VARNING! jag fördriver tiden.

Kul att vara dålig på att redigera, hoho.

Close Enough

Ja vad tog det där? 20min att bestämma outfit, eftersom jag kommer ha en ganska chillig nyårsafton i år så kör jag på linne från Cheap Monday och kjol från H&M.

Stalker in your speaker

Jag är klar med smink och hår... men ett problem kvar. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Knappt ett par timmar kvar innan man ska åka och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Duktig flicka.

2011, here i come.


White Light Moment

New Dresss.... från H&M som jag köpte idag. Ska senare till Fridhemsplan för att ha filmkväll med ett mixat gäng. Jag är nog lite uppklädd men jag är så sunkig i vanliga fall så nu kör jag på det här. Don't mobba.

That song

har kewl med jorpaaan och milllllzzz

Stockholmsterräng

hemmahemmahemma!

Ps. jag var hos frissan igår och fixade utväxt och toppar, yeah!

Honey Honey

Haha förlåt, ni måste bli riktigt trötta på att sitta och titta på bilder av mig! Men nu är det såhär att jag sitter framför datorn i min ensamhet i Värmland. Därför blir det också att jag smsar random people för jag har tråkigt. Men time to time så blire att jag freakar ut i rummet (flummar runt, så att säga) för mig själv medan resten av familjen sitter och tittar på film på nedervåningen.

Just nu lyssnar jag på Mamma Mia the movie soundtracket för det gör att min hjärna tror att det är sommar!

Crystalised

Nyduschad, så himla skönt! Nu blire till att dra sig till mormor! tjarråååe

Heart skipped a beat

Nytt nagellack direkt från staterna via min moster! Fick detta Chanel-lack i julklapp plus en klocka till från New York Company eller vad det nu hette. Aja, min moster berättade att det här lacket är superdupermegaflegakedjaHETT i USA just nu, alla vill ha det och att det tar slut på två röda sekunder, hon hade kommit till affären precis när de ställt ut nya. Så people, kom ihåg, DET VAR HÄR NI SÅG DET FÖRST - CHANELS LACK nr509 PARADOXAL.
ps. det är inte brunt som de ser ut.

I wanna boom-bangbang

Mamma fick en Nikon-systemkamera i julklapp och såklart leker jag runt med den. Jag tog lite fina bilder på min fina kisse - Leo.

En kvart till Kalle Anka

Det här är vad jag och brorsan gör i väntan på Kalle Anka, vi har precis ätit julbooord och de vuxna sitter kvar och äter och snapsar fortfarande, klockan är 14.47 och det är MINDRE än en kvart till Donald Duck.

Till er alla från oss alla - en riktigt god jul


MERRY XMAS

GOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUL ALLAAAAAAA

Glida runt, Hänga runt, Låna pengar

Har kewl med brorsan och farmor och såklart - PHOTOBOOTH.
LYSSNA PÅ DENNA

Broder Adam och Syster Hanna

Jag gillar min brorsa faktiskt. Iaf på julen, nääää alltid!

Luminary Ones

Har blivit så fascinerad av Rebecca & Fiona ända sen Julia snackade med mig om dem. Så imponerad av dem att de kan bjuda på sig själva och gör vad de själva vill och kan. Titta in på deras blogg - www.rebeccafiona.se och titta också på deras svt-show, finns på sidan det med.
Lyssna på den här.

Från och med Olle Hedberg


Hold On

Åh va fint, asså Olle in my heart. LYSSNA PÅ HELA.

Lie and tell me you're happy

Jag sitter här och ja... är inne på datorn! Jag sitter också och beundrar den fina klockan från milla, älskart. Imorgon är det jul, kul! Känns inte precis som man var beredd, men jaja inte mycket att göra åt, dessutom hoppas jag att det inte blir världens oväder idag *ta i trä*. Nu får jag nog inte se mina friends på ett tag under julhelgen, alla är ju med sina familjer och hela tjocka släkten.

Till Olivia - Lemma är awesome, jag lyssnar endast på honom sen igår! Kärlek till dig med!

just shake them off, shake them off, shake them off

Såhär ser det ut när jag ska välja vad jag ska ha med mig. Stökigt? nääääeeee. Dessutom så distraherar datorn, men det stör inte mig så mycket. NU ÅTER TILL PACKNINGEN

Mikrofonkåt

Hade lite minijul med min mama Julle idag, fast det var inte en ömsesidig jul eftersom jag inte fick något av Julia...! Nejmen hon hade en perfectly good reason eftersom hon inte hade fått presenten själv, och därmed kunde inte ge mig. Vi åt chokladkola, snackade så det blev tjatter och skrattade så vi kikna (som vanligt dåra). Ni får också en fin bild på vår gran!

If I used to love you baby

tjabba folket.
Sitter i mina sovkläder fortfarande och ska ta frulle now tror jag. Idag blir det till att packa, städa och ja, en massa mer inför julhelgen/veckan. Fredag är det ju julafton, tänka sig va snabbt det gick! Nejnu blev jag hungrig när jag började tänka på mat, tjarråå!

Ps. efter jag läst på Olivias blogg om Daniel Lemma så kände jag för att lyssna på honom. Gör ni det med. ds.

En vänskap på tretton år

Jag och Milla blev fast pga tunnelbanan mellan Alvik och Vällingby så vi körde Baan Thai. Vi gav varandra julklappar i förtid - Milla gav mig en VÄLDIGT efterlängtad, vit KNOKK-klocka och jag gav henne en.. ja, vad ska man kalla det en typ "låda" som jag fixat en bild till :)
Nu ere jullov alltså.

Ballerina, you must have seen her

JUL TO THE LOV. Asså lycka igen, senare blire restaurang med millsssssen, firafirafira! NU ska jag sova en stund för att sen... chilla lite mer :)

LYCKA med stort L och stort Y och stort C ...

4 SIDOR SENARE ÄR JAG ÄR KLAR MED HISTORIA UPPSATSEN. THANK YOU LORD och mina fina "pushare" Julia och Milla som inte gav mig tillåtelse att sova ikväll om jag inte skrivit klart den. MOHAHA PILUTTA ER VA? :)

Somebody said you got an... old... friend

håltimme. andra. gången. för idag. kewl.
Här får ni en bild på Matildas lover (och en grym dansare är han också) - Adam Sevani

Jag orkar inte meraaaa, sen att jag ska skriva på min historiauppsats när jag kommer hem, inte kewl. Milla kan ju bajsa på sig som har skrivit historian OCH KULTURIS. kewl för DIG.

Some of us want to sing the blues

Ed Westwick. Den här mannen alltså. Är det någon annans hjärta som hoppar till när han kommer in i TV-rutan?

Discodrum


"fin" bild som jag hitta i photobooth-arkivet!
Idag blir det nog chill asså, ganska skönt. Pynta granen kanskeeeee?

One of those days

hejhejhej, kom hem precis efter att ha varit i Heron City med Anna, vi åt, fikade (alltså vi åt igen), sen gick vi runt och snacka, köpte biobiljetter till TRON - legacy. Den var väl okej, men jobbigt värre med att bli vääääldigt kissnödig i mitten av filmen, man kan ju inte riktigt njuta då, right? Jag är trött. 
Här är hon iaf; Anna-Maria aka Anna

Do that thing, do that thing, do it

Känner att jag har blivit dålig på att blogga, men det kommer i perioder. Dessutom har jag tagit lov i huvudet (riktigt lov på tisdag, two days to go), så därför tänker jag kanske inte så mycket på det? who knows? Jaja, nu sitter jag här iaf nyduschad efter att ha gått runt i mitt egna sjuk-svett sen i onsdags.

Jag smsar samtidigt med A-M om när och var vi ska ses idaaaag. Najs.

Gladiator

Sitter och leker med ipaden samtidigt som jag ser på gladiator med bruuuuschan. Den är fett med bra people! Imorgon blir det kanske att träffa en kamrat som jag lärde känna under mitt sommarjobb i somras. Länge sedan alltså!

Drifting

kul att vara illamående.

SOM JAG HAR LETAT

Här är Från och med Dancing on my own, Oskar sjöng den här på Berns för inte alls länge sen, när jag då var där. Egentligen vill jag ha versionen med honom, men jag älskar Robyn också så no worries!

Sankta Lucia

"Glad" Lucia förresten, vänner.

Adams-Ray

Daniel var grym, överraskade mig inte precis.

I början var det typ värsta chilliga trycket, liksom bra publiktryck inte så man dog, men sen såklart så kommer några 14-åriga tjejer och tränger sig in och det slutar med att de muckar gräl med ett tiotal killars, smart. Förstörde Lilla Lady och någon mer låt, tack för den tjejer. Men annars var konserten som sagt grym, awesome, bäst etc.

All i want for christmas is new year's day

Heyheyhey, har inte skrivit sen i torsdags, surprising...

Fredag- spenderades på ekerö
Lördag- Konsert
Söndag- nada.

Bilder kommer hörriiiiniini

Got Poison on my mind

Hellooo mates.
Idag har det varit en skoldag, konstigt va? Nämen efter skolan så ringde jag och millz till jorpi och vi ville kolla bara var Jensen Västra låg så vi drog dit, kewl. Sen så drog jag och milla till vby och satt på coffee corner i timtal och snackade, efter det köpte vi gurka och morötter för att fixa lite gött och nyttigt snacks till paradise hotel-tittandet. Sen nu så... gör jag nada. Jag har gått runt hela dagen och känt fredags-känslan men nejnej, torsdag ska det minsann vara, bajs liksom.

Complicated

jag dör på KuHi:n (Kulturhistorian, för er obildade människor) har suttit och gjort 30 instuderingsfrågor och lärt mig 24 renässansmålningar + konstnärerna till målningarna. Död. Jag kan det typ....
Dessutom är jag på något riktigt jobbigt humör, pms, vännen är du här igen? Just sayin, don't mess with me right now.

Oh nana what's my name?

Original
KLOCKREN PARODI

Crush

JAG HAR KROSSAT SVENSKAN, FETT SKÖÖÖÖÖNT. thank you lord.

Grenade

Usch vilken hemsk och läskig morgon som påverkade hela dagen.

Jag vaknade upp och duschade som vanligt. När jag gick ut ur duschen så tittade jag ner i handfatet, eller något sådant, i en sekund och sen när jag tittade upp så kom en våg av illamående igenom min kropp. Sen så satte jag mig på huk vid toaletten för att spy och jag tänkte "nu har jag säkert fått vinterkräksjukan" men det kom inget. Sen på något sätt dunsade jag ner och helt plötsligt såg jag ingenting.

fick jag riktig panik så jag ropade på mamma och jag hörde att hon kom in men jag såg henne inte. Jag var så jäkla svag i kroppen så jag inte kunde ta mig upp, mamma gav mig glas med vatten och det hjälpte så illamåendet började försvinna och min "blindhet". Men jag var galet svag och fick hjälp att ta mig till sängen. Så just nu ligger jag här och mår mycket bättre men är fortfarande skakig, svag och lite yr. Tror det var blodtrycksfall eller liknande.

Asså seriöst det här var det läskigaste jag varit med om i mitt 17åriga liv.

Andra


Runaway Baby

Efter jag kommit hem från Matildow så stack jag med Milla till Vällingby och fikade på Coffee Corner och sen gick på affärsrunda! Jag hittade ett par byxor som jag tänker ha på jul och/eller nyår. Sen ett par coola örhängen som kostade 30kr, kap?
Just nu sitter jag och har galet ont i min ljumske som jag sträckt och dessutom så mår jag inte bra i magen. Min mamma mår också dåligt i magen. Tror vi har blivit lite matförgiftade av något slag. Inte. Bra.
Pöss

The Other Side

Stella och Julia tvättar ansiktena efter gårkvällens strapatser, haha.

Jag, Julia och Stella stack till Kårsta, ute på vishan för att vara exakt, för att bo hos Matilda. Mys, men jag fick lite storstadsabstinens!

Million Pieces

Bilder från mitt, millas, julias och felicias julstök i fredags.
Vi lyckades med pepparkakorna och pepparkakshuset. Men jag brände kolan som jag stod med i en TIMME. Här får ni en film för att visa hur STENHÅRD den blev.

Angel

målar naglarna och ska strax dra på mig jacka och mössa för att dra till matildooowww

Little Lion Man

Sitter och skriver på min jädra Book Report till engelskan. Men pappa hade varit snäll och köpt iWork till mig som är då till Mac-datorer, så jag kan skriva på min nya dator. Det är fett med fint måste jag säga!
Idag, eller rättare sagt, ikväll så ska jag till Matilda med några tjejor och vi ska ha det najs. Måste, som sagt, bli klar med den här rapporten... argh.
Snart ska jag lägga up bilder från gårdagends julstök!
pössss

Who's that chick?

Jag måste städa!!! Snart kommer Millowpillow, Mamajump och Feffelino för att ha vårt årliga, traditionella, julbak! I år utökar vi julstöket med chokladkola och såklart pepparkakor. Senare så tänkte jag att vi ska titta på Love Actually och/eller A christmas carol. pöss för att ni också ska få en fin kväll så bjuder jag på ett "hanna goes crazy"- klipp!

Tiny Dancer

Såhär kul har jag haft idag.

RSS 2.0