på länge pga att jag inte har något kvar i skolan! HEJHEJ HÄRLIGT! Planerade först att göra något idag med folk men nope det blev inget, men det är bra att jag kan vila upp mig.

Vi har 4 riktiga skoldagar kvar, för på tisdag och fredag har vi friluftsdagar och så på tisdagen 8 juni slutar vi skolan! Mitt första år i gymnasiet. Det har varit ett grymt år verkligen. Herregud var jag älskar min klass och skola, jag är lyckligt lottad att ha två år kvar med dem.

FÖRRESTEN jag är dessutom lyckligt lottad att 4 av de 5 sommarjobb jag sökte har hört av sig! Jag har varit på en intervju, och jag tror jag fick det! Sen på tisdag ska jag på en till, jag skulle dessutom ha varit på en i fredags men jag smsade dem och sa att jag inte hann eftersom jag inte slutat skolan vid den tiden. Sen har en till ringt men jag missade samtalet och jag får inte tag i dem, så jag väntar ivrigt på mail eller ett till samtal!

Jag har bestämt att den här sommaren ska bli bäst, okej?

 


STEG ÄR GRYMMAST

imorrn äre fredag och typ den sista jobbiga dagen! PS. DANCE FOR LIFE PÅ DIESELVERKSTADEN VAR BÄST DS.

när jag, isabelle och milla dansade för pengar


jag är klar med alla läxor

för första året i gymnasiet! wohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

LYDIA PÅ SÖNDAG


Sjuker

Börjar bli sjuk eller ja, jag är sjuk. Jag ligger hemma och tittar på the Tyra Banks show, i love it. Är typ klar med min naturkunskasuppsats, jag gör den för att få VG i slutbetyg i naturkunskap A.. undrar om det kommer gå. Om jag får G i slutbetyg kommer jag dö för då har jag stressat i onödan.



 


olycksdag för schtekpannan hanna?

Jag har gjort dagens klantighet TVÅ ggr idag.. men jag tänker faktiskt inte berätta för er för jag tkr det är pinsamt båda två! Men de flesta vet redan!
Men IALLAFALL dagen avslutades med att jag såg att jag hade två missade samtal från ett nummer som jag ringde och visst var det ett sommarjobb på Sonica Telemarketing AB som hörde av sig att jag skulle komma på intervju imorrn. LYCKA. Förstår ni hur glad jag blev?

sommarjobb

Phew igårkväll och nu på morgonen sitter jag och tittar efter sommarjobb! Jag ber till gud att jag får ett!

Idag är det måndag vecka 21 och nästa vecka är den sista riktiga veckan. Den här veckan så ska det sista lämnas in :) WOHO på fredag alltså. Jag kommer skrika ett glädjetjut!

det här var ett tag sen alltså!


Bara trööööötttteer

En rolig helg hos Frida med flickorna! Vi solade galet åt mycket och snackade alot alot! Men nu orkar jag faktiskt inte skriva något långt inlägg utan jag ska till Ikea med mamma! Tjolahopp!

Fin bild på milla! Elleeeeeeeeeeeeeeeeer?


Pelles backe

Nu sticker jag till Fridas land med tjejorna! Hare bäst! Sommarn är verkligen här och jag hoppas SMHI har fel om vädret ikväll, imorrn och på måndag. I WANT TO HAVE HOTTER WEATHER THAN SPAIN!
IGÅR PÅ RIX FM FESTIVALEN
ps. Eric Saade är så himla snygg. ds.

Europeiska Unionen. aka EU.

Usch vad jag är stel. Vi sprang 5km idag, jag sprang på 37min, sen ska vi springa det igen imorrn, jaja.

Har pluggat asmycket nyss till vårt prov i samhällskunskap om EU imorrn. Jag känner att det kommer gå hur dåligt som helst, folks. Så mycket länder, så mycket fakta och så mycket onödigt crap.

Städade lite i mitt rum nyss eftersom städerskan kommer imorrn. Ja, jag vet det låter konstigt att städa INNAN städerskan kommer men man kan ju inte vara hur ohyfsad som helst liksom?...

Jag känner inte att jag har något mer att berätta för er förutom att jag är satans trött, så SOV GOTT alla ungar så ses vi i drömmarna!

hittade en ubersäxi bild på mig.. eeeellleeeeeeer?

ps. ngn annan som stör sig på hårstråt som är vid min mungipa? ds.


varenda j*vla månad.

mmm... fick mensvärk för en timme sen betyder bara en sak imorrn. Bajspådet. Det jobbiga är att jag får en så förbannat jobbig värk också, typ spykänslor all the time.

Men det sägs bli bättre utav att träna så jag och mamma ska dra på poweryoga tio över 8. Yes jag är fit.


Franska nationella, check!

ALLA FRANSKA NATIONELLA ÄR ÖVEEEERRR!! WOHOOOO! G+ på hördelen och VG på läsdelen, vi gjorde skrivadelen idag och hoppas det gick bra föfan! Jag, Julia, Matilda och Milla satt och stekte ute idag när vi hade samhällskunskap och naturkunskap, OCH NEJ vi skolkade INTE! Vi fick göra vad vi ville på de lektionerna, och vi pluggade faktiskt samhälle. Tro det eller ej.

Snart är det sista Svenska Hollywoodfruar-avsnittet.. :'( Men först tänkte jag titta på "Victoria & Daniel: Bröllopsintervjun" tänkte att det kanske skulle vara lite kul att titta på! 

Je vous embrasse! (För att göra det lite franskt)

Saknar dessa två grabbs! Erik och Anton!




HEMMAHEMMAHEMMA

Sitter och dricker te, äter fruktkolor och tittar på ballar av stål. Livet är allt chill ibland. Det är inte många dagar kvar till skolavslutningen nu! Bara 22 dagar! Hur sjukt som helst.

Vi har sista franska nationella imorrn, wihoooooo (att det är det sista, inte att vi har prov)! Sen har vi Samhällskunskapsprov om EU på torsdag.. det undrar jag hur det ska gå. Plugga gärnet or what? Men det jag har mest ångest över är helt klart naturkunskapsuppsatsen om Östersjön tills 24e maj. Aja, den dagen den sorgen.

Skola imorgon, taggad? näää.. Men det enda som piggar upp mig är att träffa mina fina vänner. tack och hej.

saknar Lydia, men vi ska sesas snaaart!


HANNANYTTHÅR

LYCKA. HÅRET ÄR FIXAT. GOODBYE ÅNGEST!

ajkajkajkajkaj

Jag hoppashoppashoppas nu alltså.
Ha en bra dag. Det hoppas jag att jag ska!

Tysta landstället

Hej alla! Jag kan säga att just nu är jag bara lycklig. Bara så ni vet. Det finns olika anledningar och allt det tillsammans blir en glad Hanna. Vi får se hur glad jag är imorgon, för då ska jag göra en sak. Men jag tänker inte berätta för er, ja jag gillar det här med överraskningar. Det är dessutom ingen förutom familjen som vet vad jag ska göra, inga vänner. Men de kommer nog märka, iaf några!
Aja idag gick jag runt med mamma och mormor på stan och letade efter en särskild sak (som jag då inte kan berätta) och jag var så skabbig och sliten som jag bara kunde bli om ni vill veta. Eftersom vattenpumpen här i stugan har gått sönder så har vi NADA vatten! Jag tvättar liksom bort smink i ett glas vatten?...
Men vi var iaf inne på Lindex och det första mamma sa var "Hanna om du vill köpa något så får du köpa det själv" då sa jag "okeeeej"(hade liksom inte förväntat mig något annat). Men så sa mamma helt plötsligt "DEN DÄR klänningen skulle vara jättefin på dig!" och pekade på en fin svart, blommig klänning (väldigt fin var den) och hon sa åt mig att pröva den. Det gjorde jag och den var väldigt fin på mig, satt som en smäck! Men sen tittade jag på prislappen och nejnej, jag hade inte råd med den och jag sa det till mamma. Hon stod där och grubblade och sen sa hon "Du kan ha den på sommarfester ju.. och det kan jag bidra till" så hon köpte klänningen till mig. FINA MAMMA, LOVE YOU.



Nya håret

Ja ni, bättre lycka nästa gång. ps. det är verkligen JÄTTELJUST i hårbotten...
Finfina vännen Milla färgade jag svart och hon passar asbra i det
The Beauty (Milla) and the Beast (jag)

myyyyys på ekerö, gillart

Just nu sitter jag på landstället i Värmland! Galet jag somnade vid 5-6 tiden och vaknade nysss... hehe. Blev ju lite sent hos Anders igår, somnade vid 4 imorse och jag vaknade vid 6 sen sov till kvart i 9 sen blev det ingen mer sömn.
Aja vi hade iaf roligt och mysigt igårnatt (läs: imorse), vi såg på paranormal activity FINALLYYYYY!!! wohoooooo! Fast den var ju knappast den läskigaste filmen någonsin -.-, sen såg vi på min favorit-zombie-norska-skräckis-film - DÖD SNÖ. hahahahahahaha löv it.
Sen har jag åkt, sovit och .. inget mer. Det som jag inte hann skriva igår var att jag och Milla har färgat håret, båda två. Hon har fått svart hår och jag har fått någon slags platinablond i hårbotten och orange/jordgubbsblond färg i resten av håret.... ser förfärligt ut uppsatt. Jag har komplex som fan över mitt hår just nu, folk som typ tar i det och säger något vill jag inte ens ska avsluta sin mening. SÅ ALLA BLIR VARNADE NU. Om ni inte har något bra att säga, säg inget, tack.
Grabbarna Ekerö
Johan
Anders

dansa på bollar, det är vår grej, klassen

Gud kan jag vara mer otaggad på ALLT?. svar = nej.
Efter skolan som bestod av en modern/nutida-dansklass, lunch och matte som jag och Matilda inte gjorde mycket på. Sen drog jag och Milla till stan och köpte en grej som jag inte tänker berätta om vad det är förrän imorrn (om jag får tid då förstås) och så köpte jag en mindre storlek på min bikiniöverdel från H&M.
Den andra var för stor, men den fanns inte i min storlek på den affären i stan och så tänkte jag "jag får väl leva med det då" men så hitta jag rätt storlek idag och nu har jag alltså två.
Det var också planerat att mamma och jag skulle till på yoga på world class idag, men hon har blivit magsjuk. Jag tror gud inte vill att jag ska iväg till gymmet alltså!.. tackar.
Imorgon blir det matte nationella del 1 + fördjupningsuppgift, wiho.... eller? Sen antagligen jazzlektion men jag hoppas att Monica kan vara snäll och ställa in eller typ ha massage för jag ooooorkar inte.
tack och hej för mig.

jag vill tillbaka till sydafrika. nu.


Redan trött på den här veckan

(Detta skulle ha lagts ut för en timme sen typ, men internet lades ner)

Hallå mina barn

Jag har haft den längsta dagen på veckan idag, den är iaf över, men den avslutades med franska nationella - läsförståelse. Jag var klar först av alla men jag vetefan hur det egentligen gick... säkert sög jag. Hoppas på G och uppåt iaf!

Snarre är det Svenska Hollywoodfruar, om 2 min. Måste ses! Aja imorrn så slutar vi tidigt och jag ska köpa nåra grejer med milla, på onsdag slutar vi tidigt också och då ska jag göra en ANNAN sak med milla men ni får inte veta, hiihihi. På onsdag kväll sover jag hos Anders med Johan och Milla, jag hoppas att de fyller min önskan om att se paranormal activity... PLEASE GUYS. 

Sen på kristi så sticker jag till värmland.

KÄRLEK.



såhär ska det se ut i kylskåpet


konsert

förband

my girls

schnyggos?

Lady GaGa assssssssss....

hahahahahahaahha snygggggg

"Put your paws up Stockholm!"

BAD ROMANCE som slutnummer, VILKET DRAG.

 

You did it again, GaGa.


GRYMT GAGA

Jag tror jag precis dog en liten stund. HON ÄR BÄST. Lägger upp bilder imorrn! Eller ja.. rättare sagt om några timmar eftersom det redan är söndag. Vi hade dåliga platser men hon var the best iaf, fo sho.

Nu sitter jag i sängen och pratar med grabbarna ekerö. thanks and goodnight people.

LADY GAGA

8 maj är här. LADY GAGA here i come! Visserligen har jag ganska dåliga platser, sittplatser dessutom, men who cares? Jag får se showen och hon var grym på grönan när jag stog längst fram, tänk då henne i Globen där hon kan köra gärnet. 19.30 ikväll sitter jag där med Julia, Milla och lilla mamma som ville hänga med också.

om du inte sitter på the discostick ikväll, då missar du säkert något.

När jag såg henne på Gröna Lund den 2 augusti 2009

 

BRING IT GAGA.


Livet kommer le för dig

Heyheyhey det gick hur sugigt som helst på franska nationella och svenska talet gick sådär.

Nu ska alla titta på TALANG 2010 för Robins dancecrew Babydolls kommer vara med! HEJA!

PUSSE PÅ ER

sommartider på g

Fiiiint väder idag ellerhur folks?
Jag har gjort klart min rest till samhällskunskapen, wiho på mig! Jag har också ringt två ställen i hopp om sommarjobb, men ingen lycka där inte. Men imorrn så ska jag ringa golfklubben där vår släkt är ändå hela sommrarna så lika bra att vara där. Hoppas på det alltså, annars har mamma och pappa sagt att jag kan jobba med ladorna på landstället och få pengar då. Så jag kan iallafall säga att jag kommer få pengar i sommar, tackar tackar.

bajs på matte / Matilda och Milla

yes. rubriken says it all.

JAG BLIR GALEN! KAN DE FIXA ANNA ANKAS UBERBLANKA PANNA?


ÅH KÄRA MATILDA


Dagens klantighet
även om det inte hände idag, men hon berätta det här igår för mig och jag skrattade ihjäl mig och jag kände att världen has to know! För er information så hände detta i måndags när Matilda var hemma sjuk!

Lets begin.

Matilda fick för sig att vaxa bikinilinjen. Hon vaxade en gång sen la hon remsan på en bänk eller liknande. Sen skulle hon göra nästa remsa och när hon ryckte så gjorde det så ont så hon tappade den remsan på golvet. Hon tog upp remsan och slängde den, sen skulle hon slänga den första remsan som hon lagt på bänken. Men den var inte där...? Hon letade och letade. Sen ser hon i spegeln att remsan har fastnat på hennes HUVUD. OH NO!? Hon började rycka men då följde en stor hårtuss med så hon fick till slut klippa bort den.

När hon berätta denna historia skratta jag så mycket så jag höll på att kissa på mig, jag fick ont i magen och tårarna rann... PÅ SAMMA GÅNG. Tack Matilda <3


OTAGGAD!

Heeeeej folket!

Sitter och gör min enda rest i samhälle som jag har kvar, alla resterna ska vara inlämnade innan den här fredagen, 7 maj alltså. Hoppas jag hinner.. annars vet jag inte vad som händer. IG i samhällskunskap elleeeer? Nu ska jag inte tänka negativt här inte.

Var igår på ekerö och träffade Johan aka Jorpi och Anders aka Andieeeeee med milla dåååra! Såg på någon askonstig film och jag somnade och vaknade sen och började gråta sen, hehe jag piggar upp mina vänner tycker jag. Ska åka till ekerö nästa onsdag eftersom då slutar man för veckan, TACKA GUD FÖR KRISTIHIMMELFÄRD. THANKYOU.

Jag känner mig bara heeelt utpumpad. otaggad på livet.

ps. My dearest Julia Hopp skrev "OTAGGAD!" på hela klassens händer idag, för jag kan avslöja att energin idag var på bottens botten! ds.

Lydia är världsbäst


Bounce, like your ass had the hiccups

gillar låten alot.

 


World class

Fixat gymkort, beach 2010 here i come.

inge mer fettande framför tha computer!


Helgpics

anders cooling.

jag och johan at the frukostbord

hade ingen bild på milla från helgen på datorn så det blev en oldiieee!


Hey efter valborghelg!

hallå alla fina! Helgen har gått sjuhelsikessnabbt! Fredagen var halv dag och efter det var det mösspåtagning för treorna, 2 år kvar till studenten.. helt sjukt! Aja sen så drog man till donken och åt med några tjejor och efter det mot stan. Milla fick skavsår så vi ringde Anders och frågade om vi kunde dra till ekerö för att få plåster och han sa ja, den duktiga pojken! Kom dit tidigt, skulle ju egentligen inte träffat dem förrän vid halv 6 vid brommaplan.

Aja, senare drog man till valborgsrock i rissne för att kolla på Johans band - Asinorum. De var asgrymma. För att göra en lång historia kort så slutade det med att Johan, Anders och Milla sov hos mig fredag till lördag. Hade en chillarlördag och den fortsatte senare när jag skulle sova hos Julia, och vi hade det kul, heheheeee...

Nu ligger jag här i sängen och är SUPERDUPERutmattad! Jag måste ju säga att jag gillar mina friends som gör mig såhär trött! Bilder kommer strax från helgen men först lite från donken och stan med tjejooorna.


RSS 2.0